22

Анонимен

преди 6 месеца

В публикуваната по-рано обща статия за щетите от лошото време, отнесените от смерча покриви в селото са 150. Вземете се разберете колко са. Някак да намалели 5 пъти между статиите.

21

едно ангелче ми каза

преди 6 месеца

Това ви чака, защото се повишават температурите! Ще става много по зле! Фотоволтайците допринасят за повишаване на температурите, защото нагряват атмосферата! Само 2 % от доставяната енергия от Слънцето се превръща в ел. енергия! Останалите 98 % се превръщат в топлинна енергия, която загрява атмосферата, което стимулира конвекцията, която се явява причина за формирането на суперклетки, които създават условия за формирането на торнада!

20

Анонимен

преди 6 месеца

И?! Който има застраховка, ще има нов покрив. А който е функционално неграмотен (вероятно до един тия селяни там са такива), ще вика неволята.

19

19

преди 6 месеца

До АнонименПрав си. Когато хайдути ни ограбват, държавата не е длъжна да ни защити.Ние сме длъжни и не само, а и задължени в прноса. Отлична гледна точка, Господине, който и да си.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Надявам се да няма ранени. Жалко за хората така да си загубиш дома.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Нинова няма ли да отиде да я снимат с някоя козичка...а това е наистина голяма беда за хората, съжалявам за тях дано имат читав кмет бързо да организира нещата- хората на практика са загубили част от живота си и то срещу зимата. Съжалявам- обявете кампания за да помогнем всички!

16

Пуснаха ХААРПА пак

преди 6 месеца

от Козяк натискат бутона и се почва. Земетръси, смерчове, хвърчащи покриви. Сега точно преди изборите в София Козяк са много притеснени че ще загубят и са решили да отклонят общественото внимание.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Има едно нещо вика му се застраховка имущество, държавата не ви е длъжна за тея неща..., а някои чакат помощ от чужбина щото било бедствие, ако не можем с 10 порутени покрива да се справим, закривай го това общество.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Така ви се пада, като праавите фалшиви търгове. Лоши хора които не си платиха проекта.

13

Хипотетик

преди 6 месеца

Казах ви аз, че се задава цяла флотилия от извънземни космически кораби и отдалеч предизвиква тайфуни, приближавайки. Кой знае какво ще е, когато пристигнат! Може нарочно да се приземят на следващия Хелоуин, за да ги помислим за маскирани персонажи и да не ги разпознаем, че са инопланетяни!

12

гот

преди 6 месеца

До намуТо какво друго може да измисли с тъъпата си тролска глава? Комунистическа кратуна празна!

11

наму

преди 6 месеца

До Нанедо Нане! С тия кравари вече станахте отвратителни!ТО БИВА ЧОВЕК ДА НЯМА РЕЧНИК АМА КАТО ЛАТЕРНА ДА МЕЛЕШ ЕДНО И СЪЩО СИ Е ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ!

10

Анонимен

преди 6 месеца

ПП не помагат на българите ,колко наводнения имаше ме си мръднаха пръста,само за Украйна мислят ,украинска партия

9

Просто Принтери

преди 6 месеца

Предателя Денков пак се е засилил да ходи в Израел! За предателите всеки е по-важен от българите!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя с колелото единственият жител ли е? Или просто случаен минувач?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Горките хорица,всичко е пометено има качени клипове в метеобалкани и метеоБългария.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Спокойно, въпреки всичко секцията за гласуване ще се открие с машините.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Аз да взема да звънна, да проверя има ли такова нещо, а? Дали кадрите са от Исперих? Щото може тези дето четем и гледаме това да сме твърде далеч, за да отидем да проверим. Останалите, въобще може да не виждат тази новина и да си останат ей тъй - неосведомени. Много е съмнително тези кадри да са от Исперих.

4

Анонимен

преди 6 месеца

250 лв на къща, ако нямат друго жилище и ако не са безработни и ако са си платили данъците и ако общият им доход на семейство е по-малък от 500 лв. Държавата мисли за вас!!!

3

Анонимен

преди 6 месеца

В Шуменско няма ток. Виваком пък нямат Интернет в мобилната си мрежа. Има покритие няма нет. Йеттел са стабилни.