82

Христо Христов

преди 6 месеца

Е и? Сега да плачем ли? Пък на някой ако все пак му се реве - да си спомни Соломон Паси та да му мине.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Все едно не са минали 80 години... Европа е пред ислямско поражение и втори Халифат, а промитите с омраза мозъци пак евреите им в устата.

80

НЯКОЙ

преди 6 месеца

Ами да питат какво да правят тези в Газа дето ги бомбандират всеки ден, може и Натаняхо да питат защо е окупирал чужда държава.

79

Анонимен 11

преди 6 месеца

За евреите не знам,но от 60г.ката ден са избивани палестински деца,от тези същите евреи.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Виждайки отмъщението срещу евреите другаде в Европа....Защо смята,че има отмъщение?Отмъщение за какво?От кого?Или днес.бг имате неясноти и неточности в превода?

77

Вън!

преди 6 месеца

евреите!

76

Хм

преди 6 месеца

Какво друго да очакват, след всичко което са причинили на света през вековете, особено в последните 300 години!?

75

Анонимен

преди 6 месеца

Докато и последният евреин не се изтрепе няма да има мир по света! Разрушиха и третата най-стара църква в света варварите юдейски!

74

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите не са в безопасност никъде по света! И оказва се,че днес Няма Хитлеристи но пак са мразени! Защо ли?

73

По-горната ви новина

преди 6 месеца

,,Израел порази гръцката православна църква в Газа, третият най-стар храм в света"-Според различни източници църквата е напълно разрушена" А и Ердо как им се е наканил откакто му нападнаха кораба,няма да ги пусне метър.Ердо е сириозен човек,при него празно нема.А и лесно са не плаши.

72

Анонимен

преди 6 месеца

A палестинците не ги е страх, докато им разрушават училищата, болниците и жилищата. Цинично!

71

ЦАХАЛ

преди 6 месеца

БГ Службите служат на руския Хамас

70

до 85

преди 6 месеца

При вас е:Крадецът вика:"Дръжте крадеца!"Който разпространява дезинформация като вас,разчита на неосведомеността на населениета, на забраната за достъп на информация и на първосигналността на популацията,а не на нейното умение да търси и ползва разнообразни източници на информация и създаване на собствена преценка.Проблемът в това е,че във вашия случай детинското предоверяване води до озлобление и многгго смърттти и други човешки нещастия,които са част от ВСИЧИ нас и е деградация на човечеството

69

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците дрогираха чалмарите и ги накараха да нападнат Израел.Целта е да не се обръща внимание на Украина.

68

Анонимен

преди 6 месеца

От немската преса от вчера: криминалните регистрирани в Германия деяния, свързани с конфликта в Газа, са вече около 1 100.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Понеже съм на възраст, помня и ще припомня, че навремето в НАШАТА страна говеорехме за антисемитизъм, антиционизъм, борба с апартейд, антифашизъм, т.е. говорехме за борба с ВСЯКАКЪВ род краен национализъм, омраза и агресия на наионален и верски признак.Мисля, че и в Конституцията ни беше записано, че който подклажда война и омраза, това е подсъдно.Сега ги имаме навсякъде. Конкретно за проблема: има легална ционистка, т.е.КРАЙНА националистка еврейска организация у нас.Активна и ухажвана. За лошо

66

музикант

преди 6 месеца

Русия се оказа по-силна след "мерките".В Русия няма квартали(както в Швеция),където полицията се страхува да влезе.Днес приятел ми каза,че в Осло са пребили дъщеря му и са и откраднали обувките...

65

Реалист

преди 6 месеца

A защо не ни кажат каква е религията на извършителите, какъв е етносът им и от кога те или родителите им живеят във Франция?

64

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Ти чувал ли си еврейн да вика алаху ачбар докато стреля с автомат в тълпка от хора или да ръга с нож непълнолетно момиче, защото му е от отказала?

63

Itso

преди 6 месеца

Това е като вица как да се оттървеш от бълхи в матрака си - като ги скараш с други бълхи и предизвикаш война мвжду тях. Франция може да е дом на много евреи, но е дом и на много парраазити от северна Африка.