343

Сатир

преди 7 месеца

Денков, освободи ни от присъствието си.

342

шушу-мушу, ала-бала

преди 7 месеца

Този е голяма шушумига! Оплетоха се в лъжите си.

341

Анонимен

преди 7 месеца

Как е, цункате ли чурките на тиквуня, пеевски и посолството, чегъртате ли малките им кратунки с езиче, хахахахаха.

340

Joko

преди 7 месеца

Денков , не отмествайте същината на въпроса.който е: ПРАВОМЕРНИ ЛИ СА ДЕЙСТВИЯТА на зам.министъра ? Ако не са , за съжаление машинното гласуване трябва да отпадне ! Чий х#у дирил зам.министъра ?

339

Сатир

преди 7 месеца

Денков, я разкажи за уникалния си принос с който стана "Академик?

338

az

преди 7 месеца

До Хаха Много е лесно да избереш кмет с невалидна бюлетина! докато уж само броиш бюлетините в урната, така, уж случайно, правиш невалидни част от бюлетините, подадени за другия кандидат. основните грешки и манипулации се случват в секционните комисии. Повечето им членове са там само да вземат някой лев и не се интересуват от процедурата, нито я познават.

337

карачанаков

преди 7 месеца

,,Днес е ден за размисъл, в който да решим за кого ще гласуваме....,,а защо Хичо от ДБ дето прилича на представител на животинската фауна МАЙ...на бе на протеста или той сигурно е отишъл там да им каже че в този ден предизборни мероприятия не трябва да се организират .И към Денкоглу ти чети ли го доклада че разбра че е манипулативен и и след като не с гриф секретно що не ни го показа?

336

Хей тарикати

преди 7 месеца

Една редовна хартиена бюлетина за даден кандидат може лесно да стане недействителна в полза на друг кандидат само с едно допълнително поставено кръстче. Какво ще ми бъгнеш на една разписка от принтер, имитиращ хартийката като прочета, че вотът е мой. Какво ще фалшифицираш ако ролките се водят на отчет.При една елементарна проверка всичко ще излезе наяве. Каква фалшификация, какви пет лева. Следващите избори ще гласуваме като Барми и Ръбъл-на каменни плочки, защото на феодали така им е изгодно.

335

Анонимен

преди 7 месеца

Писъците на руските фашисти преминават във протяжен вой.

334

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен В САЩ фалшифицираха избори.. тук е много по-мек вариант.

333

Анонимен

преди 7 месеца

В нито една държава няма такъв цирк! Може би само в Африка, някоя страна от 3тия свят може да ни конкурира. Вярно, няма смисъл от кабинет, след като пионките на Русия постоянно забъркват скандали чрез клевети и интриги, при всеки опит на демократичното правителство да нарави нещо смислено. Дори в "некоалоцията" Герб се държат като рекетьори!

332

Анонимен

преди 7 месеца

Фашистчета.. щк му го заголите на Денков.. ще си го премести в другия крачол.

331

Анонимен

преди 7 месеца

" Ако продължи напрежението, няма смисъл от кабинет " -- да, няма. Защо не кажеш какво стана в брюксел ? От такива кукли на конци като теб няма никакъв смисъл. Уволнение и затвор. Включително за клетвопрестъпление, фалшива клетва при встъпване в длъжност.

330

Аз

преди 7 месеца

Каквито и да са резултатите от тези уж избори за местна власт това правителство трябва да падне, всичко останало е удължаване на агонията и още по-голямо разделение в обществото ни. Не може, недопустимо е премиер и ЦИК да си противоречат взаимно. Единият да казва вие нарушихте закона, а другите да се оправдават, не сме го нарушили, ама нека ВАС да се произнесе.

329

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, да те светна, че недействителните бюлетини не избират нищо хахахаха Тоя завършил ли е 8 клас???

328

Ти да видиш!

преди 7 месеца

Денкоф, няма правда по света! Идеи две-три шльокавици за здрав сън и лягай рано. Утре е изборен ден!

327

Съжалявам, но...

преди 7 месеца

Денкоглу, прецакаха те яко! Толкова ли е важно кой? И най-големият академик си е малко ***. Малко или много, това е въпросът!

326

Анонимен

преди 7 месеца

Много е лесно така да се оправдаваш. Това било манипулативно, онова не било истина. Денков, няма да създавате поводи да ви обвиняват. Сега сърбайте попарата. Големи мошеници, ей. И този глуп*ак къде е тръгнал сам да влиза там където няма право.

325

Мими

преди 7 месеца

Прочетох доклада, ама не разбрах кое е "манипулативното" в него. Барал ли го е - барал го е ! Трябвало ли е да го бара - не е трябвало ! Е, ся да обяснява що го е барал. Манипулации в доклада не видях, само в намеренията на Кирчо и Кокорчо.

324

Хаха

преди 7 месеца

<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Това е важно, защото на последните избори само с хартия над 660 000 бюлетини бяха обявени за недействителни. Можем само да гадаем колко от настоящите кметове са били избрани с тези невалидни бюлетини. Бюлетините от машините не могат да дадат недействителни бюлетини, затова се и въведе това гласуване, каза още премиерът."Абе плъшок, как ще изберат някой с невалидна бюлетина?