44

Инж+

преди 6 месеца

Целият "Преход" в Бг от 34г. справедлив ли е??? Нали беше под диктовката на ДС/КГБ??? Ами питайте ги "другарите" какво става с ТЕЦ-овете??? Отидете да протестирате в Банкя!!! Затворете пътя на ББ и го питайте за "справедливия преход". Питайте и Станишев, и Сакскобурготски, и Орешарски, и "философа - мислител" Доган... Ама най-лесно е да се затвори магистралата!!!

43

Анонимен

преди 7 месеца

СПОРЕД ЦЕНТЪРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕКОРАЦИЯТА ЦЕНАТА НА ЕНЕРГИЯТА ПРИ ЗАТВАРЯНЕТО НА ТЕЦОВЕТЕ ДО 2030 ЩЕ ПАДНЕ С 25% !!! ЯВНО ТАМ РАБОТЯТ НАЙ-ДОБРИТЕ ДЕКОРАТОРИ!!... А ЗАЩО НЕ И ЦЕНАТА ДА ПАДНЕ С 500%?? ОТГОВОРЪТ Е - "ОЩЕ НЕ СМЕ СТАНАЛИ ПЕРФЕКТНИ ДЕКОРАТОРИ..."

42

българия

преди 7 месеца

производството но електроенергия от въглища трябва да приключи когато находищата от въглищата бъдат погасени чрез добив. електроенергията от тях е скъпа заради спекулацията наречена - въглеродни емисии, измислена от ЕС, за която на САЩ, Русия, Китай и Индия не ги интересува. това е ясно и за децата в първи клас. Европа се самоубива от глупост и алчността на зелените лобита.

41

Страхил

преди 7 месеца

ТЕЦ-овете пердашат в момента и осигуряват 42,38% от електроенергията на страната, ако ги няма какво правим..внасяме от където има, а дали ще има?

40

Анонимен

преди 7 месеца

32--------Платена лъжлива статия. Енергията от въглища е много по евтина от ВЕИтата. Като говорят лицемерите за пазарен принцип да ги питам : Въвеждането за закупуване на въглеродните емисии пазарен принцип ли е ??? Абсолютна лъжа е, че енергията ще поевтинее. Целта е пропаганда за заблуда на обществото.

39

Въглищар

преди 7 месеца

Отново и отново тази мантра за скъпата енергия от въглища. Скъпа е защото е натоварена с абсолютно непазарен данък емисии, чрез който се субсидират веи. Къде е демократичния преход както пише в началото на статията? Център за изследване на демокрацията. Пфу.

38

Отговор на въпроса!

преди 7 месеца

Възможен ли е справедлив преход в енергетиката на България? . . . Може ли вода и масло/олио да се смесят?

37

До Щирлиц

преди 7 месеца

ти напиши за рашистанското робство дето бяхме и все още сме! Не за друго ми да знаеш имаме една рафинерия лукойл и се вика! рашистанска е! и за всичките години от как е рашистанска собственост таз рафинери не е внесла и стотинка данъци към хазната! та не знам кой ни ограбва! ама май май рашистанците не се като да не ни КРАДЪТ!!!! :)

36

Щирлиц

преди 7 месеца

Възможно е и ще стане,когато България се отърве от евронацисткото робство,и бъде построена АЕЦ Белене.След това трябва да бъдат изритани всички чужди айдуци,които грабят природните ресурси на България.

35

Анонимен

преди 7 месеца

"Справедлив преход". Брюкселските нацисти вече открито без капка преструване се подиграват на евро бройлерите. Живеем в някаква извратена дистопия...

34

Анонимен

преди 7 месеца

В една нормална икономическа среда всички тези процеси ни следвайки да стават по естествен, пазарен начин,а не командно наложени от някакъв властови център. Ето защо тези насилствено наложени политики на Брюксел се провалят и няма да успеят, а ще донесат само икономическа разруха, объркван е и обществен укор. ЕС си изкопа гроба с погрешните до политики в сектор енергетика и екология.

33

Клаус Шваб

преди 7 месеца

"Зеленият Справедлив Преход" нито е зелен, нито справедлив, нито е преход, а пре.е..аване!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Аре затваряйте ги вече тия! Стига церемонии! Бъхларниците да отиват на пазара на труда и да видят малко работа!

31

Бгг

преди 7 месеца

Платена лъжлива статия. Енергията от въглища е много по евтина от ВЕИтата. Като говорят лицемерите за пазарен принцип да ги питам : Въвеждането за закупуване на въглеродните емисии пазарен принцип ли е ??? Абсолютна лъжа е, че енергията ще поевтинее. Целта е пропаганда за заблуда на обществото.

30

...

преди 7 месеца

Значи отще от преди да влезем в ЕС се знаеше, че ТЕЦ ще бъдат повсеместно затваряни! И СДС го знаеше и БСП го знаеше и НДСВ го знаеше и ДПС го знаеше и ГЕРБ го знаеше и въобще ...! Даже ЕС даваше, не веднъж средства от фондове за да може този преход поетапно! И сега разбираш ли всички изведнъж се питат ама що така! Ем зехме парите и ги изядохме, разбирай горе изброените партии и разбираш ли то ние не знаехме, че ще се спират ТЕЦ и въгледобива! еми ай да ви ....!!!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Прехода е вече 34 години.Много и почти всичко се изпокраде,но има още за усвояване.

28

В Германия

преди 7 месеца

ЗЕЛЕНИЯ преход се провали вече ..ако новината те е стигнала до България..

27

Бански

преди 7 месеца

Някой да ни е обещал справедливост като сме дошли на тоз свят ?

26

Анонимен

преди 7 месеца

До До 14 - То и родните медии така, ама има реално 3 големи медийни групи ...

25

Анонимен

преди 7 месеца

Преди 3 години решихте, че ще правите преход, ама май .. няма да го правите.