29

Грую

преди 7 месеца

Сталинке, с твоите доходи затягане на коланите не ти се е налагало цял живот. Недей да употребяваш мн. число, лицемерка. Кътай партийния билет, цял живот от него кяриш.

28

Банкера

преди 7 месеца

Сталинке, не верват, мама. Теглят по още една ипотека, така за по-сигурно.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Лихвите високи, но под инфлацията! А на депозитите отрицателни!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Спират печатането , който има да връща ще му вдигнат вноските и то всяка година

25

Анонимен

преди 7 месеца

Блакрок , ДжПиМорган ,Рокфелр , Внгард и останалите , да не би да са глупави ,техните пари не се ли обезценяват >? Те са измислили играта и играят за пари , не за тухли , не за бетон , не за облигации ,акции и тн , винаги накрая става дума само за пари .Един апартамент стана 200 000 евро , нормални ли сте ? Вила в Швейцария срува по малко , мислете трезво .

24

Анонимен

преди 7 месеца

Който има ипотека , спешно да сваля цената и да продава .След нова година ,въпроса е кой има готови пари и колко е склонен да ви плати .20 години ви слагаха сиернцето и сега ви затвориха капана .Сега извикайте имотните експерти да ви обяснят как имотите само поскъпват и откакто се помнят нищо не е падало .Кредитите стават много скъпи , парите стават много ценни

23

Анонимен

преди 7 месеца

От тези думи разбирам следното, печатаме яко банкноти и няма да спрем скоро,това обезценява парите и ще наваксваме с лихви,ама и длъжниците също ще връщат повече.Някои държави ще водят война и ние ще ги финансираме,трябват ни само 5 тона мастило за печатарската преса

22

Анонимен

преди 7 месеца

Задава се нов погром. Банките печелят винаги. Ресурсът става скъп задълго. Нови жертви ще се дават. Хаха

21

Шайка

преди 7 месеца

Сталинка според доклад е натрупала милиони долари в банкови сметки и дава акъл... тук в ЧАЛГАРСКА НОМЕНКЛАТУРИЯ не се живее..

20

Анонимен

преди 7 месеца

Аз под "затягане на коланите" разбирам изобщо да не тегля кредити. Тя под "затягане на коланите" си представя как ще тегля кредити с висока лихва. В един фантастичен свят мечтите й може да се сбъднат, но в този- не.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Вангард и Блекрок могат да надуват такива балони, че лошо ще ви стане.

18

до РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Не го затягай бе! Никой не те кара на сила.

17

Анонимен

преди 7 месеца

В САЩ му викат бум енд бъст, тия в началото на бумът, които имат и ресурси да надуят балона печелят, а последните баллъциотнасят бъст, тоест спукването на балонът. После тези с парите изкупуват всичко, така е още от наполеоовите войни и преди това Венеция, Римската империя, Египет и Вавилон.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Искрено се възхищавам на тази дама, която превърна демагогията в изящно изкуство.

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Само не разбрах, защо обикновените хора ще трябва да затягат коланите при положение че, МВФ, ЕК, и ФЕД , САШ, англосаксонският свят, Запада създават всички кризи ?

14

поради накадърността

преди 7 месеца

Не сме щастливи, че се наложи бързото им вдигане от нула до 5 и повече процента, но ситуацията е такава и трябва да затегнем коланите",

13

Айляк

преди 7 месеца

Базовия доход се чака, пожинзен, да бачкат роботите с ИИ

12

Анонимен

преди 7 месеца

По 30 годишните колко станаха лихвите ? 7 % и не дават пари :) Рубини обяви че си продава 30 годишните на 45 % от цената . Рей Далио вика кеширайте не инвестирайте и не давайте пари на фалирали държави . По точно за 10 годишните . Бъфет държи 20 % от портфейла си в кеш . Май не щат да дават . Ще се печата . Инвеститорите не вярват че долара ще го бъде в следващите 10 години . Не щат 10 годишните . Да дават вече еднодневни :)))

11

Анонимен

преди 7 месеца

А Пеевски от сглобката , ще затяга ли колана ?

10

Вервай ми

преди 7 месеца

А кой държа толкова години лихвите на нула? Нали пак вие? И защо толкова дълго? С КОВИД стимулите, години наред хора и цели държави отвикнаха да работят. Фед ще вдигне и още лихвата на 01.11. и няма да спре докато не счупи икономиката. Само така ще спре инфлацията окончателно. Това, ако не стане голямата патаклама в близкия, защото туристите в Египет и Ливан тогава ще са ти най-малката грижа.