25

Анонимен

преди 7 месеца

ХЕЙ ДЪРЛЬО, ХЕЙ МЪЪЪРЛЬО, ОТКЪДЕ ТИ ИЗПЪЛЗЯ??...

24

Анонимен

преди 7 месеца

КЪМИШЪНЪРИТЕ ДЕНКОВ,КИРО ХАРВАРДА И АСЕНЧО, ОЧАКВАТ ЗНАЧИТЕЛНО ДА СЕ ОБЛАЖАТ ОТ СДЕЛКАТА ПО ПРОДАЖБАТА НА ЛУКОИЛ!!!...

23

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя е шеф на комисията по енергетика ,но като знаем че по продадоха ЧЕЗ тихомълком йогата бяха на власт 7 месеца ,така и тук може да случи ,първо разбери кой е собственик на ЧЕЗ и че свържеш нещата )

22

Анонимен

преди 7 месеца

Че кой си ти, да имаш информация?

21

Съвет

преди 7 месеца

Питай Нинова . Тя всичко знае и дава акъл.

20

Анонимен 11

преди 7 месеца

Този пазарджия от пазара на Димитровград,голем спец.,го направихте,и той като онзи разносвач,на банички,Валентин Николов,нищо не разбират,но стават на всяка манджа меродия.

19

Анонимен

преди 7 месеца

И той като Бойко Борисоф няма информация.Обаче не му спира устата...Две приказки кажи ,обаче да са на място.Чул че....Прочел че....Казали му....Съобщили му....Той все не в виновен.Други са го казали.Той само преповтаря.Иначе не лъже.В децата си се кълне Че не той лъже а другите които да му го казали...Честна ГЕРБерска...

18

аааааааааааа

преди 7 месеца

Сега се готви и дигиталното евро, "пак за наше добро". Пълно обезличаване на народите и пълен контрол на всеки един човек. Спират ти тока, спират водата, затварят магазините, спират ти и парите, които ще са дигитални, няма да имаш закътани някъде защото няма как да стане. И така ставаш лесно управляем. Продължавайте да мълчите и чакайте да ви ????.

17

ХИЧКОК

преди 7 месеца

КОЙ ИЗПУСНА QRS ОТ ПСИХИАТРИЯТА??...

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ако това дя имаме евтини горива значи да няливаме милиарди в режима на Путин аз съм ЗА! Омръзнало ми е да мислим за другите, за това какво искали, дали било правилно, да сме солидарни и да помагаме, а нас самите да оставяме винаги на последно място. Така че Добрев, притеснявай се по-малко за парите на Путин и повече за харчовете на гражданите заради които си там!

15

QRS

преди 7 месеца

До ааааааааааааДа си мислиш че АЕЦ Белене, ТЕЦ-ове от миналото и Лукойл ти дават автономност е висша форма на олигофрения

14

жорето

преди 7 месеца

Тоя ------ без коментар

13

gogo

преди 7 месеца

Дилянчо мамин, щом изхождаш /се/ по въпроси празни, да те светна - как така помагат на Русия БЕЕЕЕ. оди да пасеш офцъта.

12

аааааааааааа

преди 7 месеца

Подарихме реакторите от Белене, ще спрем и Тецовете, ще продадем и Лукойл. Унищожаваме всичко което ни държи да сме автономни. Онзи дето първото му име е Академик говори за нови технологии. Къде са, кога ще бъдат внедрени празни приказки. Българският народ, който все още е останал на тази земя ще плаща и носи последствията. Докога ще ни лъжат и всичко е за "добро". Кога най-после този народ ще вземе в ръце управлението, докога ще търпи тези родоотстъпници и лъжци.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро рашисткият цирей Лукойл ще се спука, но зловонието му ще се носи дълго време над България.

10

Анонимен

преди 7 месеца

И сега продава ли се Лукойл или не се продава, Кокорчо вика че се продава,секретарката на Пеевски вчера каза че не се продава...май новите демократични крадци се мъчат да я приватизират тихомълком.

9

Джо

преди 7 месеца

Делян Добрев е едър хасковски крадец и мошеник

8

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя не беше ли дет уреди родата,куцо,кьораво,сакото във всякакви схеми за усвояване на обществени ресурси на многократно завишени цени...и дет уж плащал на мама наем за жилището където живее- мамин и наистина ЗЛАТЕН за милионите уредени за семейния бизнес хасковски вилает..

7

Анонимен

преди 7 месеца

Дали да се продава нещо - решава камо собственикът.

6

Честно казано

преди 7 месеца

АКО СМЕНИТЕ ББ С ДОБРЕВ - ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ. НО ЗАСЕГА ИСКАМ, НО НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ. ЗАГИВАТЕ И КОРАБЪТ ПОТЪВА.