28

Анонимен

преди 6 месеца

Не се наядохте ,защо да ходя и да се къпя в г*вна за 300 лева на вечер,като за тези пари че и по-малко ще отида на кристално чиста вода и в тази цена и билетите ще влязат.Колко повече може да увеличавате ,не знам,при положение че има-Гърция,Турция,Италия,Испания,Хърватия -това само в Европа и на много по-достъпни цени и повече качество.Освен ако не затворят границите пак,не може да се надявате на будали.

27

Star

преди 6 месеца

Защо хората с парите се притесняват за откраднатото от Приватизацията,а останалите балъци да си го слагат на сърце? Във името на патриотизмът ли???

26

МутрагеньоЦК МВР БСП

преди 6 месеца

28 Късно е вече

25

Акулата

преди 6 месеца

Който не се адаптира да фалира и да умира

24

стига хленчене

преди 6 месеца

На тези все някой друг им е виновен! Вие предлагайте качествени услуги на нормални цени, отнасяйте се с уважение към клиентите си и туристите сами ще идват при вас. Пробвайте да не действате на принципа "ден - година храни" и ще останете изненадани от резултатите. Защото клиента може и да го излъжете един път, но той няма да се върне при вас отново .

23

Айде ставайте да

преди 6 месеца

Коментирате бастунииии

22

По морето

преди 6 месеца

Всичко е на политици ДС милиционерски м1рши и тай общо казано на мафията

21

Средец Бургаз

преди 6 месеца

Е на пътя на мигрантите каналджийството е в разцвет там

20

Коректен Бизнесмен

преди 6 месеца

Държавата не е за некоректните мутробизнеДСмени..Да Ядът хурката и да не се оплакват.

19

Просто Принтери

преди 6 месеца

Нищо тръбата във Варна си е там и си тече! Гарантирано от сглобката!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Който не може да плаща данъци като всички да фалира. И нямаме нужда да завъждаме индийци в България заради тях.

17

Дай пара уе

преди 6 месеца

Тръби с фекалии на плажа , чалга от всякъде това само пиян руснак и англичанин може да го пнесе.Иначе изхода е казина и стриптийз барове за гърци,турци и еврейчета и легализация на платената любов и леките опияти по определени места като Слънчака примерно тогава нон стоп ще има приходи и то добри.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Тези да не са богопомазани, каквото за всички, това и за тях.

15

Анонимен

преди 6 месеца

За тези мощенници на никой не му пука. Те ни изгониха и се кланяха на чужденците, а сега олеле, да се оправят. Държавата е за коректните.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Нали са частници, защо държавата трябва да им е длъжна. Те не внасят нищо в хазната, осигуряват хората на минимални заплати, а сега да ги издържаме. Щом не се справят, фалират, това е. Главозамаяха се с цени, но Турция и Гърция са близо и нормално хората отидоха там.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Тия само реват и най-добре е да изчезнат. В Египет туристите защо ходят въпреки, че войната е до тях. Явно другаде се крие ключа. Това като с цените на жилищата те ги надуха до небесата, а после реват. Не може да няма качество и да чакаш балъци. И жилищата и туризма са с безумни цени. Хората се усетиха вече как ги лъжат.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Няма Български държавен туризъм ,курортите са на политиците и олигасите

11

Анонимен

преди 6 месеца

Какво стана с онези 8 милиона туристи, които кабинета Денков очакваше по морето за лято 2023г.? Дойдоха ли? Или всичко при шарлатаните е въздух под налягане, лъжи и долни инсинуации?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Сметките ли се свивали или оборота им се свивал ,щото с тез цени в ресторантите за да се свият сметките,то ще трябва да пиеш само чай или да хапнеш само яйца на очи -омлет.

9

слънчака нюз

преди 6 месеца

А къде останаха платените статии от преди няколко месеца, остносно невиждания ръст на туристи и успешен сезон? Не търсете причината в друг, освен вас самите. Не чакайте държавата да ви оправя бакиите - държавата сме ние, тези които внасят данъци в бюджета. Аз лично не желая да ви спонсорирам. Научете се да работите, ако не можете - наемете консултанти. Ако и това не помогне - фалирайте, не ставате. А докато се научите - ДДС 20% както за всички останали.