16

Анонимен

преди 6 месеца

Искаме свобода и демокрация. Не на фашизма на "Сглобката". Вече живеем в дясна диктатура, което е другото име на фашизъм.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Системата на лични лекари е нещо като крепостното право. 6 месеца трябва да го търпя ако нищо не разбира. Да се премахне и да имам право да отида при когото поискам. Всичко друго е убийство за мен.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Самото въвеждане на електронна рецепта е убийство и вопиюща форма на фашизъм.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Този закон е потресаващо антихуманен и трябва незабавно да се отмени. Не мога да се съглася че лекарите ще се разпореждат с мен все едно съм в концлагер и трябва да пия точно техния антибиотик. Може да искам друг. Да кажем по евтин. Лекарите се превръщат в убийци за да печелят пари. Не го ли разбрахте това е толкоз просто и логично.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ами всички кажете не на е-рецепта.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко се върти около проследяването. Държавата иска да следи всички лекари аптекари фармацевти и пациенти. Лекарите погрешно си мислят че са нещо пивече. Лекарите също са в кюпа. Има само един изход. Отмяна на това безумно решение от което чисто физически ще загинат много хора....

10

Анонимен

преди 6 месеца

До ха ха ха до 2 това съм аз. Ами има някакви сили които лобират против антибиотиците. Причината е че антибиотиците лекуват. На някой това не се харесва. На сорросоидите на т.н.филантропи на дълбоката държава на лошите хора не се харесва че антибиотиците лекуват. Подозирам друга лекарствена група която иска да ги измести чрез забрани. Забрана да се продават без електронна лекарска рецепта. Може да са кортикостероидите. Не знам не мога да знам но мога да предполагам. Антибиотиците лекуват !

9

Анонимен

преди 6 месеца

По време на пандемията лекарите лекуваха дистанционно, фармацевтите контактуваха с болните хора, не заставайте един срещу друг, така ще вредите и на двата бранша, които нямат вина за ситуацията, създадена от е-рецепти.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Лекарското съсловие се опитва да унищожи фармацевтите вече трийсе години. Това разбира се е една вопиюща несправедливост , която се крепи на завистта. Собствениците на фармацевтичния бизнес , повечето от които не са фармацевти са в неписан съюз с лекарското съсловие от което лично аз съм в много голямо разочарование. Тоест лекари и бизнесмени против фармацевти които са единствения стожер на фармацевтична здравна грижа . По втеме на пандемията аптекарите както ги наричат осъанаха на поста си.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Фармацевтите, най важното звено във веригата, без тях няма нито лекарите да работят, нито пациентите да се лекуват. Обединете се, заедно сте непобедими, една е-рецепта винаги можете да я оборите и всичко да е нормално.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да се обвиняват лекари и фармацевти, да се обединят и да се прекрати с тази електронна недомислица, създаваща затруднения и проблеми на лекари, на фармацевти, на пациенти.

5

тез пък

преди 6 месеца

Битката за рекламни брошури!

4

Голям смях

преди 6 месеца

Капиталисти обвиняват други капиталисти, че са човеконенавистници🤣

3

Анонимен

преди 6 месеца

Електронна рецепта се изписва за около15 минути. Хартиена - за 2 минути. Как ще спреш злоупотреби с електронно изписване вместо с хартиено , като го прави един и същ лекар - личният?!?! То е малоумие отвсякъде. Геноцид!

2

Ха ха ха до 2

преди 6 месеца

И КАК СЕ СПАСЯВА ЖИВОТ НА ЧОВЕК С КОВИД БЕЗ АНТИБИОТИК, КОЙТО ЗАДЪЛЖИТЕЛТО СЕ ИЗПИСВА ОТ ЛЕКАР, А НЕ ОТ ФАРМАЦЕВТ??? Аз лично за малко не умрях без антибиотик!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Фармацевтите имат право аз съм на тяхна страна. Фармацевтите винаги са на поста си за разлика от лекарите които по времето на Ковид лекуваха по телефона а фармацевтите останаха на поста си и спасиха много животи !