8

Анонимен

преди 7 месеца

Промяната са терористи, садисти, рекетьори. Приискало им се да си купят Лукойл и рекетират рафинерията. Имало запитвания? От кого? Държавни терористи ни дойдоха на главите да ни тероризират с извратените си изродщини.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Върнете хартиените рецепти, креттени от Промяната към фашизъм. Искаме свобода и демокрация. Смърт на фашизма, свобода за народа!

6

До Въпрос

преди 7 месеца

Какво се случва в България? Ами системата в държавата убива, това се случва! Хората, които са живели по време на комунизма и сега са на по 60-70 г. дърпат държавата назад, с невежеството си. Ето, вчера пак омбудсманът разкри, че онова момче, починало от пожар в психиатрия в Ловеч, е било вързано 9 часа и е изгорял....жив. Осъден на смърт от една психо-*** садистка! Държавата ни убива, а всеки си трае, позор!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Хинков е американски убиец .Поставен като инвестиция на САЩ

4

Анонимен

преди 7 месеца

И аз призовавам. Безплатно

3

ВЪПРОС

преди 7 месеца

Какво се случва в България ?Защо Държавата забранява да се купуват Лекарства ?Защо Лекарствата които са разрешени за Населението са Фалшиви - произведени в Разград ?Трябва ли да съдим Денков в Хага за геноцид ?Народа масово отива в Турция , СМР , Румъния , Гърция и Сърбия да си купува Лекарства .

2

Някой си

преди 7 месеца

Ноторно е, че лекарското лоби винаги е било по-силно от фармацевтичното. Говорих с фармацевти приятели в Западна Европа и при тях няма такава гавра със забрана на предлагане на генерични еквиваленти няма. У нас обаче лекарите са по-умни и знаещи от западните си колеги. А за какво изобщо учат фармакопеята онези "търгаши" в Аптеките. Те лекарите я знаят повече от тях. Пази боже да се разболеете. Аман от лекуващи без съвременни дори базови познания в собствената си специалност. Алчни са,да несърдят

1

Анонимен

преди 7 месеца

Остава и проблема с лекарите че ги няма и няма кой да издаде рецептата. Или са в чужбина или са на часно и искат по 100 лева за да се потпише.