8

Анонимен

преди 6 месеца

Напротив, пробудихте, само че грешните хора пробудихте, а уж сме в България.

7

Ppp

преди 6 месеца

Трудно е да си будител сред народ, който не е осъзнат, комплексиран е и да не продължавам. Затова някои наши будители стават жертвени агнета през Възраждането ни

6

Извънземения

преди 6 месеца

до ПришелецаИ ти ли тази стара плоча въртиш с комунизма,не виждаш ли че няма комунисти вече 20 години в България и докато всичко което се прави у нас и след това да се обвинява комунизма.Путин и т.н. си е чисто късогледство у тези които вярват,че сме на това дередже защото комунизма типа не си е отишъл.Както виждам дори и пришелците са се хванали на таз въдица като голи шаранчета!) Мантилитета си докато не смени,тоест чипа ,то все

5

Анонимен

преди 6 месеца

Какви читалища бе ,дядо? Ти в кой век живееш?

4

Анонимен

преди 6 месеца

А бе ти ги виж, не могат да напишат една правилна дума **страница**, а ми пишат **станица**! И днес Ботев е актуален! * *Само знайте, за парата, като човек, продава си и душата!!

3

До 4

преди 6 месеца

Абе ти знаеш ли поне на картата къде се намират САЩ и ЮК ? Патриот не се става с простотия като твоята, a с коректност и реалност, тези думи чувал ли си ги и знаеш ли какво означават боклYk ?

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя ако си мисли че в САЩ или в ЮК е различно просто е доста заблуден.Откъде САЩ се озоваха с 33 трилиона дълг ,като имаш в предвид че преди 20 години беше 5 трилиона?Градовете в ЮК са залети от бездомници ,наркомани и престъпност.И не нито в САЩ нито в ЮК живеят по добре от нас.Болшинството от хората там (60%) живеят от заплата до заплата.Пич не си мисли че квото се случва в БГ не се случва на запад ,изкарай си главата от знаеш от къде .

1

Кой

преди 6 месеца

Те нападна