След като прочетох и функционалнограмотно вникнах в дълбоката същност на тази много важна информация, вече мога да спя спокойно! Че то живот ли е това: постоянно, денонощно, дори и насън да ме тормози този съдбовен въпрос: защо поскъпва пицата в Италия и в Италия???!!!
Аз я правя със слънчогледово олио. Смачвам 2-3 маслини колкото за миризма. Те са, няма 1% от цената на съставките на пицата.
Представете си заглавие на статия "Идва Поевтиняване на Пицата у Бг!!!!" Или "Цената на Електричеството и Водата за битови нужди на домакинствата в Бг ще бъде понижена с над 50%"!!!!!! Малииииии... Напрву 9,9 по Рихтер!!! -)))))))
В България в ресторантите се слагат застоели продукти на пицата и така се отикват застоелите продукти.
Мчи да си я ядат тогава. Лесна работа : скъпо ти е - не купуваш. Не е жизненонеобходим продукт.
Най-евтината - Маргарита и сега е към 11 лева, най-малкия грамаж. А масово исползват възможно най-евтините продукти като марките на Метро, гъби, маслини от консерви и т.н.
Аз си купих цяла тенекия зехтин на промоция. Много добър, а останалите продукти на пицата-кашкавал и домати. НЕМА ОСТАНЕМ обезпицени.
Идва поскъпване на пицата