56

Анонимен

преди 7 месеца

дебелето момченце от турската партия ще ги купи, какъвто беше плана от самото начало

55

Нормална

преди 7 месеца

За тц тц/44/Като те гледам теб много си облечен ***,обичаш се от втора употреба и си щастлив,но не знаеш че руснаците даже и не знаят какво магазин втора употреба,а сега марш в козината там да грухтиш

54

Magna Bulgaria

преди 7 месеца

Ако бяха нормални частни фирми, би било добре да останат с оглед на конкурентната среда. Само че не са. Путин ги превърна в геополитическо оръжие.Цяла Европа си изпати от глупавата политика на управляващите в Германия; нашенските епигони играха по същата ***. За газпромчиците и 4-хилядниците няма какво да говорим -- сами се разкриха.Колкото по-далеч от Путинова Русия и от всичко руско,толкова по-добре за България!Най-добрата новина от много време насам!Да му мислят копейките и решетниковците.

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Митев Кой както се нагласи, така и му се връща. След като 20 години нашите управници правят мръсно на руснаците и дори във своя вреда търсят начин да им вредят, какво друго може да се очаква??? Каквото повикало, такова отвърнало. Нищо не ни пречеше да си поддържаме добри отношения с Русия и щяхме да имаме много ползи от това. Но не, пуделът България на каишка в посолството лае ли лае по слона...

52

Митев

преди 7 месеца

РУСКАТА компания управлява бизнеса си в България чрез СРЪБСКА компания!!! От Освобождението и до наши дни сърби и руснаци играят ПРОТИВ нас и ни пакостят постоянно.

51

МИШ

преди 7 месеца

"Газпром" си тръгва от България преди "Лукойл". И цените си растът на всичко . И българина беднее . И продължаваме да си ги търпиме тез сглобки . И продължаваме да гласуваме за тях ....!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Браво

49

Руснак

преди 7 месеца

Като си отидат руснаците ще дойдат американците да ви продават руски петрол и газ на тройни цени , сглобката ще е доволна за подкупите,Америка ще е доволна защото ще е без конкуренция на "българският"пазар ,Русия ще е най доволна защото ще определя цените който и харесват и ще взема двойно повече български парички за същото количество без да се занимава с български *** и кой ли ще яде КУРКАТА....вие умници РАДВАЙТЕ СЕ!!!

48

(-_-)

преди 7 месеца

Свободен пазар, а? Колкото по-малко в бранша - толкова по-силен е картела, кратуни! Мен въобще не ме грее дали ще е газпром или шел - като отида да заредя ме цакат еднакво на тройна цена. Бензина струва не повече от левче с печалбата, а дизела е двойно по-евтин. Това са истинските цени!

47

Тъпите страдат!

преди 7 месеца

Ако копейките зареждаха при тях, нямаше тайа да стане. Ама те своите пасати и астри само в Шел, ОМВ и ЕКО зареждат...

46

NURS

преди 7 месеца

Браво! Много хубава новина! Всичко руско трябва да бъде изкоренено от България! Най голямото зло за България е русия

45

Израел

преди 7 месеца

Много сте т. ,на тяхно място ще дойдат ***

44

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво ако се оттеглят всички чужди компании, ама тогава няма да остане ни една. Жалка България - има ли нещо българско въобще?.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да липсват на никой, само неква копейка ше си въобразява един-2 дена че му липсват и туй е

42

Миле

преди 7 месеца

Абе детето ми във втори клас има по-малко правописни грешки при диктовка , отколкото вие във вашите драсканици хахахахаха резииииил журналистутки резил

41

Анонимен

преди 7 месеца

Жалко, че заминават. Горивата им бяха качествени. Идваха от сръбската рафинерия. И дизела и бензина бяха с много добро качество. За разлика от идващия дизел от нашата прехвалена рафинерия. Винаги когато имах възможности с мина покрай техен обект зареждах от там.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Нека си тръгнат, то, като гледам границите ни са задръстени от мераклии да дойдат. Българинът така ще си върви, на шопския принцип, не че той е добре, ама що пък на друг да не му е зле.

39

Тц,тц

преди 7 месеца

Да си заминават! Сълза няма да пролея!Такава жалка страна като сегашна Русия няма! Най-многолюдната държава в света, в която 1 млрд жители ходят голи и боси, успя да изпрати ракета,която даже кацна на Луната,а великата космическа сила Русия не можа!? Ами ако изстрелят и ядрените си ракети със същия успех???

38

До 35

преди 7 месеца

Няма руски газ. Няма. С нищо не са допринесли за тази газ. Просто от всички по света тази газ е най-плитко под тях.

37

Анонимен

преди 7 месеца

до-ви- жда- не