23

Аз подкрепям

преди 7 месеца

демокрацията и демократичните принципи! - рече баш-мафиота.

22

!!!

преди 7 месеца

Цар Шиши ви е новият гссподар каскети и Ъша нки!

21

баба мара

преди 7 месеца

не се коментира защото надраскахте бюлетините още на първия тур това искахтеда махнете машините да остане хартията

20

Ко

преди 7 месеца

каза, ко. Гаранция за свободата на вота у маалата.

19

хмм

преди 7 месеца

За последните 4-5 месеца този се е показал повече по ТВ, отколкото последните 15 години. Защо ли?! И защо ли не е в затвора?! Защото няма правова държава. Защото сме като държава от Африка и Латинска Америка. На такова ниво са ни корупцията, съдебната система и още много други неща

18

аха

преди 7 месеца

И да коментираме и да не коментираме, в решението си ВАС е казал, че решението на ЦИК за изключване на машинното гласуване през миналия викенд е правилно. За следващия ще видим, ако си оправят бакиите от министерството на електронното министерстване, може и да стане. А оня с кодовете е нямал право да участва в процедурата. Да им имам на ППДБ и управленските кадри, и юристите.

17

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 7 месеца

ТОЧНО ПЪК ТОЗИ ЩЕ ГОВОРИ ЗА СВОБОДА И СИГУРНОСТ,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ,ЛЪЖЕЦ,МАФИОТ И ОЩЕ ХИЛЯДИ ПОДХОДЯЩИ ДУМИ,НЯМА ДАМИ СТИГНАТ ЗНАЦИТЕ.

16

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ въвеждат ДЕМОкрация.После на страните им се налага да да купят платената версия..

15

Муахаха

преди 7 месеца

а Доклада на ДАНС - се Коментира и то веднага и пред всики Медии! Интересно, не е ли?!

14

реалност

преди 7 месеца

пеевски реши да се изпере и той

13

Зрител

преди 7 месеца

Днес е един хубав ден за българската демокрация - преди половин час Софийски градски съд регистрира *** (Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности).

12

Зрител

преди 7 месеца

Продавач на вестници на Централна гара вика:- Няма Стандарт, няма Демокрация, няма Пари Остана само Труд и Капитал!

11

Емигрант

преди 7 месеца

Говорителят на корупцията ! Колкото повече го показват медиите толкова повече симпатизанти набира това безскрупулно нещо сред стадото, това се разбира от коментарите и се знае от Пеевски и корумпетата ! САЩ не искат да доближава границите им дори, овцата го вкара в НС за да има имунитет коремчето ! Шенген ли, вас и Сиера Леоне няма да иска да ви познава дори !

10

Нашите

преди 7 месеца

Смях и пак смях!При купуване и манупулиране- ясно изразени- НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ!!!!САМО УСТАНОВЯВАНЕ!!!!

9

Анонимен

преди 7 месеца

От утре всеки може да обжалва заповеди, уволнения , разпореждания подписани от заместници , въпреки че началника им е делегирал права!Хора възползвайте се, с това решение ВАС създаде прецедент който ще доведе до голяма каша. Но щом е такава съдебната практика на ВАС, всеки административен съд трябва да отменя всички заповеди подписани от заместници за всичко. Аз не знам в закон да пише че подписите са на заместниците. Това сътвориха ГЕРБ-ДПС

8

Анонимен

преди 7 месеца

Шиши е голям, дебел, закръглен! Няма как да бъде заобиколен. Това са реалностите. Мислейки си за днешният ден ми изскача спомен от преди 40 г., когато старшината влизаше в спалното помещение и крещеше - Спите ли? Спите ли? Вие спите, а Осман не спи, той действа!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Кой? Кой? Кой? викаха жълтопаветнте красиви и умни. Е сега видяха кой - той ви е шеф! Позор!

6

ФАКТ

преди 7 месеца

Дреме му на ДПС-то.Те си избутаха неграмотните гласоподаватели на първи тур със хартиени бюлетини.Закривайте я тая държава вече бе.30 000 гласа от 1 милион избират кмет на София.Закривайте я или я продайте на някой и да се приключва тая агония.Омръзна ми да ги гледам всички тия всеки ден.Корона вируса беше по за гледане.

5

Пълен абсурд

преди 7 месеца

На този няма ли кой да му потърси отговорност за "призивите" му в петък!!!И до кога ще търпим да се подиграва с всички нас!До кога!!!

4

Връщай си

преди 7 месеца

депутатския имунитет, и към прокуратурата, защото спретна паника заедно с онзи чалгар Африканския. Това е престъпление!