14

Анонимен

преди 6 месеца

До до 14 - Нали точно това казвам. Това е един от възможните отговори, да е отивала на работа. Ако ни дадат повече информация, няма да правим предположения, защото е възможно в парка да се прави какво ли не. Но във всеки случай, никоя психично здрава жена няма да тръгне да се разхожда там сама по това време. Явно е била там по необходимост и една от вероятностите е да е отивала на работа. Щом се знае, че жени са принудени да минават оттам сами по тъмно, защо тогава наблизо няма патрул?

13

до 14

преди 6 месеца

И не можеш да се сетиш, че най-вероятно е първа смяна на работа?!

12

До Рендету

преди 6 месеца

Сигналът е подаден в 15.00 ч. Значи жената е била нападната рано сутринта. И аз се питам как се е оказала сама в парк в толкова ранен час, по тъмно. Спомням си случай от Пловдив, преди няколко години по същия начин рано сутринта в парково пространство беше нападната и убита жена, която е отивала на работа. Не знам дали хванаха извършителя. Дали случаят в Хасково е подобен, дали жената е отивала на работа или се е занимавала с нещо друго нощем?

11

Сашо Апашо

преди 6 месеца

Ееее.....30 лева са си 30 лева!

10

Анонимен

преди 6 месеца

В 5.00ч. е била сама в парка?

9

Анонимен

преди 6 месеца

До нафърфорий, има да. Нарича се разсипано образование. Хората в България са необразовани и нереализирани. А това ги прави злобни. Вършат мизерии за кеф. Вероятно германецът сериозно е вбесен от същата тази жена.

8

Libre comme air

преди 6 месеца

Това само в България може да стане...Пръсвам му черепа и хич не ми пука за педерерасите от мвр и прокуратурата ...На запад при подобно нещо полицията стреля на месо...!!!

7

полковник Колев

преди 6 месеца

Аз съм решително против смъртната присъда - имаме толкова голяма нужда от работна ръка....Този го виждам (ако има правосъдие) за поне 5 год. в трудов лагер само нощен труд по 12 часа.

6

рендету

преди 6 месеца

Чекай, че не разбрах... жената е била нападната в 05:00 часа сутринта или 17:00 часа!? Щото ако е било в 5 часа сутринта, се пита какво е правила толкова рано в Парка? А, ако е било в 17:00 часа, най-вероятно нападателят и в двата случая да е бил наркозависим!

5

Анонимен

преди 6 месеца

До 5 - И правилно! Няма да се дава. Следвщата стъка е, крадецът да умре!

4

Анонимен

преди 6 месеца

За 30 лева ще умре, ама няма да ги даде.

3

нафърфорий

преди 6 месеца

Вчера имаше статия "германец нахлу у дома на 36 годишна жена с брадва и й отправи заплаха за убийство", та си рекох: Има некакъв вирус у въздухъ на наштъ държавъ дето трансформира и германеца в българин!!!! -)))))))

2

Анонимен

преди 6 месеца

Казвал съм го много пъти че ние българите трябва да се въолражим така както американците понеже ако не го направим ще нападат и други хора за 30 лв.Дано като го хванат да го съдят за кражба и за физическо нападение а не само за кражба.

1

Мигрант ли е

преди 6 месеца

При Баце немаше такива...