25

toti

преди 6 месеца

КОГАТО СТЕ С МАЛКИ ТОПКИ И СЕ ДУПИТЕ НА ВСЕКИ ПОДАЛ ВИ КОРИЧКА ТАКА ЩЕ ДОКА УДАРИТЕ ПО МАСАТА И СИ СТЪПИТЕ НЕ НА КРАКАТА ,А НА ЗАКОНИТЕ И СА НЕ ВИ Е СТРАХ ДА УМРЕТЕ ЗА ПРАВДАТА !!! ТОВА Е ЛЕВСКИ ,А НЕ МИШОЦИ !!!

24

Не

преди 6 месеца

политическа игра, а политическа гавра!

23

ponti

преди 6 месеца

Местните избори бяха порно с животни.. ДАНС е-ба майката на националната сигурност, и за пореден път доказа че е евтина прос-ти-тутка. А ОИК, ЦИК, СИК и прочее *ИК доказаха, че за 100-200лв свалят гащите и разтварят бузи. На всичкото отгоре наглеят пред камерите, вместо да са на ГМ Димитров за 12-18 месеца.. Идиотщината е пълна. Чакайте някой да гласува.

22

Бай Иван 2

преди 6 месеца

ЦИК е на подчинение на Шиши!

21

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

ИЗБОРИТЕ СЛЕД 1990Г. СА ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА ЗА ГЛАСУВАЩИТЕ НАИВНИ БЪЛГАРИ.ВСИЧКО СЕ ДИРИЖИРА ОТ КОЗЯК.ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Има нещо за което не писаха по нашите медии нито дума. Изборите в Донбас, които се проведоха наскоро. И там се изсипаха куп чуждестранни експерти да търсят нарушения и бяха изумени-по-професионално проведени избори не сме виждали! Да, не успяха да си изкривят душите. Да дойдат у нас, заповядайте и вижте държава от ЕС.

19

полковник Колев

преди 6 месеца

На Bloomberg който и в БГ дошъл да цица пари,дъщеря му Georgina Bloomberg има на сметката си 47 милиарда долара....сравнен с нея,синът на Джордж Сорос е бедничък с 18 милиарда долара....Преди две седм.пък след финансови операции Марк Цукерберг е загубил 50 милиарда долара....бълха го ухапала както каза тук един...Така че когато се чудите как ще изкарате месеца,вижте какво става около вас!?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Кво ме вълнуват вашите игрички? Домати над 6 лева, краставици над 3....а мен ме занимават с избори. Я да се вгледаме по-добре в себе си. И Путин виновен за бутиковите цени на домати и краставици.

17

Защо триете

преди 6 месеца

Че е по добре да се емигрира това е истината.

16

Анонимен

преди 6 месеца

И ся ко ? БКП ту срещу БСП ту . Къв избор е това ? Ако членството ши на опрай къв е смисъла от тия избори които нищо не променят ? И народа неще да гласува в свирен евромач и те пак правят избори да харчат пари .

15

Анонимен

преди 6 месеца

Прав ви път!

14

:)

преди 6 месеца

Е нали Общинския Съвет е наш, вашия кмет кво ще направи, Да в Мнтана, в Сливен - недействителните бюлетини бяха 20% за общинския съвет, зашото гласувате ГРЕШНО. И тврява да правим гласа ви Правилен. Сега за кмет - кой му пука.

13

Анонимен

преди 6 месеца

ДС е разделена на няколко клана със състояние над 300млрд. които се конкурират за властта и кражбите . Бойко и Пеевски и Киро са просто фигуранти ,какво то им мареди началството това и правят.

12

Анонимен

преди 6 месеца

ПП спретна със зам. министърчето активно мероприятие, изкара полезните *** и сега се правят на обидени.

11

Емигрант

преди 6 месеца

Вие всички сте заложници на ДС/БКП ! Д.Талев /Бог да го прости/ правилно каза, че последният комунист на планетата ще умре в България, много след като последният руски е умрял ! Схващате ли, или няма нищо, за схващане, това си е резонно следствие на балъци, балами и *** послушници на комунистите !

10

муньо

преди 6 месеца

Тримата ***

9

Само да кажа

преди 6 месеца

Това не е игра, това е безумие подклаждано от финансови интереси. България ще затриете ей! За пари охладнели крадци с плакати.

8

Комунист-унтерменш

преди 6 месеца

6 44та червената чума окупира България и з *** М О Ч А граби изнасилва и безчинства над хората и изби елита на нацията загова до днес е пълно с олиг офрени като теб и държаната е толкова изостанала в всичко.Просто кофти матерял остана.

7

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

ВЕЧЕ НЕ. ТОВА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ ЕПИЗОД НА ТОЗИ МЪЧИТЕЛЕН СЕЛСКИ СЕРИАЛ.

6

Неолиб-подчовек

преди 6 месеца

Върнете ми тротинетката! Искам да фуча, усмихнат и щастлив по пътищата! Пийс <3