250

Laffil

преди 6 месеца

Айде стига с тоя предател на българи.....

249

Смешник

преди 7 месеца

Христо Грозен пак го е страх да не го забравят и излиза с поредната простотия по медиите, жалка работа

248

Мишо

преди 7 месеца

Кой е този? Аз пък казвам, че сами си ги запалиха за да прикрият мащабни кражби и нелегален износ!

247

тя

преди 7 месеца

Ако не е Русия тоя с какво ще си изкарва хляба !?

246

У плевнята

преди 7 месеца

хахах уникален *** и провдоник

245

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахахаха, ей го де отива оръжието от помоща за укрия, у хамас, видяхте ли къде го продаават укрите, хахахахаха, бързо придобиха хамас 10-тина хиляди ракети а зеленото нарко при,бра парата, израел издуха супата, ахахахахаха.

244

Дреме ми на шенкела

преди 7 месеца

Бонго бегай бърже на палмата или банановото дърво да си забелиш бананчето и да си го лапнеш.

243

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя си е болен и все руснаци бълнува.Те там първо не спазват елементарните условия на труд,защото са лакоми и второ...сами взривяват,за да прикрият какво са изнасяли.Сигурно и руснаците са виновни за наводнението миналата година на Арсенал след един дъжд?А?

242

Ббб

преди 7 месеца

Ихаа, айде сега да му дадат Нобел на този, нали уж взе Оскар.

241

Наблюдател

преди 7 месеца

И това ако не е пропаганда пепел да му турим

240

Kansas

преди 7 месеца

Браво!Гордея се че има такива смели българи, които им го завряха четвъртит отзад на в ат е н ки те!ха ха ха !!!!

239

маилс

преди 7 месеца

пиянде стига с тия ментета на пещерняците,кои христо,къв ристо ,изобщо кои е тоя незнаико дето го правиш значим.Които си му плаща на тоя изкорубеняк да си бере гаилето ,аз нищо значимо от тоя така наречен журналист с бг паспорт не знам .Баси и умрялата мисирка ,то на човек не мяза туи чудо на природата .Халал им е на генофонда на фъстъкчиите

238

Анонимен

преди 7 месеца

грозев още ли е жив нали се плашеше за живота си а сега излезе от мишета дупка значи руснаците не им трябва той сам ще се само унищожи

237

Дянко

преди 7 месеца

До кога ще ни занимавате с този ***?Вината за всички взривове е на министерството на отбраната.Слаб контрол върху складовете с оръжие.Ако тези складове се охраняваха от армията, а не от пенсионери със съмнителна отговорност, нямаше да има взривове.

236

БЕЗ ЛИМИТ

преди 7 месеца

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО МУ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЯ СЛУГА НА МИ 6............ГОТОВ Е ВСЯКАКВА МЕРЗОСТ ДА СЪЧИНИ САМО ДА Е ПРОТИВ РУСИЯ...........ЗА ТОВА МУ ПЛАЩАТ

235

Анонимен

преди 7 месеца

До toti Господинчо, репутацията на Русия вече е такава че не са нужни никакви доказателства за поредната руска мръcoтия. За всички е ясно че единственият който може да направи подобни терористични атаки в ЕС е Русия и само Русия.

234

Анонимен

преди 7 месеца

То е ясно че Русия се е готвела да нападне Украйна много преди 2014 и 2022 година. Унищожаването на складове с муниции които могат да достигнат до Украйна е започнало още през 2011 година а може би и по-рано. Така че лакардиите че САЩ били дали 5 милиарда за Майдана в Украйна е поредната гадна руска лъжа.

233

toti

преди 7 месеца

А това кой ще докаже...бай Асан ли......наенска работа си е мърщината,да сложиш разни пенсии да пазят погреби,оръжейни складове ,заводи...каде е държавата...че това си на ЧАСТНИЦИТЕ..те си продават,произвеждат,унищожават /заличават /следи с пожари,взривове и кой министерство контролира тоя БАТАК ...НИКОЙ !!!

232

Митрофан

преди 7 месеца

Истината боли! Кеф, колко изнервени тролчета, осъзнати или не, предизвиква една обикновена информация, без претенции за симпатии към една или друга чужда държава. Руската империя- най-човеколюбивата империя в света! Руските бомби и взривове най-хуманните бомби в света! Руските лъжи, експлоатация и намеса в България най--милите от всички намеси на други държави! Обичаме русия!

231

Анонимен

преди 7 месеца

Кажи откъде плюеш бе, грозник!