29

Незнайко

преди 6 месеца

Това доказва че човешкият род е тонингван и не е като останалите животни на планетата

28

АлФашагата

преди 6 месеца

Ако краварете бяха експериментирали и бяха присадили сърце от някоя *** от СДС-то, щеше да поживее човека.

27

Истината

преди 6 месеца

За да живее трябва да се подтиска с блокери другото ДНК . Обаче всеки път когато се възстанови и започне да надхвърля 5 % трябва по голяма доза. После организма вече човешкия не издържа на блокерите защото те действат като наркотик и с вдигане на дозата убива! Дори и близнаци да са пак има отхвърляне. Има показатели за трансплантация които трябва да са на 99,999 в период което е много важно и трудно за откриване.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Има едни много яки книги на издателство DK, енциклопедии. Неписани са на изключително достъпен език. Често ги използвам за да си набавя липсващи знания. На всички ни липсват и това е разбираемо и нормално. За мен едно от най-важните умения, които трябва да притежаваме днес се умението да търсим информация. Така че сега вече имаш насока. Апропо, има енциклопедия специално за човешкото тяло ;) успех!

25

Анонимен

преди 6 месеца

До 25: имам чувството, че този човек си мисли, че имунната система е орган, който само някои специални имат. Хахахаха

24

Анонимен

преди 6 месеца

До 16, не смятам, че е моя работа да те уча. Вместо да пишеш ненужни коментари можеше да гугълнеш и сам да си намериш материал. Никъде не ти е написано, че си неук! Всички имаме ограничени знания по различни теми! Разликата между интелигентния човек е, че си взема бележка и се опитва да си попълни пропуските. Неинтелигентния продължава да държи на своето и да чака на другите. Мисълта ми беше, че е редно да не изкачваме по теми, от които не разбираме. Важно е да знаем къде се намираме :)

23

Анонимен

преди 6 месеца

До 19: а ти колко сърца от човек на човек трансплантира, че си толкова компетентен за срока????

22

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарност за човека, дал остатък от живота си за опита. Тези опити продължават и някой ден ще станат успешни.За всички тролс- хората на които се правят такива експерименти са терминални с ден,2-3 живот. Изключително малко. За тези хора е шанс - ако експеримента еспее, а ако - не, е полза за науката за следващите. Изключително подробно им се обясняват последствията, и те се съгласяват, защото иначе и три седмици живот нямат. Затова.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 16: човека ти каза три пъти, че не разбираш функцията на имунната система и ти вместо да прочетеш книга, реши че той е длъжен да ти обяснява уроци от училище.Айде стига! Пиши в един Гугъл "имунна система" и чети наред. Може и да разбереш как работи. :-) Аман!

20

Тео

преди 6 месеца

Тъжно е, когато си отиват близки хора, но не смятам, че това с прасетата е правилния път. За трансплантации единствения начин е модификация на стволови клетки от самия човек, и растеж на ограна извън него, и в последствие инплантиране обратно.

19

Христо Христов

преди 6 месеца

Горкият... а можеше да си купи от Зеленски и така да помогне за победата на ЕС и НАТО!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо прекалено много време е отнело това "отхвърляне". Сякаш прикриват друга причина. Вместо животински органи, защо не ползват отгледани в лаборатория такива?

17

Анонимен

преди 6 месеца

Колко пачки са гепили касапите от Здравната каса ? :)))

16

Анонимен

преди 6 месеца

Да трансплантирате сърце на Николай Дееееенков от *** виж утре може да мисли като нормален човек

15

До 14

преди 6 месеца

Вместо да обясняваш колко съм неук, можеше да кажеш нещо по темата и защо не си съгласен с мен. Така щеше да ми помогнеш да разбера и да науча нещо ново.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Въпреки леталния изход, браво на лекарите! Полека-лека медицината напредва. Дистанционни операции през 5G магистрали, интересни трансплантации на органи. Браво!

13

Анонимен

преди 6 месеца

До 12, доста си пропуснал. Това, че променяш изказването си не променя факта, че не разбираш как функционира имунната система. Както и смесваш органи и системи. и говориш абстрактно за да прикриеш факта, че просто ти липсват знания. А това не е лесна материя. Поне за това се съгласяваме. Редно е да ограничаваме изказванията си до теми, от които разбираме с детайли. Прочитането на 5 статии не ни правят специалисти. Just saying :)

12

При все търговията

преди 6 месеца

с органи от Украйна, къде отиват тия сърца и прочие, та се стига до там да се трансплантира сърце от прасе?

11

До 10

преди 6 месеца

Не съм го пропуснал. Всеки орган и система в тялото има определена цел, която постига по един или друг начин. Как постига целта не е важно в случая. Важна е целта и крайния резултат. Целта на имунната система е да удължи живота на тялото. Вкарването на сърце от прасе в него има същата цел. Имунната система работи против основната си цел, като отхвърля присаденото сърце. Какво не е ясно?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Нормално, той е човек, не прасе, експерименти между хора и животни, е що така. Експериментаторите да не се мислят за бог, да, ама не са, май нещо много си повярваха.