106

Анонимен

преди 7 месеца

Двамата братя Станислав Трифонов и Бойко Борисоф винаги са били плоски Единият го превърна в шоу да забавлява публиката.Другия се прави на орангутан да плаши публиката...В това се превърна държавата ни , мечтата на Левски ..

105

Анонимен

преди 7 месеца

Че Киро, ако си признае, ще е единствената истина, дето е казал. Ама, той няма такива навици. Ако не слъгоса, нЕма да е Киро.

104

Лопата

преди 7 месеца

тоя заминава

103

Психиатър

преди 7 месеца

Този увисне ли му долната устна, значи лъже! А тя непрекъснато виси!

102

Анонимен

преди 7 месеца

Терзиев изобщо живял ли е в България и колко време през последните 30 години има живяни тук в София? Че той хал хабер си няма какво е истинското положение в София, а иска да става кмет. Само едно ми е интересно за тези нещастници, защо не си стояха в сянка и никой да не ги знае и никой да не ги чува, да си харчат откраднатите милиони и милиарди, да си живеят в богаташкият разкош и да се изживяват като недосегаеми и богове. Нещо е натиснало копчето, но това може би ще го разберем след години, а може би е свързано с новият световен ред, който Русия и Китай най-вече налагат. Или става въпрос - ед

101

Анонимен

преди 7 месеца

Киро, тебе няма да те пуснат от ареста, освен това си сериен нарушител и рецидивист!

100

Анонимен

преди 7 месеца

за човек от харвард знае сложни български думи хехе

99

Анонимен

преди 7 месеца

Накратко: първия уволнен премиер в историята настоява всички, които го мразят да гласуват за внука на ДС ахахх аах х

98

Анонимен

преди 7 месеца

БСП заедно с ГЕРБ прогониха стотици хиляди българи от България. Разслехира цели семейства. За да са те тук и децата им на топло и сладко с много пари и власт. С офшорки, яхти и хотели с басейни.

97

Анонимен

преди 7 месеца

Забравихте ли кой даде костите на Гоце Делчев на Македония? Бяха БСП? Забравихте ли кой превръщаще българите в македонци по заповед на Кремъл, раздавайки им македонски паспорти под дулото на оръжието? Това бяха БСП, те се признават за наследници на БКП и твърдят, че са на над 130 години партия и никой няма право да ги променя. БСП са жалки предатели. Те, както и БСП прогониха стотици хиляди българи от България. Изглежда в кръвта на тези хора има някаква антибългарски кръвни клетки.

96

гламира

преди 7 месеца

Дайте му памперсите на лъжеца.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Канадският гражданин пак е преял с любимата кристална пица.

94

НЕ СЕ УЧУДВАМ

преди 7 месеца

Дали К. Петков е отправял заплахи или не няма как да кажа. Но пък съм останал с впечатлението, че на същия Кирил П. често му се случва "да не знае какво говори". В политиката и дипломацията ключово умение е да можеш да обмисляш и претегляш всяка своя дума, като се съобразяваш и с това пред кого говориш и каква е темата също. Пък Кирил като вземе да ги плещо едни... Така, че не се учудвам и заплаха да е отправил без да е разбрал.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Ако искаш плоски данъци или нови и още по-модерни и дебели данъци, гласувай за БСП. Ще ме наричат малък човек и крепостен селянин. Ние сме виновни, че стигнаха толкова далеч да ни обиждат по този отвратителен начин. Ние сме виновни, че допуснахме да изнаглеят в такава крайност. В България данъците трябва да се намалят, плоския данък да отпадне веднага. Но преди това, да се спрат парите изтичащи към фирмите и номенклатурите на нашите момчета! Пари има, просто се ограбват от близки кръгове.

92

Искам

преди 7 месеца

да го почупя тоя келешов нагляр!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Как да разбереш, че посолствен плондир лъже? Лесно: ако си отваря устата и излиза звук, значи лъже.

90

ЦИКросицаМАТЕВАказа

преди 7 месеца

"Софтуерът, с който ние гласуваме, е засегнат. Направено е второ доверено изграждане, извън процедурата на ЦИК. Най-големият риск е да се инсталира този софтуер на машините. Флашката, която ЦИК е дала на Сиела е от довереното изграждане на 20 октомври. Флашката на зам.-министъра е от 25 октомври. Въпросът е защо се прави и къде е флашката, посочи тяПрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2023/2023/11/03/rosica-mateva-posledstviiata-za-mashinnoto-glasuvane-sa-seriozni.588065

89

Анонимен

преди 7 месеца

Лесни въпроси, номенклатуржици смешни. Дайте да видим в кой са хотелите? В кой са сградите и апартаментите в България, Малта, Дуба, Мармарис и къде ли още не? В кой са офшорките? В кой са бизнесите отклоняващи пари от държавата за себе си и раздавайки ниски, възможно по-минимални на хората? Дайте да го видим това, кои през тези 33 години ограбиха държавата. Това са кадрите на БСП ГЕРБ ДПС и близките до техните кръгове. Модела Бай Ганча. "И аз да бях, щях да те ограбя". Българи по лична карта.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Петков беше хубав, докато изгони 70 шпиони!

87

Анонимен

преди 7 месеца

Бацето, критикът на БСП, щеше да ги гони, да ги разледва, да ги съди. Нищо, само и седна на столчетата, къде някои и остави. Хитрец. И Лена Бориславова от ПП-то се заигра сладко с отрочето на мафията Крум Зарков, че нямало да жалят и закачат вече истеклите по давност преписки в КПКОНПИ срещу евентуални престъпници. Защо? Същата работа!