81

Анонимен

преди 6 месеца

Ами то навремето още дебелакът Чърчил го е казал: Демокрацията не е най-добрият начин на управление

80

Анонимен

преди 6 месеца

Коя страна е всъщност демократична,къде народът управлява,в щатите ли,едва ли,там управлява капитала,не хората.Като се замисля може би швейцария и финландия са много по-близо до демокрация.Но не са голяма военна сила и нямат право да налагат демокрацията си ,като сащ,тяхната е по-силна,защото са по-силни военно

79

Анонимен

преди 6 месеца

Терминът "демокрация" от гръцкото δημοκρατία, народовластие съдържа в себе си изначално противоречие - над кого се простира властта на народа?!?! Видовете демокрация са само интерпретации на опитите да се даде смисъл на измислена думичка. Единствената демокрация, близка до идеала е така наречената "пряка демокрация", но тя е рядко явление и обикновено се практикува в малки и сравнително затворени общонсти. Всичко останало е алабалистика и гума за жваканье.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Демокрация има там където народите се размножават а там където изчезват няма демокрация . Демокрацията е измислена за да може народа да се защитит от властта и службогонците .

77

SS

преди 6 месеца

Искате да кажете основите на хомосексуализма,и феминизма? Дай боже!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Ако имат предвид Диктатура на Демократите, може и да е така.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Демокрацията също е химера като комунизма.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Какви основи? Демокра;ията няма основи! Всичко лежи на лъжи, илюзии и фантазии, което всъщност не е нищо друго освен утопия. Демокрацията е замислена, като обществено икономическа система, която да се управлява от народа, а дефакто се управлява от банда xoMocekcya/\ucTu, въобразили си, че са богоизбранници.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Ицкааа, Ицка, *** ти и деца ли имаш, горките.

72

От хората

преди 6 месеца

Смешни,клоуни. Кога и къде е имало демокрация. Една измислена думичка,една мечта.

71

следвамехронологията

преди 6 месеца

Само 8% от населението в света живее в условията на "завършена демокрация",сочат резултати от проучване на наглобританската група "Икономист" от началото на 2023 г. Красноречив факт, че до победата на глобализма базиран на пиндостанските правила, е като от тук до мъглявината Андромеда. Още повече, че настъпи демократична рецесия.

70

Анонимен

преди 6 месеца

До : Ако не беше демокрацията никога нямаше да съществува този сайт. Отговор: за тази демокрация ли говориш? Жестоко грешиш!!!, това се нарича капитализъм информацията като всяка друга стока се купува и продава, както и този сайт. Това няма нищо общо с демокрацията ( както топлото и соленото)

69

Анонимен

преди 6 месеца

Демокрацията на кой? Всеки има свое разбиране за нея!!! Универсални ценности няма.. Единствено концепцията за бог-творец по определение дава "абсолютна истина" която беше отхвърлена от човечеството... В личен план свободта също е илюзия за наивници!!!

68

я

преди 6 месеца

До АнонименИ всичко тово е в резултат на демократичната войно на Путин

67

Анонимен

преди 6 месеца

Сайтът методично провежда политиката на Голямата държава на северо-изток за очерняне на западните ценности - Прогнилия запад с неговите безкрайни слабости. Ако не беше демокрацията никога нямаше да съществува този сайт. Виждам колко са силни възпитаниците на института зя политическа пропаганда на Партията

66

гошо

преди 6 месеца

Защо ме блокирате след като искате коментари? След като четете коментарами то той е следният: вървете на майната си подкупни продажни американски мекерета. Скоро ще обърнете пола си.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Добри времена създават калпави хора, калпавите хора създават тежки времена а тежките времена създават силни хора които създават добри времена... Краха на западната цивилизация беше причинен от хедонизъма- неосъзнат като заплаха... Поразени бяха децата със съдействието на родителите

64

следвамехронологията

преди 6 месеца

Синхронизирано отсъствие на Президента Путин и Председателят Си маргинализира формата Г-20, а и ООН. БРИКС стремително се разширява и разпростира на всички континенти. Само преди година БРИКС беше клуб на 5 държави, през лятото се превърна в политическа и икономическа платформа. През следващата година в Казань, Русия, БРИКС ще прерастне в мощна световна организация и базиращата се на пиндостански правила демократизация съвсем ще затъне в демократична рецесия.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Това е естествен път за хората. Те са програмирани да си търсят проблеми. Свикнаха да живеят охолно , да искат все повече, да мрънкат за щяло и нещяло, да вземат всичко в живота си за даденост. Съответно времето никога няма прошка към такива неща. Ако не се съвземат просто, ще попаднат под диктатура и доста скучен живот. Защото НЕ е измислено по-добро от демокрацията. Ако някой го оспори да покаже ,коя система е по добра ?

62

Анонимен

преди 6 месеца

Погледнете страните в първата осмица по БВП РPP. 5 са в БРИКС и 3 са в G-7.