194

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да се плашите за демографията, краваря е заповядал до последната укра, та и жени може да не останат, то и без това зеля наркото ги е подкарал вече към фронта.

193

Роко

преди 7 месеца

Тук са се събрали няколко червени примата да ни обясняват че руският разбойник е жертва и как украинците трябва да се предадат на разбойника.Ами те не са като вас бе червени червеи.И това нашествие в украйна е петото от както *** е на власт.А как завършват такива диктатури четете историята или тя не се отнася единствено за русия.Вие харесвате червените диктатори,ами ако тук се появи един диктатор като Пиночет как ли ще ви се отрази на кръвната група.Нали и той е диктатор като *** само че

192

музикант

преди 7 месеца

Задайте си въпроса защо украинките на Сл. Бряг масово се правят на рускини.Защото искат да приличат на рускини.Те у дома си говорят на руски с децата си.Гушкал съм уккраянка,на руски си говорехме.Нищо лошо за тях.

191

Анонимен

преди 7 месеца

До ЯААми да им организират жени от други места или държави на тези български ергени, има и разни моми от по-бедни държави.

190

Problem Helper

преди 7 месеца

Аз предлагам, да се сформира звод от доброволци ,който след войната веднага да притече на помощ за решаване на демографския проблем на братските два народа Украинския и Руския!

189

Бункера ми е в лайна

преди 7 месеца

Сибирската мечка е малко пpъцнaлa.

188

Просто Киро

преди 7 месеца

Предлагам след едната заплата, да им дарим и по едно дете.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Spoko EuroДжендер активистите ще докарат малко по-тъмни Афро-Европейци да ашладисват окраинки. Така хем САЩ са доволни хем палавите окраинки...а мъжете на окрайна по това време че белеят кокали за да бранят интереса на Байдън в *** хахха жалки осссссраинци

186

РЕПЛИКА

преди 7 месеца

Пак ще се оправят , ами тук няма оправия

185

СПАС

преди 7 месеца

НЯМА СТРАШНО! ОКОЛО ПОЛОВИНАТА СА ЗАБЕГНАЛИ В РУСИЯ!!! СЛЕД ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПО ДОМОВЕТЕ СИ ЗА ДА ИЗГРАДЯТ НОВОТО СИ БЪДЕЩЕ КАТО РЕПУБЛИКА ОКРАИНА В СЪСТАВА НА РФ!!!

184

Дядо Иван > Джон

преди 7 месеца

Май май не трябваше да ръчкат Руската мечка. Хубаво им намазаха ските и ги пуснаха в порпастта.

183

ЯА

преди 7 месеца

България загива, всяка година се топим като майски сняг. Обезлюдяват села и градове и раждат само ромите. До 2050 г ще сме наполовина ....а тука сте тръгнали Украйна да я мислите. Младите не създават семейства и деца....чакат наготово и искат всичко да имат без да работят и учат. Дъртите ергени по села и паланки са повече от пясъка в морето.

182

Мишо

преди 7 месеца

До две години мъже способни да имат деца на територията контролирана от киевския режим практически няма да останат! Ще останат деца на олигарси и чиновници, пенсионери и дъртаци, богати мъже с пари и власт. Което е около 10-15% от мъжкото население.

181

Анонимен

преди 7 месеца

А що бягат? В Украйна е цветя и рози, налиииии.

180

Българите

преди 7 месеца

и без война са изгубили по-голям процент.

179

Анонимен

преди 7 месеца

Киевската власт, се отнасят с населението в Украйна, като с животни на заколение, вътрешните им органи са крали и други зверства вършеха, отделно евреина от Скандинавието, ги трови и тъпче с наркотици, извършват геноцид над тях, как да се върнат в това подобие на бандитска джунгла и хаос, че и децата си да отглеждат там?

178

Анонимен

преди 7 месеца

Киревската власт, се отнасят с населението в Украйна, като с животни на заколение, вътрешните им органи са крали и други зверства вършеха, отделно евреина от Скандинавието, ги трови и тъпче с наркотици, извършват геноцид над тях, как да се върнат в това подобие на бандитска джунгла и хаос, че и децата си да отглеждат там?

177

Анонимен

преди 7 месеца

За какво да се връщат, за да ги изтезават, използват и убиват, ли ? Зеленски ги затвори като в концлагер, ловят ги по улиците и навсякъде като животни и ги насилват да воюват срещу братята си руснаци и украино-руснаци, а Зеленски си купува имоти из света, а жена му скъпи бижута. А ментора на Зеленски Коломойски им ограби спестяванията в банката и ги остави да гладуват. Когато бяха част от СССР(Русия), бяха около 60 милиона души и си живееха царски, бяха добре развити, образовани, с промишленост.

176

Анонимен

преди 7 месеца

Не се тревожете за демографската криза в Украйна. Демографската криза в България става страшна. И то изненадващо тази година болниците в София декларират 20% срив на раждаемостта. За сравнение сривът в провинцията е едва 10%. София се самоуби !!! Може да са много алчни, но за сметка на това са много *** в София. Убиха си бъдещето на децата си.

175

Анонимен

преди 7 месеца

Много по - голям проблем е корупцията и беднотията. Докато има корупция ще има и беднотия.