13

Анонимен

преди 6 месеца

Някой може ли да ми обясни ,как преглеждани и лекуват в болници хора които нямат здравни осигуровки ,ако пострада българи при катастрофа няма да го лекуват ако не е си платил осигуровките ,а тия ромове от афганистан ги лекуват и че ги настанят и хранят ,няма такава държава като България

12

Анонимен

преди 6 месеца

до 12 Защото нямаме свестен закон за каналджийството и затова е така. Знаеш ли какъв е закона у нас в момента за каналджийство? 2500 лева глоба и една година условна, ако те хванат. Е как няма да рискува сульоооо и пульоооо в такъв случай, като знае че от един нелегален емигрант ако го прекарa от Капитан Андреево до Калотина взима 1000 евро. Я да вкараме закон за 5 години в затвора по бързата процедура да видим колко навити каналджии ще имаме.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Абе сътворете закон за КАНАЛДЖИЙСТВОТО , ЗАЩО СЕ ЕвАавате , вкарайте някой в затвора за 20 години !?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Лек автомобил с 14 човека? Навярно е бус. Иначе тепърва ще нараства бройката на канладжиите и на нелегалните емигранти у нас заради това което става в Газа.

9

Бай Дрън

преди 6 месеца

Ако се чудите защо има още мигранти, а сме за Шенген, препоръчвам ви да гледате едно от последните интервюта на Карбовски с кандидат кмет за Габрово. Много добре обяснява всички далавери по общините и за какво иде реч. Това е прогнила държава, колкото и да ни е мила...но май само като име.

8

Анонимен

преди 6 месеца

книжка имал ли е? гражданска? гумите как са? само казвам че в Гърция за всеки заловен дават на такива по 2г допълнително, следователно 28г+всичките други за бягане от полиция, убил двама и така някъде към 200г минимум. Но тук в това село утре ще го пуснат и после ама зощо така? ама как? смях

7

Libre comme air

преди 6 месеца

Молим се за шенген...Пък трафика на мигранти е по цели видове...Уж всичко е наред по ДГ ама май не е...

6

Анонимен

преди 6 месеца

По продажно и алчно племе от българското няма.

5

Колкото

преди 6 месеца

ще да са били. Важното е, че тия същества сега ще се лекуват на наш гръб!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Водачът и неговият спътник българи ли са или са с бълг.гражданство? Струва ми се, че е второто.

3

Да

преди 6 месеца

не е било в пикап?

2

Анонимен

преди 6 месеца

...И 16 са били в една кола, коментар 1! Принципно си прав, че често се пуска абсурдна, непроверена информация, ,,удобно спусната" или дължаща се на неразбиране от страна на пишещия.

1

Анонимен

преди 6 месеца

14 души в лек автомобил....айде сега пак си проверете източниците, щото един да пусне нещо непроверено, и всичките като папагали почвате да преписвате от него. Или колата не е Мазда 6, или са били повече коли. И искам сега онази шушумига Денков пак да отиде при австриеца да го баламосва колко сигурни били нашите граници...ако не го изгонят с ритници тоя път пък на...!