32

Анонимен

преди 7 месеца

Моля не подучвайте хора любители на алкохола и карането.Те са лишени от мозъчни клетки и без наличието на алкохол.30% от хората не могат да карат и трезвени защото нямат капацитета и концентрацията да го правят.Това ,че не усещаш как ти влияе алкохола не значи ,че няма такова нещо.Дори и на емоционално ниво да ти я нама концентрацията пак си потенциален проблем.Карането не е майтап.Така и така сте гъзари да карате след кръчма вземете си ТАКСИ гъзари.

31

Анонимен

преди 7 месеца

до 33 Алоууу, ти на мястото на англичанина щеше не да си с 0.33 промила а с 1.3 промила. Не оправдавам англичанина, но той е изпил една бира най-много. Ти на почивка в чужда държава щеше да си залян като прасееее.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ей това са повечето от чуждестранните туристи, за които се борят хотелиери, министерства по туризма, туроператори и пр. Дошли са тук на евтин алкохолен туризъм и да ударят някое свежо, евтино пиче..Нищо друго не ги интересува

29

До журните

преди 7 месеца

Пешеходец се казва Човек - Българин!..... R. I. P

28

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 Язовец маааааалоумен, говоря за доказаната теория, че язовците когато ядат ферментирали плодове в гората и се замайват и често загиват на пътя от автомобили, защото губят чувството за самосъхранение. И пак ти казвам, лятно време ще видиш много избити язовци на пътя блъснати от авомобили. Зимата няма да видиш и един. Разбра ли ве, мааааааалоумен язовец? Язовец си защото смяташ че от една чаша бира ти се забавят реакциите. Да го кажа за тия които не са разбрали спорът ни.

27

до 17

преди 7 месеца

До D,не пише от каква националност е прегазения,не вярвам да е българин,но ако е англичанина не само трябва да си отиде по живо по здраво,трябва и медал да му се даде,успял е да направи нещо,дето и господ не може

26

Анонимен

преди 7 месеца

рг

25

Тео

преди 7 месеца

Няколко неща:1.Наличието на алкохол го пренебрегвам, защото е под законовия минимум. Тук промени могат да се направят без да откриваме топлата вода. В Германия е така - ако те пипнат с до 0,5 ще кажаат карайте внимателно и до въщи, но ако стане нещо - застраховката не покрива. 2. На Газпром има ограничение 60. Редно е да се провери това.3. Там пешеходна пътека няма!Хора, внимавайте - особено в тъмната част на денонощието!

24

До 25

преди 7 месеца

Пак не разбра, типично за животно, аз не говоря за теории ! Нима смяташ, че пингвин-химик е теория ? Не е теория, а "извънреден" природен случай ! Дори не разбирам защо премести темата за алкохола и нещастния случай в спор за произходът ти ?

23

Анонимен

преди 7 месеца

премазал е славянския турчин (българина) така както премазаха цяла бг англичаните 1945 от небето :))))))

22

Ха ха ха

преди 7 месеца

За 24 - ти си бил пингвин-химик, ако Дарвин беше жив теб щеше да изследва, а не маймуните !

21

Анонимен

преди 7 месеца

до 23 Кажи веее, язовец смеееешен, от една чаша бира ли ти се забавят реакциите? Да те светна защо те наричам язовец. Това животно язовеца е пияно винаги когато зреят плодовете и когато окапят и ферментират на земята това животнo ги яде замайва се и излиза на пътищата без да се пази и автомобилите ги газят. И ако пътуваш често из страната не се чуди защо има толкова много язовеца умрели на пътя. Разбра ли ве, язовец дето ти се забавят реакциите от две чаши бира! Аре у лево, язовски маааалоумник!

20

До 17

преди 7 месеца

Виж сега пингвин, напуснал си колонията на тези животинки нелегално, върни се там пък може и да получиш повече "мозък" отколкото имаш, все пак сред "родственици" развитието е по-сполучливо ! Престоят ти там може да се окаже полезен за да разбереш за какво иде реч когато се говори за "волан" или "автомобил" !

19

до 21

преди 7 месеца

заради герой като тебе после има "а кво стана..", както и много жертви като тази в статията. гледай да не ми лъхнеш някъде на слизане от колата, че ще ти се забавят със сигурност реакциите и ще ти се пие само вода след това

18

Анонимен

преди 7 месеца

до 19 Една чаша бира ще ти забави реакциите? Ти да не си дете на 5 годинки бе че от една чаша бира да ти се забавят реакциите? Ти изби рибата от тъпотиии бе моето дете!

17

...

преди 7 месеца

да го пускат.. нали не е ***. не е виновен по презумпция. ако иска да си ходи през вип терминала, че може емоционално да се е напрегнал след като не помни пиянските си забавления и да се притеснил. Бог да прости човечеца..

16

До 17

преди 7 месеца

Законно е да караш с до 0.5 промила, да. Но дори и 1 чаша бира е силно вероятно да ти забави реакциите. Затова е препоръчително и капка алкохол да не си близвал, когато се качваш зад волана.

15

D

преди 7 месеца

англичанина да не се притеснява, попаднал е в държава, където няма наказания, ще си отиде по живо по здраво.

14

Долу

преди 7 месеца

Ръцете от поданика на нейно величество камила! Да се награди с орден за заслуги към короната!

13

До 9

преди 7 месеца

А колко е разрешената норма бе пингвин ? Колко е пиян не е важно, а употребил ли е алкохол когато е зад волана ? Що за пещерни хора се развъждат на тази територия ? После се питаме прости ли сме или необразовани ?