11

И какво излиза?

преди 7 месеца

За ректорския пост на нашето най-престижно висше учебно заведение се борят някогашен комсомолски натегач (според коментатор N 3), някакъв връзкар-двойкаджия (според коментатор N 6) и някакво топ-корумпе (според коментатор N 11). Жална ни майка!

10

До Иван Райков

преди 7 месеца

Огромното падение на академизма в България започна през 1947 г. в БАН и бе блестящо реализирано от партийните учЕни, чиито мързеливи и некадърни деца и внуци в момента се разпореждат в научните институти като в бащиния.Наистина им е бащиния, защото вече 76 години принципът е "Ти вземи за аспирант (докторант) сина ми, а аз ще взема племенницата ти в моя институт и ще говоря с Филанкишията от N-ския институт да хабилитира сестра ти, но ти пък ще помогнеш за хабилитацията на моята любовница и т.н.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Само не педагогът Замфиров - най-голямото корумпе. Факултетът му е пълна измислица, инкубатор на непочтени некадърници и машина за правене на пари.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Тези тримата посочени двумандатни ректори на практика принизиха Софийския университет до едно обикновено висше училище.

7

Анонимен

преди 7 месеца

СУ не е имал по-жалък ректор от Анастас Герджиков. Читави са физикът и педагогът, останалите двама не стават!

6

Иван Райков

преди 7 месеца

Климентчо (селския шут от Толбухин) - двойкаджията като студент, най-големият слабак и ***, дето си урежда академичния просперитет въз основа на приятелства и връзки - тръгнал ректор да става. Смях в залата. Дано изберат някой от останалите трима кандидати, че ако гласуват за този копой на Пенча Славейков ще настане огромно падение за академизма в България.

5

Математикът Витанов

преди 7 месеца

е от БАН. Този Витанов, дето е кандидат за ректор е друг. За математика Витанов от БАН, да става ректор на СУ е понижение. Не случайно го наричат професор Мориарти.

4

Анонимен

преди 7 месеца

този е същия Витанов - математика от физическия факултет .. ЦРУ ще направи всичко възможно той да не стане..

3

Анонимен

преди 7 месеца

Този Витанов не е онзи Витанов дето си мислите! Сред кандидатите има обаче един някогашен комсомолски секретар.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Koй oт тяx e cъrлacyвaният c nocoлcтвoтo?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Затова ли Витанов е толкова активен? Да видим дали ще позная?