128

Моряка

преди 6 месеца

Вярно е,заглушават. На около 80 мили преди Керч спира всичко навигация джиесем сигнал тв сигнал, има само укв да ти кажат къде да спреш и да хвърлиш котвата. Това е заради моста пазят го от дронове .

127

някой

преди 6 месеца

Как така множество руски сайтове са "заглушени", тоест недостъпни в други държави? Щом е така, то и Русия ги може подобни номера. Освен това военното приложение на GPS го прави законна цел на въздушно-космическата служба.

126

до 128

преди 6 месеца

Сам си отговаряш, май техническия *** си ти. Какво става когато два сигнала с еднаква честота и мощност се излъчат към едно и също място а? Единият от Глонас, другия от GPS? За интерференция чувал ли си А?, айде обратно в униферситета да си земеш испитите тоя път с учене, ааамааа хааааа.

125

Тихомир

преди 6 месеца

Мдааа Путин лично заглушава GPS-ите. Също така е лично отговорен за Корфид19, тъмната част на луната и киселия вкус на йогурта.

124

Анонимен

преди 6 месеца

Рашка до кат съществува ще прави гадости ,това им е основното занимание .

123

Готин

преди 6 месеца

Всички знаем, че сме във период на повишена слънчева активност. Особено през последните години. Всички знаем, че тази активност може да нарушава комуникациите на наземните и орбитални станции. Как така решиха, че виновни са руснаците е енигма!? Заглушаването на сигнал не е като да идеш до магазина за баничка. Включваш, изключваш за щяло и нещяло и го правиш където ти падне. Дали!?

122

Така, така

преди 6 месеца

Нали Путин бил получил "сърдечен арест". Сигурен съм, че докато е бил в безсъние душата му е прелетяла над Черно море и е дошла лично да спре ГПС-сигнала на летище София :)

121

Анонимен

преди 6 месеца

Техническа неграмотност лъха отвсякъде. Как се заглушава спътникова емисия над други държави? Особено ако става въпрос за сигнал от сателити, които не са на Русия. Обаче може да конфигурира Глонасс както си иска, все пак тези спътници са си на Русия.

120

Анонимен

преди 6 месеца

".. са разположени руски военни кораби..." Ей тия руснаци ,с чиповете от печки и перални какви GPS заглушители сглобиха ,от Черно море заглушават летище София :)))))

119

Обективен

преди 6 месеца

Ето какво още правят руснаците над САЩ :https://dnes.bg/usa/2023/10/22/stotici-signali-poluchavat-vlastite-v-sasht-za-nlo.586677

118

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че са руснаците та да се оправдаят софийските неразбории

117

Тангра

преди 6 месеца

Днешното българско население една много лоша генетична джурканица, затва затварам територията и който, откъдето. Сигурен съм, че повечето ще емигрират в Израел, особено софиянките;)))

116

Пян_Гъ

преди 6 месеца

Русия хем била изостанала и допотопна, хем водила хай-тек електронна борба с противника и напредналата НАТО не може да се справи вече 2 г.?!? КОЕ Е ВЯРНОТО? Няма как да са и двете. Кажете, аз съм съгласен на вашето.

115

Румен

преди 6 месеца

Които иска да знае да пита посолството на Русия .

114

Анонимен

преди 6 месеца

От малък знам , че Съветските служби и сега Руските са специалисти по Заглушаването . Тогава заглушаваха BBC,DW,Свободна Европа. Така е където е Русия само мърсотия

113

Анонимен

преди 6 месеца

По-гнусен, елементарен и беден от руснака е само русофила. Внимавайте, защото тия искат да ви върнат в комунистическото блато на глад, студ, мизерия, болести и смърт.

112

TЪп

преди 6 месеца

Разбрехме вече де. Путин е виновен за всичко.

111

Анонимен

преди 6 месеца

На едно кръстовище спрял Милиционер със Китайски Знак на Кум Кум Чак! От някъде се появяват китайци, които тичат с горящи коси, защото са си играли на "Аре аз ще те запаля и ще те Любя, после ти ще ме запалиш и ще ме Любиш" Милиционера не разбрал за какво става дума в тая игра и за да я рзбере дал на китайците и те му разсъбули панталоните и започнали да си играят с него на "Аре, аз ще те запаля и ще те Любя, после ти ще ме запалиш и ще ме любиш по Милиционерски"!

110

Който е с НАТО

преди 6 месеца

Потъва в блато, и го използват като роб.

109

който е с русия

преди 6 месеца

стига до просия!