13

Евлоги Георгиев

преди 6 месеца

Климент Найденов, освен двойкаджия като студент, е известен като кандидат-депутат от партиите на Марешки, Ковачки и Цветанов, скачайки от един на друг и търсещ топло местенце. Като координатор на Марешки в Добрич прибрал парите за застъпниците и не им дал нищо - може лесно да се намери в гугъла.

12

МОН

преди 6 месеца

МОН да проверява процедурите по избор. Да има свой наблюдател при провеждане на изборите във всички университети. Да провери всички сигнали до контролните съвети, които хвърлят светлина върху това как се попълва Общото събрание преди изборите във всички университети. И тогава ще стане ясно как Ректори се издигат и избират. И един въпрос към МОН - Редно ли е ректорите да получават по 15 бона месечно, а студентите, които завършват по 1-2 бона примерно? Редно ли е да са по-високи от на Министъра?

11

Какво ме впечатли?

преди 6 месеца

За Николай Витанов знам само това, че две години подред Станфордският университет го включва в онези 2% физици, които са с най-големи, доказани научни приноси. Не съм физик и не мога да преценя, но името и авторитетът на онзи университет тежат много. Нямам представа какъв човек е по характер Н. Витанов, не знам какви са и политическите му ориентации, не го познавам лично. Впечатли ме признанието му като учен в международен аспект. И сега ми е любопитно как ще се гласува при избирането на ректор.

10

Анонимен

преди 6 месеца

То професори тук малкото искаш ,повече да от студентите

9

Анонимен

преди 6 месеца

До 8. Да, Витанов сякаш е най-смисленият кандидат. Но не разбирам какво искаш да кажеш за прогонването на САЩ. Витанов няма такива (безумни) мераци, напротив.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Слава на Николай Витанов , той ще прогони окупатора САЩ и племето на предателите от властта

7

Анонимен

преди 6 месеца

Искат да лапат пари от просветата и еврофондове.

6

за 5

преди 6 месеца

До АнонименТОЙ Е РЕКТОР В МОМЕНТА

5

Анонимен

преди 6 месеца

Направете ректор гербераст на Тиквата, дето се опитаха да го пробутат за президент.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Това са хора без едно научно постижение.

3

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Най-нужната реформа на българското образование и наука е спиране на изграждането на т.нар. "управленци" тоест изкуствено създадени професори и академици издигнати за да заемат административни длъжности - ректори, декани, директори и прочее. Този остатък от комунистическия режим профанизира и деградира българската наука, която днес е реална а не апендикс на съветската с паразитна форма на съществуване.

2

Анонимен

преди 6 месеца

ЗА НАУКА ГИ НЯМА НИКАКВИ НО КАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ВЛАСТ СЕ НАХВЪЛЯТ КАТО ЛЕШОЯДИ ШЕБЕЦИТЕ

1

Вече разбрахме

преди 6 месеца

от коментарите, поместени вчера под статия с почти същото съдържание, че единият кандидат бил топ-корумпе, другият е бивш комсомолски гаулайтер, а третият преди години е бил студент-двойкаджия, но с връзки. Съобщаваше се само личното име на третия и фамилията на първия. Напишете кой е четвъртият, може би той е читав. После ще разберем кой е събрал най-много гласове и ще си направим изводите. Все пак, ние сме данъкоплатци и заслужаваме да знаем кой ще се разпорежда с част от нашите пари.