122

Бай Драган

преди 7 месеца

Тоз *** още колко ще ни оправлява.

121

Денков

преди 7 месеца

Не ме бийте, Галя ми каза така

120

baiHоi

преди 7 месеца

Това е естествен процес г-н байХой, дато някой трансджендър ти обърне халката

119

Анонимен

преди 7 месеца

А аз до сега смятах че Шкумбата е добър с вицовете.

118

OMG_Lucker

преди 7 месеца

Ама за кое увеличение на доходите говорите немногоуважаеми гусин-е? На шефовете- бизнесмени или на средностатистическия бачкер? Щот нали ако е ПАК за шефовете- айде нема нужда. Ако е за хората- тогава няма да се отървете от власт, но това не е било, няма и да бъде.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Главно чрез вдигане на минималната но реално това ще доведе до удвояване на сивия сектор!

116

Гегата

преди 7 месеца

До ГегатаКорекция :инистрите не приели промените в ЗУТ ,но тези промени не касаели Хемус! Дано да се строи и то бързо от 2 години нищо срамота !

115

Гегата

преди 7 месеца

Денков спря Хемус и никой не разбра ! Това е обект от жизнена важност за бъдещето на България . За намаляне на катастрофи и разход на гориво . Така ще се пести над 30% гориво за разтоянието София -Варна , а това са милиони литри нафта и бензин и огромно количество спестени замърсители на Околната среда!!!

114

гост

преди 7 месеца

УСТОЙЧИВ БЮДЖЕТ НЯМА . ПОНЕ ДОКАТО НЕ Е АСАН ВАСИЛЕВ КАТО ФИНАНСИСТ В ПРАВИТЕСТВОТО . УМИШЛЕНАТА ИНФЛАЦИЯ С ПО ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ ОТ ДДС НЕ СПАСЯВА И НЕ СЕ ВРЪЗВА БЮДЖЕТА . НЕДОСТИГ НА БЮДЖЕТА И ДУПКА С ДЕСЕТ , ПЕТНАЙСЕТ МИЛИАРДА . В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ АДМИНИСТРАЦИИ . УЧИТЕЛИ , ЛЕКАРИ , НАП , НОИ , И ДЕСЕТКИ ОЩЕ ЖЕЛАЯТ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ . И ОКЕЙ СТАВА . ОБАЧЕ ОТКЪДЕ ПАРИ . АМИИИ , АСАН ВЗИМА НОВИ ДЪЛГОВЕ С ЛОШИ ЛИХВИ ЗА ДЪРЖАВАТА . А , КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА . НАРОД

113

Миле

преди 7 месеца

Цар плъх се е наял с миша отрова хахахаха

112

Анонимен

преди 7 месеца

И един мармот увива шоколада в станиол...

111

все пак е срамно

преди 7 месеца

Видно Денков е прифанал от алангрото на Кире , много заразно било . Основен симптом , плящя си при очевидна липса на всякаква реална представа как всъщност стоят нещата в нещо което би следвало иначе да е държава . Заплата / доход / можеш пряко да увеличаваш единствено в т.н държавен сектор , доколко е държавен , доколко е ферма за гласоподаватели , няма да обсъждам , т.е. най-вече администрациите , коствено , там където някаква " юрисдикция " има минималната заплата и , всичко останало , а то .

110

Анонимен

преди 7 месеца

ДЕНКОВ КО ( ПО УКРАНСКИ ДЕНКОВКО ) МИСЛИ че народа е само от роми и може да с говори какво иска дори и без да мисли !!!от умрял писмо !!! и така е и с неговия ръст на дохода !

109

Анонимен

преди 7 месеца

НЕ може без да има страна евтини енергоресури да има печалба !!! Все едно да говиш манджа не на огън в печката от въглища а на дим от гуми ! ВСИЧКО КАКВОТО ГОВРИХА ПП ЗА ПОЕВТИНИ ХРАНИ И СТОКИ ВЕЧЕПОСКЪПНА В ДВА ПЪТИ - ПРИМЕР СИРЕНЕТО КОЕТО НЕ ИСКА ДАЖЕ И ЕВТИНИ ЕНЕРГОРЕСУРСИ

108

ЕХОООО

преди 7 месеца

Глупости Какъв ръст ще е необходим при огромни цени на енергоизточниците . Само бензина може да удари 6 лева. А от там тръгва разтежа на цените и услугите . Това значи че минималната заплата трябва да е 2000 лв

107

до 115

преди 7 месеца

В дребния бизнес пари няма. Ако работиш за такъв бизнес почти 100% е шанса да те осигуряват на минималната, да ти плащат на ръка нещо смешно в порядъка до 3000-4000лв, а в провинцията и под 2000лв и да работиш и събота.

106

Мдаа

преди 7 месеца

И как ще стане тая работа като се чудите как да спънете, затворите и окрадете дребния бизнес? Заемчета ли пак или Кокори ще дава смени на околовръстното?

105

Анонимен

преди 7 месеца

До Таня ти не си Таня а ашиска диверсия всреди българския народ заКОЕТО и ти плаща краврската страна ! или се продаваш за помия мейд ин юсей

104

Ооо тигре тигреее

преди 7 месеца

Има ли паари..

103

Таня

преди 7 месеца

Специално в София има страшно много пари, които чакат. Няма обаче квалифицирани кадри и става все по-трудно. Масата народ предпочита да хленчи и да чака на някой да му даде, вместо да учи и да се бори.