99

Иван

преди 6 месеца

Най-успешния премиер на прехода! Ако не беше той сега щяхме да сме като Белорусия или даже като Украйна - с пияни руски войници по Витошка.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Човекът,който унищожи икономически страната си,раздавайки я за по 1 долар на който я поиска,трябваше да е в затвора отдавна,за държавна измяна

97

Анонимен

преди 6 месеца

Когато руснаците дойдат на Дунав,този тъмен субект първи ще увисне. Много петна има за чистене,ама с този ще почнем---------------------------------------------------------------------------ето една типична русофилска о.трепка и национален предател - голямата му мечта е руснаците да влязат в България и маргинали като него да безчинстват и избиват по-умните и по-успелите

96

Анонимен

преди 6 месеца

Нагъл и гнусен !

95

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилска му работа, свестните ги смятат за луди. Така ги учи началството от Масква.

94

Маалатъ

преди 6 месеца

Добре, че е Русия, та Ванчу "Теменужкатъ" да напише книгъ... -))))) Ваньо, откакту не го приехъ у БКП страдъ от тежка психо разстройству - депресия!!! -))))))))

93

Стелт

преди 6 месеца

Тоя политически *** защо изобщо го цитират и показват? Към настоящия момент той е едно политическо изкопаемо и нищо повече. Може само да забърква "политически" гювечи в своята лаборатория,които са пълна безвкусица и само отвръщават!

92

Каква ПСВ бе?!

преди 6 месеца

Тоя май забрави, че при него държавата се издъни най-много в посткомунистическата си история. При Костов инфлацията беше толкова голяма, че се наложи деноминация. Нещо, което не е имало преди или след него. И тоя има наглостта да прогнозира криза в Европа.

91

въпрос от село

преди 6 месеца

Този, не требеше ли да е закопчан??

90

OMG_Lucker

преди 6 месеца

ЗАЩО? Защо, питам, давате трибуна на провалени политици и най- вече на Костуф, дето извърши "масовата" приватизация, която не беше масова, но за сметка на това беше криминална?

89

Българин

преди 6 месеца

Когато руснаците дойдат на Дунав,този тъмен субект първи ще увисне. Много петна има за чистене,ама с този ще почнем

88

Анонимен

преди 6 месеца

Свиквайте, пътят на тази, така наречена държава, е към Европа. Свиквайте или и без вас можем

87

Извънредно

преди 6 месеца

До АнонименТози ......../ умишлено/ не определям, трябва да има срам и да не говори,след всичкото зло,което стори на народа на България.

86

Този

преди 6 месеца

престъпник защо не е в затвора?!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Велик. Дано пак стане МП. Българската трагедия трябва да се заличи, добре, че нещата натам отиват. Само български калцун може да харесва русия. Никога повече

84

ааааа

преди 6 месеца

абе шяхме да питаме Самоковеца и Жоро Илиев за Костовича и Гнома ама бог да ги прости !

83

Анонимен

преди 6 месеца

Гусин Иван Костов още ли шава? Големият " ръководител" на Престъпното Гестапо СДС! Днес много ги е срам да кажат,че са били в СДС ръководството! Този Е Безсрамник! И няма драма от нищо! Свалиха го от власт и беше дълго време " сърдит" и мълчеше.Но създаде отрочето си ДСБ! И днес Ристе и е шеф! Макар и с една шепа депутати,Костовизма присъства с години вече в Политиката в България! Аз не бих гласувал за ДСБ! Както и никога не гласувах за СДС!

82

бг смешки 2

преди 6 месеца

САЩ унижожават всички държави до които се добарат ! виж БГ на кво прилича след 33 години американски диктат !

81

Факт

преди 6 месеца

Европа е окупирана от САЩ и те бавно я унищожават...

80

до 84

преди 6 месеца

не само че унищожи 60 % от иконмиката на БГ ами нави огромна организарана престъпност по митниците най-вече където контрабандата цъфтеше по негово време !