58

Правда

преди 6 месеца

Абсурдно е че на местните избори отново има Комунистическа партия в нарушение на Закона за престъпността на комунизма, според който обаче нямаше нито един осъден комунистически лидер заради" давност" на престъпленията нито за престъпна грабителска и репресивна диктатура, нито фалшива пропаганда и геноцид на интелигенцията на народа затова дори и ДС останаха във властта и геноцидът продължава с нови средства. И защо списъците на партиите стават все по-дълги, с все повече на гърба на народа

57

Истина

преди 6 месеца

Да им е честито на Бургас и бургазлии, загербирили са се за още 4 години. най-най-най-добър град за богати пенсионери които лятото да отдават апартаменти, ако има хора които искат да са в Бургас, а не по курортите!

56

Анонимен

преди 6 месеца

През следващите 4 години , ЕС ще даде 8 млрд. по плана за развитие , такова гепене ще падне, че парите раздадени за пътища ще малеят в пъти.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До 59 - Щом си рекал.

54

Анонимен

преди 6 месеца

"А тия дето реват, че българите не искали ПП да ходят да пият една студена вода, резултатите ясно показват какво иска българина." - Освен в София, ПП изостава нявсякъде и на доста места не отива и на балотаж. Защо Борисов подари толкова лесно София с кандидат в последбата декунда, който никой не харесва, си остава мистерия ....

53

Гост

преди 6 месеца

Най-добре, че кукумявките от Възраждане не печелят никъде

52

МИСТЕРИЯ

преди 6 месеца

А защо първата политическа сила Възраждане е четвърта?

51

Бой с Винкели

преди 6 месеца

Брато, аз гласувах за ПП и ако ПП имаха толкова слаб резултат, колкото ГЕРБ и Възраждане, щех батко да си направа херакири с вимкело

50

Анонимен

преди 6 месеца

Има места където Герб са ТРЕТИ , успехи - чудо , кандидати също , големи капацитети , уважавани , пък ТРЕТИ , не е срам , а е изключване от партията .Точка по въпроса .

49

Алекс

преди 6 месеца

Очертава се изборен провал за ПП/ДБ.В София Ваня ще разбие ДС Терзиев.В Пловдив, Бургас и Стара Загора кметовете ще са от ГЕРБ.Единствено във Варна имат шанс.

48

БОЙКО ИЗЛИЗА ПЕНСИЯ!

преди 6 месеца

На Локо му остана само да продаде БТВ и лабораториите за амфети на Домусчиев, да разпусне хората си в ЦИ(р)К и ВСС, Да освободи калинките си от администрацията и може спокойно да си пуска пенсията и да ходи да си гледа лапито с мис Прашки в някое топ гъзарско имение в Марбея.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Кандидата на Възраждане за раьонен кмет в кв. Максуда, Варна печели още на първи тур. Родата на Копейкин за него е гласувала.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Съветска Чалгария ще произвежда тунинговани Трабантчета с два ауспуха! Така ще можете да ги използвате за строителни колички и градинарски колички!

45

Статистик

преди 6 месеца

Ако още не ви е станло ясно , Баце беше до тук . Гледам кандидатите за балотаж .Капацитет до капацитета .

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Баба Радка - Силно се съмнявам, да не му е обещано нещо, в случай на загуба.

43

Цончо Плюнката

преди 6 месеца

Цончо до Коста: "Скъпи, няма ли да вземем поне един кмет, ей така от кумова срама?!"

42

Кво стана е?

преди 6 месеца

Първата политическа сила Възраждане, що е четвърта?

41

Баба Радка

преди 6 месеца

Антоанчо, баби, голям юрдек излезе! Хвана се на въдичката на Боко Тиквата и изгоря, чеденце, преди да светнеш! А за нас стана рано-рано ясно, че и ти си не една, а поне две нули! Нито за водещ, нито за политик ставаш, на баба очилаткото! Сбогом, чедо, недей ни повече досажда с празни приказки и глупотевини!Баба Радка, на Ахмед Соколето комшийка.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Къде са 20% разлика, къде са 9 ... Тея екзитполове пощуряха...

39

Анонимен

преди 6 месеца

Сега Хекимян на какво ще е шеф? На общинските съветници ли?