57

анонимен

преди 7 месеца

Поддръжник съм на ГЕРБ, но като че ли Ваня Григорова е най-подходяща за кмет. Жените по-малко се поддават на съблазните на властта, даже ще бъда доволен да имаме жена президент и жена премиер.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя на пп с голямо самочувствие ,а бря кой софиянец те познава теб !!!

55

Анонимен

преди 7 месеца

До vale_karo /53/ Не агитирам, а обобщавам. Ако си забелязал, дори не говоря за политическите му изяви, защото градоначалникът трябва да се грижи за града, който му е поверен, а не за интересите на някоя партия. За София той вече е направил твърде много. Формулирал е и идеи, от чиято реализация София може само да спечели и то много. Като изтъкваш себе си, редно е да кажеш какво толкова си направил ти, а ние не го знаем.

54

СКОТ

преди 7 месеца

СЛЕД КАТО НЕ БИХМЕ УНГАРИЯ И СЪРБИЯ НА МАЧ И СЛОЖИХМЕ ТАКСА ЗА ГАЗА.ТАКА ИМ СЕ ПАД

53

Анонимен

преди 7 месеца

Абе а изчакайте изборите и тогава правете, сметките бе.....

52

vale_karo

преди 7 месеца

До СъпоставетеОт всичко това което си изтъкнал разбирам , че Вили Лилков не може да стъпи и на малкото ми пръстче относно какво аз съм направил за България. Не ме разбирай погрешно , твоята агитация е грешна.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди да се разведе с първата си жена Радостин Василев си беше спечелил прозвището "Сериен плейбой" заради забежките с разни манекенки, с някоя от носителките на титлата "Мис Силикон" и други подобни пИпИрудки. С този "актив" ли ще се конкурира с другите кандидати за кметския стол?

50

До 31 и 44

преди 7 месеца

Добре бе, джанъм, ще гласуваш за 38-годишния юрист от Плевен Радостин Василев, който вече три мандата е депутат, не знам за какви заслуги. Но ме смущава нещо. Той учреди партия МЕЧ ("Морал-Единство-Чест"), но се доказа, че момичето, за което се ожени през септември тази година е било вече бременно, когато той е продължавал да търси гаджета в сайтове за запознанство и намерил маникюристка от Стара Загора с която се срещнал знаеш с каква цел. Какъв морал и чест доказва с тази своя постъпка?

49

Стига вече ГЕРБ-ДБ

преди 7 месеца

ГЕРБ дълги години, още от времето когато Бойко Борисов беше кмет, се разпорежда с парите на София заедно с пишман-реформаторите ДБ. Една калинка за кмет, ремонт на ремонтите - нагледахме се. Стига им толкова.

48

Време за промяна

преди 7 месеца

Ваня Григорова има най-голям шанс. Тя е общ кандидат на левицата, не член на БСП. Сега това е промяната, а не сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. Те нищо ново няма да предложат на софиянци, Техният филм вече сме го гледали.

47

Васко ДСто

преди 7 месеца

Гласувайте за мен за сив град повече презастрояване на София и повече ДСта

46

Анонимен

преди 7 месеца

През 2023 накараха демократичната общност да гласува за партия, която се коалира с Бойко Борисов, като тяхната партия бе създадена да бъде враг на Бойко БорисовСега Пеевски е премиер, а кандидат за кмет е Васко Терзиев, дето още малко ще се окаже Тодор Живков с маска. И пак демократичната общност чинно ще отиде до урната да пусне глас за тях. Според мен това е експеримент до каква степен на модерния "либерал" едни медии могат да му кажат да прави неща напълно против всичко, в което вярва.

45

До 43

преди 7 месеца

То от Терзиев по червен има ли? Племеника на Петър Младенов и закърмен в семейство на ДС агенти на високи постове.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Гласувал за Хекимян - получаваш Бойко версия 1 Гласуваш за Терзиев - получаваш Бойко версия 2, но вече изпран. Така или имаме и тез ще решат да се ротират в името на народа

43

Анонимен

преди 7 месеца

Само Радостин Василев е спасението от тези.

42

Анонимен

преди 7 месеца

В софия човека на ПП ДБ И този на герб Ще са на балотаж Който ще бъде спечелен от ПП ДБ Червените избиратели в софия са нищожно малко За да докарат кандидат на бсп на балотаж Майчето беше стигнала балотаж но не само с червените гласове А с тези на ПП ДБ които бяха тогава насъскани срещу герб .Бсп няма шанс в софия .При балотажа между ПП ДБи Герб може обаче хикимян да грабне гласовете на лилково И тогава бойко без да иска да направи мизерия на партньорите си

41

Съпоставете

преди 7 месеца

Може би ви досадих с шестте коментара, представящи проф. Вили Лилков, но след като ги прочетете, замислете се кой от останалите чеперковци може да се мери с него? Затова е правилно да се каже ВИЛИ ЛИЛКОВ = ИСТИНСКАТА СОФИЯ !!!

40

Кой е Вили? - 6

преди 7 месеца

За разлика от разни пишман-плейбойчета и човечета с нетрадиционна сексуална ориентация, Вили Лилков е стабилен български мъж, женен, създал ТРИМА СИНОВЕ.

39

Кой е Вили? - 5

преди 7 месеца

Освен научните си трудове написа и пет книги с интересни факти и анализи за Царство България и за социалистическа България. Особено силни са книгите му "Погубената България", "Стопанските абсурди на българския комунизъм", "Наши хора".

38

Кой е Вили? - 4

преди 7 месеца

Г/ По негова инициатива бяха реконструирани "Женският пазар" и пазарът "Димитър Петков" - спомнете си какво представляваха те по-рано и какви са сега; Д/През 2019 г. поведе борба за доказване на негодността на сегашната "Топлофикация", доказа, че тя е по-скоро вредител и грабител и даде предложения за справяне с проблема; Е/ Стартира лична кампания "Софийска памет", за съхранение на историческата памет за град София и неговите бележити граждани от близкото и по-далечното минало.