40

най-много

преди 6 месеца

поскъпнаха заплатите и пенсиите в пъти,не в проценти,в света няма космически заплати и пенсии като българските,не можете да дадете 15 лв. за кино,как не ви е *** м

39

Анонимен

преди 6 месеца

Бай *** си чака дефлацията. И цените на жилищата ще падат надоооолу! Пълен срив на цените. Хахахахахахахахаха.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Моля ви се, откога чалгата и театърът са култура. Вие гледали ли сте какви постановки масово се играят. Та това култура ли е? И на каква основа нашит бай-*** ще продават билети на цената на световни изпълнители?Като дойда в България се чудя как така храните са по-скъпи от Западна Европа, че и много други неща, а се живее в гето, погледнете навън като излезете. Пък да газя в кучесшки въшки е особено приятно

37

Христо

преди 6 месеца

Индустриите дръпнаха и съответно и заплатите. Замразяване и намаляване на заплатите има само при програмисти и в кол центрове. Заплатите са им същите като през 2018. Вече един продавач взима 1.5 пъти повече от служител в кол център с 3 отлични западни езика, а сервитьор е нормално да взима 8000 лева чисто за 15 работни дни. Реално програмиста на 10 хиляди лева заплата работи 22 работни дни, т.е. Един сервитьор взима 1.25 пъти повече от програмист.

36

Анонимен

преди 6 месеца

За Хага по-добре да не си давате парите.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 40: Абе качвало се, от 250 до 270 за 2 години. В същия период вдигнаха цигарите двойно и пак рев като тука у форумо. Най-добрия период бе преди кризата 2008-2009та и около 2014-2018та.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До 36 - Ама се качваха и заплатита. Такава ножица нема, като у бг.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Бе, гаджето ми е сервитьорка, вярно е, че на месец може и 4000 да изкара с бакшишите. Българинът има пари и то много, просто си реве, че така обича. Кръчми, барове, клубове, всичко е пълно и не само в София.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Кючек върху маса в студентски град, също е култура!

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Някой знае ли . . .Абе по минифутбол стигнахме четвъртфинал, ама нали не се управлява от селски бекове и мутрафони.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Четейки коментарите нещата не са се променили, всеки мрънка... ами да като се вдига стандарта се вдигат и разходите. Айде отидете в Швейцария да дадете 8лв за кафе. Естествено като плащаш и получаваш. От 2002ра ги слушам едни и същи простотии, а заплатите номинално си се качват и се качват, ей навремето на абитюрентите им се чудеха как искат 1000лв заплата, сега и чистачка за толкова не мож намериш. Като цяло някои хора тъпчат на място... други ще мрънкаме при следващия цикъл след 10 години

29

Някой знае ли . . .

преди 6 месеца

какво са развлеченията, спорта и културата след като повечето ходят в операта за да ядът. Новогодишен събор в операта! Гай Банньо е културна клечка, а спорта е само с бира!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Реално ако ходиш на концерт в цената на билета влиза и хонорарите на всички от екипа на изпълнителя. Така че големите концерти е нормално да са скъпи.

27

Хейт

преди 6 месеца

Ми то цените навсякъде по принцип са си толкова. Само в България можеше да отидеш на опера за 9 лв. В някоя друга държава изпълнение на живо от истински симфоничен оркестър започва от 200 евро.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Нощни клубове?!!! През нощта нормалните хора спят.

25

az

преди 6 месеца

Естествено. Само мрънкат, че са бедни, пък една келнерка и шофьор на баничарка в София минават 5000 двамата. И после давай на гювеча. Ресторантите са пълни. Хотелите. Театрите. По улиците не можеш да минеш от коли, пък им било скъпо по 3лв бензина. Дано мине 5лв та да се кротне малко, като не става по друг начин.

24

Богаташ с Мазерати

преди 6 месеца

На мен ми е евтино даже. Миналата седмица бях в Канкун и похарчих сума ти пари по заведенията. Тук в БГ-то всичко е много евтино макар и некачествено.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Продължаваме измамата, Дай България, ДПС и ГРОБ ни осигуриха тази промяна - видими резултати. Като тръгнете към урните за гласуване, осигурете им и на тях коренна промяна.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До 27 - Стига си спамел, бе! Ако мога да те издира, ще ти разбия КУХАТА ГЛАВА!

21

ПП

преди 6 месеца

Продължаваме промяната. Всички цени, още нагоре. Само жената на живота на човека пада до 0. Нашият живот и труд не струва тнищо за алчните политици и търговци.