15

Анонимен

преди 7 месеца

това е защото глупавото ви образУвание произвежда само неграмотни хрантутници, вместо да направите майсторски класове за по 1-2 години, тясно специализирани и моментално реализируеми , вие карате "по програма" и задръствате децата с непотребни неща.

14

Безимен.

преди 7 месеца

Кандитати за работници немало ! Но за Кметове ,Общински съветници и депутати сме на 1 място във света!малко печелите ,много търтейте и все на хляба мекото и работата лекото искат!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Закривайте го тоя руски сателит България, и без това за друго не става. Продавайте територията и си раделете парите и туй то.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Оттук нататък ще наричам всичките мьекащи и паркиращи по тротоарите войнстващи селинджъри "граждани, които живеят в селска среда". Добър лаф, евала.

11

Жоро Торев

преди 7 месеца

Друзя , убих се да си поръчвам евтини китайски стоки от великобритания. Китайците яко са я закъсали, складовете им са препълнени и продават на под себестойност само и само да не останат капо. Докато вие чакате германия да фалира, любимия ви китайски икомоически ръст и икономическото им чудо постепенно отиват в киреча.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Накрая водопроводните услуги ще станат по скъпи от софтуерните и ще се балансира положението.

9

е Как да Няма

преди 7 месеца

колко са НеРаботещите Кубински Р0ми, а си живият като Царчета?!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки сам да се замисли .Намаляли сме с 850 хиляди за 10 години.Най накрая с цялата си наглост българския бизнес съди България че Мин.заплата ставала 933 лв от първи януари. .Ако намалеем с още 850 хиляди за следващите 10 години ?Представи си за какви подлеци става дума .На коя планета живеят тези ,незнам.Не можеш да платиш едни 400 евро на къде си тръгнал бе?Вкарвай си работници от Узбекистан и Пакистан като ти знае човката и искаш да наемаш работници за без пари.

7

Факт

преди 7 месеца

30 години същите тези"бизнесмени"се подиграват с работниците а сега пищят че нямало работници.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Дупетатите и мафиотите заедно с олигарсите и ДС да се хващат и да започнат да правят деца, ако искат да имат роби които да гласуват за тях.

5

Светозар

преди 7 месеца

20 % ?! Да не сте се объркали ? Може би искате, да кажете 200 % ? Или 2000 % ?

4

преди 7 месеца

Предлагам ви моя работен крак, междиния такъв

3

Анонимен

преди 7 месеца

Как технологичните производства решават демографската криза, като всички развити държави имат отрицателен естествен прираст? Ръстът или платото на населението им е изцяло заради имиграцията.

2

Иван Анисий :

преди 7 месеца

Нали искахте демокрация и банани,дрогарЕ капиталистЕ?!? Га яди кифтетата ни рИва,налЕ?!? Внасяйте си укри,сирийци,бахрийци,пакита и 4ифутита да ви бачкат за мизерни подаяния! Айде у лево...

1

???

преди 7 месеца

"гражданинът, който живее в селска среда". Та такива "граждани" не се ли казваше "селяни"?