32

Преди 100 години

преди 6 месеца

Марк Твен Ако изборите можеха нещо да променят то кяхя дя ги забранят

31

Мирка

преди 6 месеца

Драги управляващи,уважаеми ЦИК, циркаджии,за балотажа можете да приготвите от триещите се билетчета на Черепа ,хем изненада с гласуването,хем по-добро управление!Гарантирано!

30

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Имаше протестиращи в защита на машинния вот,а нямаше протестиращи с искане на оставката на зам.министъра,опорочил по недопустим начин такова гласуване. Народе,народе,кой те в таз робска люлка люлее?И още един въпрос:нима всички народи гласуващи в Европа с хартиени бюлетини,отрекли машините,са се върнали в миналия век?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Докато не се унищожат машините и не се направят нови парламентарни избори нищо няма да се промени.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Все тая. Аз няма да гласувам! Това машините да бъдат премахнати в последния момент беше направено с цел. Не вярвам на ЦИК. Гласа ми по всяка вероятност така и или иначе ще бъде подменен.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Разбрах ,че в деня на вота пп и дб раздавали банани под надслов - А вече имате банани !

26

Зозо

преди 6 месеца

Ходих да хфърля, има хора рано рано :)))))))))))))))

25

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Винету ни прецаака да гласуваме с хартия. Винету е много хитър и знае, че само с хартията има шанс да спечели в София. А ние сега трябва да треперим някой да не ни драсне чертичка с химикал върху бюлетината. Аз преди години бях член на избирателна комисия и след изборите една жена от моята партия ми се похвали, че успяла да надраска 20 бюлетини на една опредлена партия с химикал докато броели бюлетините. Така с хартията много лесно може да си манипулираш резултатите във всяка секция.С химикалче

24

Анонимен

преди 6 месеца

" Управляващите" Опорочиха Местните избори! Некадърници! Аз няма да гласувам за партия ,която е на власт в момента!

23

ACDC

преди 6 месеца

Три дами се борят за кметския стол в София - дъщерята на ДС, джендърката с тиква и Ваня Григорова. Гласува се за да пратим на балотаж истинската дама.

22

Tpият koмeнтapи

преди 6 месеца

He нa измaмaтa! Пaзeтe вoтa cи oт Пogлoтo Пocoлcтвo!

21

Богата държава

преди 6 месеца

Само ние имаме милиони за машини да ги разкарваме по складове, но в крайна сметка да не ги ползваме. Богата държава, ей. Днес съм в планината. Няма да се редя като овца по опашките на мафията.

20

Гъбарко

преди 6 месеца

Аз отивам за гъби. А на тия дето днес ще ходят на т.нар. избори ще кажа - Гъбаркат се с вас!

19

Така е ..

преди 6 месеца

До Тулупа 12 Стига с тия оставки. Не можем да смогнем да плащаме за избори.Я виж, 150 милиона ни струват сегашните избори.Като видях склада с машинките, се хванах за главата. Безсмислени милиони наредени на рафтовете. И за какво беше цялата това безсмислено упражнение ?Борисов пак печели.Сега въпроса е кой ще излъжем да пробутаме машинките ? Но едва ли ще се намерят други балами.

18

МонДьо Политик

преди 6 месеца

Ще гласувам за Руди Гела с скъпия сив джип Мерцедес щото обеща да ме повози саза и нещо без повече ДСта

17

Депутат

преди 6 месеца

13 Вярваме на мнозинството

16

Анонимен

преди 6 месеца

слагам зелиту :)))

15

Пенсионер

преди 6 месеца

Помощ , променят ни.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Те им предложили за кметове разнообразен избор от едно и също котило те радостно тръгнали "да избират"...Аз разбирам да се заблудят на 1-2 избора, но за над 30 години да не се сещат че ги правят на улави вече си е диагноза.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Върете дет щете.