8

И.Б.

преди 7 месеца

Земеделската земя може да се използва без промени, ако над тях се построят фотоволтаици. Реколтата е спасена и се генерира ток на едно и също място. Така се прави вече и в Германия. С удин куршум два заека.Трябва със закон да се забрани продажбата на земеделски и други земи на чужденци - особено на турци. Не се нуждаем от възраждането на османска Турция.

7

тТт

преди 7 месеца

Турски бизнесмен има закупени около 200-300 хиляди декара земя в Тополовградско! И продължава да купува! Ха добро ви утро, Българи!!!

6

Анонимен

преди 7 месеца

До 2...Поправка...марсианците

5

Анонимен

преди 7 месеца

Сега...Нека тоя водещ производител и капацитет по земеделие , да ми обясни.Как Израел превръща земя от 15 категория на първа А ние от първа на 15 та.И как България от рай на земеделието изпадна последна в Европа.Заради такива като него ли.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Намаляват цените на земите,а не ги увеличават щом на тях може освен земеделско производство да се реализира и фотоволтаично производство за получаване електроенергия от слънцето щом панелите преобразуват лъчите на прав ток,що с помоща на трансформатори за преобразуването му от прав на променлив и по сила за включване в силнотокова верига или земите са природно огрети добре и плодородни щом на тях от посеви се получава добра реколта,а панелите са излишни за цялата площ на нивите,може на пътищата

3

Анонимен

преди 7 месеца

Намаляват цените на земите,а не ги увеличават щом на тях може освен земеделско производство да се реализира и фотоволтаично производство за получаване не електроенергия от слънцето щом панелите преобразуват лъчите на прав ток,що с помоща на трансформатори за преобразуването му от прав на променлив и по сила за включване в силнотокова верига или земите са природно огрети добре и плодородни щом на тях от посеви се получава добра реколта,а панелите са излишни за цялата площ на нивите,може на пътища

2

Анонимен

преди 7 месеца

Като не си обработваш земята 10-15 години е нормално категорията да пада по естествен път. Вероятно има и изкуствен път за падане на категория - умишлено натравяне на почви, омешване със стлоителни отпадъци и т.н.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Американците не ги интересува дали са Първа или пета категория важното и да унищожават България