12

Българин

преди 7 месеца

Бой и тотално унищожение на терористите от Хамас! Цивилизованият свят е с Израел и го подкрепя в отговора му на зверското непровокирано нападение, клене, изнасилване и гаврене с тела на цивилни в навечерието на мирния договор между Саудитска Арабия и Израел.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Кючуков ами нареди им ,да се спрат ,виждаш че ЕС и САЩ ги подържат да убиват деца ,хората им пишат по ръце да могат да ги познаят ,гадове

10

Анонимен

преди 7 месеца

Сухопътна операция е равна на самоубийство, така че не се надайте.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите са толкова страхливи, че няма накъде. Дори други им направиха държава, да не се скитат по цял свят немили недраги и пак *** региона. Това е положението, да не си кривим душите.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Сухопътната операция в Газа щяла да унищожи всякакви ислямисти и фашисти там. Организацията Save the Children декларира, че в следствие на ударите от въздуха на ЦАХАЛ в Газа, са убити повече от 2 300 деца.

7

Анонимен

преди 7 месеца

И тоя Кючуков някъв изкуфеляк дето много ги разбира нещата. Сухопътната операция в Газа просто ще унищожи всякакви ислямисти и подобни фашисти там. Тотално чистене. После -мир и спокойствие.

6

Анонимен

преди 7 месеца

На 18 и 19.10.23 г. иранските прокси нанесоха удари по пиндостанските военни бази и инфраструктурни обекти ал-Харир, Айн ал-Асад, ал-Омар, ет-Танф, аш-Шадади и Виктория на територията на Сирия и Ирак. След 07.10.23 г. Пиндостан внезапно разбра, че престана да бъде неприкасаем в района на Близкия Изток. Неговият отговор тази нощ нама да му донесе удовлетворение и спокойствие. Ще предизвика ескалация.

5

АбдокодирХоджибобоев

преди 7 месеца

Пиндостан започва да разбира в каква беда вкара себе си и своите слуги от колективния запад. Единствената алтернатива на бързия и неконтролиран крах ще станат мирните отношения с Русия, Китай и Близкият Изток, каза Дотком от Германия. Във всички случаи към 2030 г. Пиндостан ще престане да бъде супердържава, заключи той.

4

Индигов

преди 7 месеца

Ами нищо няма да взриви бе тавариш Кючуккафалиев. Израелците ще я проведат постепенно - днеска макло бум тук, утре малко бум там и така докато опушкат ядрото на хамазчиите и тези които ги поддържат. Иначе е ясно - докато има паестинци ще *** и хамаз.

3

пияница мистик

преди 7 месеца

В БНР канят само някакви комунисти от тошово време за коментари :))) Добре че приказките им ги слушат само шепа пенсионери от дълбоката провинция или селата без кабелна телевизия и нямат никаква тежест

2

Анонимен

преди 7 месеца

През 2014 год. когато са били събитията в Украйна с преврата с/у Президента и на Майдана в Киев,а в Одеса много хора оградени от тълпа с факли и бутилки запалителни смеси и последвала гражданска война с противостояние Израел почти неизвестно за света също са провеждали такава операция как сега с/у Газа и Хамас,която по мащаби и жестокост в боя с загиналите м/у тях,и особено загиналите оградени със стени местно палестинско население не са по малко от досегашните действия предприети за отмъщение.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да има такава операция, Бош лаф, колкото имаше и трета световна, простотии, всичко е театър. Тея самолетоносачи са само за парлама там, ще се върнат обратно, просто театър, за съжаление с много невинни жертви. Нито трета световна ще има, нито нещо много сериозно. Играят си игрички вече 50 години.