72

Анонимен

преди 6 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлете върху источника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Иската всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

71

#89

преди 6 месеца

Може би и 3) Защото може да се окаже, че еврейската глобалистка craH са се опитали да разчистят едно парче земя в източна Украйна, като унищожат гоите по тези земи, след като са насадили една фашистка идеология сред десните среди на хазарите без да се интересуват от мнението на Путин и руският народ. Русофобииииииииииииии бегайте овреме, докато не е станало късно!

70

#89

преди 6 месеца

До Анонимен "Не вярвах, че има руски коментатори на заплата, ама като гледам бълвоча (и то под тема непряко свързана с тях) се замислям пак..." Коментари за СВО на Русия в Украйна може да се пишат под всяка статия, защото 1) Унищожава се в зародиш една фашистка идеология, зародила се на територия завладяна от САЩ, ЕС и НАТО. 2) Всеки русофоб поставил България отново на грешната страна трябва сериозно да се замисли, как да спаси Mu3epHaTa си кожа и да си резервира билет до Аляска. Там му е мястото!

69

Анонимен

преди 6 месеца

А АМЕРИКАНСКИТЕ НА ЗАПЛАТА ЛИ СА ИЛИ ЕЙ ТАКА ОТ БЕЗКОРИСТНИ ГРАНТОВИ ПОДБУДИ ХАХАХА

68

Анонимен

преди 6 месеца

Не вярвах, че има руски коментатори на заплата, ама като гледам бълвоча (и то под тема непряко свързана с тях) се замислям пак...

67

2

преди 6 месеца

модерна комуникационна система и високоскоростен обмен на информация както между самолета и наземните пунктове за управление, така и между самолетите; високоефективни далекобойни управляеми оръжия въздух-въздух и въздух-земя; високоефективна система за електронно противодействие и защита.

66

1

преди 6 месеца

Ростех предаде поредната партида нови многофункционални изтребители Су-35С на руските ВКС. Самолетът е модернизиран: силова установка на базата на нови двигатели с цифрова система за управление и контролирано векторизиране на тягата, което може значително да подобри летателно-техническите характеристики и маневрените характеристики на самолета; далекобойни информационни и насочващи системи;

65

Анонимен

преди 6 месеца

Американски блогър милионник Wall Street Silver: Войната в Украйна вече свърши. Русия дори не се опитва да превземе цялата страна, те просто държат източните региони с преобладаващо рускоезично население. Нищо няма да ги премахне оттам. На този етап ние просто харчим пари на вятъра.

64

2

преди 6 месеца

Вероятно през цялото това време са били в процес на доработка. Съобщава се, че С-400 е открил огън по цели, които са били на височина около хиляда метра. В този случай са използвани нови бойни глави на зенитни управляеми ракети. На свой ред самолетът А-50 позволи да се видят украински самолети дълбоко в тяхна територия на малка височина и помогна за насочването на ракети към тях.

63

1

преди 6 месеца

Връзката между С-400 и самолета ДРЛО А-50(по западна класификация АУАКС) помогнаха да бъдат свалени 24 самолета на киевският наркокартел за 5 дни. По-рано руският министър на отбраната Сергей Шойгу обяви унищожаването на 24 украински самолета за пет дни. По-късно медиите писаха, че става въпрос за системата за ПВО С-400 "Триумф" във връзка със самолета за далечно радиолокационно откриване А-50. Самолетите A-50 AWACS бяха въведени в експлоатация още преди началото на СВО, но започнаха да се използват едва сега.

62

Анонимен

преди 6 месеца

В посока Купянск руската армия напредна на около два километра в района на Макеевка от посока Боровая. Хората на място съобщават за пробив в защитата на зомбираната по натовски стандарт биомаса на две места. В момента руските военни продължават да надграждат успеха си.

61

Анонимен

преди 6 месеца

В Артемовско направление зомбираната по натовски стандарт биомаса засега се е отказал от опити за атака в района на Клещеевка и Андреевка. По данни на разузнаването зомбакнацистишена се прегрупира в този район. Междувременно руската армия успява да се възползва от това, като изтласкват зомбитата на киевският наркокартел от железопътната линия в посока западните покрайнини на Клещеевка.

60

Анонимен

преди 6 месеца

В южнодонецкото направление руските бойци продължават да разчистват остатъците от зомбираната по натовски стандарт биомаса от десанта в района на Приютное. Руските военни контраатакуват и западно от Новодонецк, но конкретни резултати все още не са известни.

59

Анонимен

преди 6 месеца

В Херсонско направление опитът за атака на зомбитата на киевският наркокартел се провали. Зомбакнацистишена продължава да проявява незначителна активност в района на железопътния мост и при Песчановка, но руската артилерия и авиация активно действат срещу останките на зомбираната по натовски стандарт биомаса.

58

2

преди 6 месеца

Някой се опитва да избяга от моГилизаторите, а те се смеят мръсно и продължават да кошмарят народа, а украинските военни комисари започнаха да мобилизират й жени. Между другото, властите вече подготвят инициатива, с която хората с увреждания в страната вече да не се считат за такива. Но самият Рахманин очевидно ще предпочете да постави жените, старите хора и хората с увреждания отпред. Какво правят всички автори на "войната до последния украинец"?

57

1

преди 6 месеца

Украинската Рада готви поредна вълна на могилизация в страната. Депутатът от Радата и член на КНС Сергей Рахманин заяви, че ВСУ търпят тежки загуби. В същото време потокът от доброволци, според Рахманин, е пресъхнал: "Ще е необходима допълнителна нужда от ресурси поради загуби на зомбита, убити и ранени, и поради необходимостта от формиране на нови съединениея и бригади". Както си спомняме, в Украйна вече поставят всички под оръжие, хващат хората по улиците и признават безръките хора с увреждания за годни.

56

Георги

преди 6 месеца

Нали ги даваха как пеят и танцуват преди битка, сега какво се оплакват. Избиват всичко което мърда пред тях - жени, деца. Трепят ги като кучета, после се оплакват, че някой стреля срещу тях

55

Анонимен

преди 6 месеца

Знаем ка изглежда, масово избиване на палестинци, точно както искаха ***, явно мосад много добре е знаел за атаките и са се изтеглили и оставили хората да ги изтепат та да започне клането, а може и коридори да са направили за терористите.

54

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗРАЕЛ ЩЯЛ ДА ЗАКРИВА ООН АХАХАХААА

53

Анонимен

преди 6 месеца

CQLQ EVROPA REVE6E 4E RUSNACITE BOMBARDIRAT UKRAYNA. A SEGA CQLA EVROPA MAL4I PRI POLOJENIE 4E ZA EDNA SEDMICA SA UBITI POVE4E OT 3000 DECA V PALESTINA. ZA6TO !? ZA6TOTO EVROPEYCITE VE4E SA MODERNI ROBI NA EVREITE