21

Анонимен

преди 6 месеца

Значи е частния сектор да забравят за всякакви болнични

20

Цветан Камелий

преди 6 месеца

Да бе, да... И един мармот завива шоколад в станиол!

19

Скоро ще плащате

преди 6 месеца

За да ви разрешат да ходите на работа! Хе, хе, хе!

18

Румен

преди 6 месеца

Проект . И как ще се получи ако работодател ти е Държавата . А тя е работодател на на 70% от населението състоящо се пенсионери, инвалиди и тук там някой даващ продукт свестен. Та Държавата към чиновник, полицай , военен , как ще се покаже? . От единия джоб в другия .

17

Анонимен

преди 6 месеца

тия луди ли са

16

Анонимен

преди 6 месеца

В България предприемчивите хора, които осигуряват препитание, включително и на държавните хрантутници и пълнят хазната с данъци са най-големите врагове на държавата и на простолюдието. Най-тъпканите, най-мразените, най-наказваните и винаги виновните. Всеки един закон се пише в техен ущърб и цели да бъдат смазани, заради това, че са кадърни и че на тях виси цялото общество.

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 2, абсолютно си прав! Контролът е много важен. Както и за учениците и извинителните бележки. Сега ще лъсне всичко с електронните!

14

Гошо

преди 6 месеца

До ИванАма да може и работодателя да уволнява хора без предизвестие, че аман от пиявици дето си клатят краката по цял ден.

13

Анонимен

преди 6 месеца

До радомир, не е вярно. Плоският данък никога не е обявяван като временна мярка. Има в тази държава, които следим точно тези неща :) Не е хубаво да се лъже. *** не те ли е научила?

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Иван, дам.. такива изказвания са доказателство, че "идиотокрация" вече не е утопия, а реалност :)

11

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 6, смени си работодателя. Накажи го да си търси нови работници, а ти отиди да работиш някъде без смени за три пъти повече пари.

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 7, стани и ти капиталист. Кой те спира? А да, сетих се. Мързелът ти е големичък :)

9

Самоусигуряващ се

преди 6 месеца

А моите дни аз ли трябва да си ги плащамЗащо плащаме осигуровкиНай голямата държавна пирамида

8

Анонимен

преди 6 месеца

Няма лошо, ама айде да качите максималния осигурителен праг, че ми писна да излизам болнични (добре че моите са на 100% платени) и да ми плащате някакви смешни 80% от мизерен максимален праг, с който живеят само бачкатори. Става ли? Че срещу тоя плосък данък 2200лв. месечно не получавам НИЩО насреща, ама НИЩИЧКО. А наглият бачкер с 3к в склада си излиза на моя издръжка, когато пожелае в болничен и не го грее за парите. А детето ми, ако се разболее? Е, качите ли прага, илизам болничен и фалирате.

7

Анонимен

преди 6 месеца

А би трябвало работниците да плащат не само некакви си болнични но и на работодателя си за това че ги е наел... Така е правилно, и капиталистите богати и работниците бедни. Да живей живей СГЛОБКАта... е и ППДБ, ГЕРБСДС и ДПС.

6

Анонимен

преди 6 месеца

По швейцарското правило? Колко взимат в Швейцария за нощен труд?Работодателя като ти пише за месеца 9 нощни по 12 часа плюс 5 дневни смени, после не болничен ами направо санаториум с рехабилитатори са нужни. Но както е ясно бизнесът няма пари за нощни. Бизнесът едвам крета...с новите мерцедеси..

5

Kiro

преди 6 месеца

Като няма пари в биджета, няма как да се мине без плащане от работодателите. Все пак има камара държавни служители, които не плащат нищо, само ползват платеното от останалите. То затова и не представиха проекто-биджета преди изборите, че никой нямаше да гласува за ППДБ като видят затягането на коланите планирано от Асен ...

4

Иван

преди 6 месеца

За мен лично и един ден не трябва да се изплаща от работодателят, но също така трябва да се направят някои промени в трудовите договори. Първо да можеш да напуснеш работа от днес за днес без предизвестие. Това ща докара много по-голяма динамика на пазара на труда. Днес в 5 приключваш работа и пращаш имейл в който казваш, че от утре не си на работа и пожелаваш успех на всички. Така компаниите ще могат лесно да си крадат кадри и по този начин ще има вътрешна конкуренция да ги задържат.

3

радомир

преди 6 месеца

Временните неща в БГ-то са най-постоянните такива. То и плоския данък беше вкаран като временен, и ниското ДДС за кръчмите също ...

2

Анонимен

преди 6 месеца

Половината болни може да се намерят по плажовете лятото и по дискотеките вечета. Хубаво е да започнат проверки на лекарите издаващи фалшиви болнични