64

ха-ха

преди 7 месеца

Другарю Цеков ,сега кажи кои (къде) са тез демократични държави ! Ако са като нашата т.нар. държава , по-добре не ги казвай ...

63

ндсв

преди 7 месеца

Какво може да се очаква от един бивш царист, пристанал на Бойко ?

62

уДжас

преди 7 месеца

До този с "...принтера има драйвъри да си говори със софтуера!! Не софуер!..." Драги какво е драйвер ? Не е ли една малка програмка (софтуер) между изпълнителният механизъм (печатащото устройство) на принтера и софтуера на ПК ? И този драйвер не се ли съхранява на шлашпамет на принтера ?

61

Анонимен

преди 7 месеца

МНОГО СМЕ ЗЛЕ ЩОМ НЕКАДЪРНОСТТА БОРИСЛАВ ЦЕКОВ ПОЧНА ДА НИ ОГРАМОТЯВА ЗА ПРИНТЕРИТЕ. МИ ПОНЕ ДА БЕШЕ ОТВОРИЛ ИНТЕРНЕТ, ПЪК ДА ПРОЧЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА. НАЙ-ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕТО Е: Firmware in the printer + driver in the computer = Functional printer , КОЕТО ЗА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ОЗНАЧАВА И КОМПЮТЪР И ПРИНТЕР В ЕДНО СЪС СЪОТВЕТНАТА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА. АКО НЕ ВЯРВАТЕ, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ БАНКОМАТИ ЩОТО ЩЕ ВИ ОТКРАДНАТ ВОТА, ПАРДОН ПАРИТЕ!!!...

60

Анонимен

преди 7 месеца

Закривайте тая пародия на държава. Народът е с акъл на тухла. Тук, таме, някой дето става и тия го мразят. Краят на България ще е новия европейски празник

59

Да гласуваме

преди 7 месеца

С Руска рулетка! Държиме пистолет до главата на кандидатите от Партиите и който оживее, печели изборите! Пистолета може да се натиска ръчно или с дистанционно машинно управление.

58

Шефа

преди 7 месеца

С Борисов и Пеевск и разни минава политици като Слави и Христо десанчика ,демокрация не може да се прави! Ами те ни върнаха при Дочоулу ,Чочоулу и Гочоулу!

57

ПосолствоТО

преди 7 месеца

В България отворихме най-голямото изборно казино в света!

56

Дони

преди 7 месеца

Жалък плехар...

55

Избирател

преди 7 месеца

Цеков, в "демократичните държави" може да се гласува само на хартия, но там явно няма като нашите ***, които дописват "на мен, на теб" или "за бачо Цено, за Мартин и Боби". А всичко може да се реши много лесно и без машини: КАТО СЕ ПРЕМАХНАТ НОМЕРАТА НА ПАРТИИТЕ И КАНДИДАТИТЕ В БЮЛЕТИНИТЕ !!! Тогава за да гласуваш ще трябва да прочетеш. Ако не можеш да четеш, няма и смисъл да ти се купува гласа. Така и партиите ще се демотивират партиите да купуват гласове.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Този е доцент, а ти си вчерашна плюнка. Може позицииите му да са спорни, но щом не си *** чувал значи нямаш идея за какво коментираш изобщо. Самият факт че на прокопиевите ви спуснаха папагалската опорка да повтаряте глуповетиваната за принтера е достатъчен. Избирателният кодекс не е някакъв принтер в офиса, има тайна на вота има много неща които не си чувал. Кога тъпогрозните "умнокрасавци" ще осъзнаете че света не са върти около опорките ви тип пищов в училище и купена диплома?

53

Интересно До 45

преди 7 месеца

Какво ли е фърмуера на принтера?Явно му идва свише!

52

Този пък

преди 7 месеца

Кой е ? И какъв е?Всички принтери имат флаш памет. И може да отпечаташ последните подадени документи.Това поредния "експерт" ли е?

51

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Промените вече са спокойни алабала в действие БЪЛГАРИ ЗАЩО СПИТЕ ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ

50

До 54

преди 7 месеца

Каквото каже Посолството на САЩ това!И без това всичко е Синхронизирано с Посолството..да си спестим парите от посредническите услуги на 230 депутати, машини, избори итн. Един Говорител на Посолството на САЩ в България е достатъчен! Защо целия скъп цирк?!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Най-добре е да гласуваме с пръстов отпечатък.Ай да видим тогава как ще ни фалшифицират вота.Или да пускаме цветни мъниста в урните,или ,..айде предложете нещо по-атрактивно,че аз зациклих до тук.

48

Глупави сте

преди 7 месеца

С хартия може и да се купиш някой друг глас ..с машина направо целия вот! Листчетата дето ги принтират не са преброяват! Колкото напечата софтуера толкова са гласували! Който има контрал над софтуера той печели всичкоо!

47

До 51

преди 7 месеца

Ти не можеш ли са четеш бе! Местни избори в Берлин, знаеш ли колко е населението на Берлин и колко са гласували? Айде в лево! 3 милиона!Разкрити бяха след 1 година! От жерналисти с разследване!

46

До 46

преди 7 месеца

500 000 невалидни бюлетини в 76 милионна Германия и толкова невалидни в 6 милионна България.При това германците са повторили избора.Аз само те цитирам,ама ти не се усещаш как сама си го вкарваш.

45

От цялата работа

преди 7 месеца

Най ме кефи че излезе наяве, че финансовия министър и външния ни министър, са регистрирани на адрес в САЩ и Белгия и нямат право са гласуват! Но имат право да разполагат върху бюджета и съдбата на България ха ха ха ха