10

Рибар

преди 7 месеца

Много добра статия.

9

Рибар

преди 7 месеца

Много добра статия.

8

Yerevan

преди 7 месеца

Добре де братя не се кълнете тука грозно е. Нека да ви кажа - новината е глупост, лефера е вече долу към Царево и Приморско, на 20лв е бил ония ден паднал та който иска да отиде сутрин рано на кея. Лично аз съм рибар но се чудя дали Каховка и тукашните наводнения наистина не са се отразили на рибата?! Някой запознат да каже нормално информирано. А за сьомгата е ясно, наистина е истинска отрова и не я яжте. Тук говорим за дива риба все пак. Та моля за мнение, компетентно. Благодаря

7

Издънкова

преди 7 месеца

Като знам какво е изяла тази риба от скъпите ни туристи през лятото,,,,Не Благодаря!!!Цената!!! пари да ми даваш няма да ям тази вмирисана риба

6

пияница мистик

преди 7 месеца

Вярно е. За мен това е най-вкусната риба която съм ял някога, а съм ял доста риба, защото обичам. Заедно с шарана. Знам, че всички мразят шарана - костелив бил, миришел, мен пък ме кефи много. Даже преди няколко дена си направих пълнен шаран. Стана убиец вкусен. Но никога няма да забравя за онзи лефер, който ядох един обяд в стария Несебър в едно малко семейно ресторантче. Най-вкусната риба, която съм ял някога. Скъпа беше, но си заслужаваше всеки лев.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Най-хубавата риба е тази дето си я хвана и ми мърда в ръцете.Това е прясна риба!

4

Евро

преди 7 месеца

Едно време рибата е била храна за най-бедните.Щом сега не можем да си я позволим,какви сме?И всичко това,при положение,че е от нашето море!Цените в евро,заплатите в шума.Евроценности и съюзници не ядем,но те ни погълнаха без дори да се усетим.

3

До 5

преди 7 месеца

А ти си купувай украинишен зърно и мутирай в няколко направления...

2

Варна

преди 7 месеца

Ве злета, гледайте само как ще ви ям лефера за 45лв. Чи то по добре октоподи да си купувам!? На същата цена, но по-вкусни!

1

Анонимен

преди 7 месеца

И за какво е тази статия?.?За да ни продават тази риба за 100 лв. ли????