21

Василка Терзиева

преди 6 месеца

Ротативките в изборното казино работят за мен! Каквото и да стане, едно е сигурно - от другата седмица София ще има нова кметица и това ще бъда аз!

20

Коко

преди 6 месеца

На балотажа в неделя Ваня Григорова ще отнесе Васил Терзиев като бръмбър сламка Ваня Григорова 60 % - Васил Терзиев 40 % хахаха, ей Василе, всичките пари от куфарчето на вуйчо ти Петър Младенов дето махаше с Тодор Живков от мавзолея да ги налепиш по билбордовете отпадаш баце, Ваня Григорова ще е новия кмет на София

19

Истината

преди 6 месеца

Да гласуваш в България е унижение. Днес едно , а утре друго. Правят ни на *** , тези управници. А до неделя може и да извикат араби , или всякакви други да ни учат на гласуване. Унизително и неприятно.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня Григорова е страшна мацка, искам тя да ми е кметицата, а не тоя ***, син, внук, лелинчо на комунисти Васил Терзиев ДС-то

17

Рустикално Барби

преди 6 месеца

Цялото вкопчване в тази или онази технология ми идва неестествено. Ако се вложи криминален замисъл, буквално с всяка технология може да се извърши злоупотреба.Излишно се истеризира положението.Проблем не са % недействителни бюлетини знаем, често са народно творчество.Кризата на легитимността идва от ниската избирателна активност. Но тази тема по-рядко я говорим че с адски малък брой гласове се става управляващ. : )

16

Гошо

преди 6 месеца

Следващата неделя Терзийчето ще гледа като Хекимянчето миналата неделя, като нас рано дете майка си, Ваня Григорова ще е новия ни кмет на Софинци. казах! точка по въпроса.

15

Анонимен

преди 6 месеца

С машини или без миналата неделя Ваня Григорова би един шут на Антончо Хекимян и го прати в нищото, с машини или без следващата неделя Ваня Григорова ще бие и един шут на вуйчовото комунистче Васко Терзийчето и ще то прати при Хекимянчо да си *** раните и дупките тея подалчета мазниДавай Ваня с теб сме! при избирателна активност 50% вместо 35% ще ги стоипш тея 10% като електронен снежинка Балотаж : Ваня Григорова 55% Васил Терзиев 45%

14

Анонимен

преди 6 месеца

И не само на балотажа, въобще ще гласувам само с машини!! Въведете и дистанционно гласуване, некадърници!! Стига с този изборен туризъм!! Никъде в ЕС няма изборен туризъм!!Долу Гер,б!!

13

Киро АлаБалата

преди 6 месеца

Таман навреме да оправим нещата, че да не се излагаме пред посолоството!

12

Дали!?

преди 6 месеца

Толкова сте некадърни, че надали ще справите с удостоверяването, съгласно решението на ВАС!

11

оФцете

преди 6 месеца

Българина гласува кой да го краде!Бе-е-е!

10

късно е, чадо

преди 6 месеца

До Joko Гласуваш не гласуваш ДС печелят!

9

Joko

преди 6 месеца

Гласувайте с каквото искате ! Аз за БСП/БКП и издънките на Държавна сигурност НЯМА да гласувам !

8

Machine gun voting

преди 6 месеца

Общинските съвети вече са нагласени, на балотажите няма значение как ще гласувате.

7

Анонимен

преди 6 месеца

За Григорова ще гласуват само мастики!

6

Анонимен

преди 6 месеца

А, не! Ще пропуснеме машинките.

5

Защо?

преди 6 месеца

Идеята е Продължаваме Пералнята да спечели в София ли?

4

Майора

преди 6 месеца

Както винаги Божанов подобно на просто Киро отрича! Но поне Киро си призна че с ала бала с машините са спечелили с фалшификации изборите! Може ли да се вярва на такива хора?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Лелките от ЦИК така ли мислят?

2

хе хе хе

преди 6 месеца

Промянкаджиите пак в издънка. Тия хора така ще ги запомня - едно нещо не свършиха като хората. И мошенгиите им даже все са нещо недоизкусурени. Големи некадърници, половината от тях себе си не могат да командват. Но иначе със самочувствие да управляват държава:)