279

Даката

преди 4 месеца

Антихриста идва!

278

Българин

преди 7 месеца

Да не стане като с болницата - не 800 убити, а 80 ранени; не израелски бомби, а арабски кьорфишеци.

277

Анонимен

преди 7 месеца

Няма страшно, "Демокрацията" наложена с американски бомби е добро нещо.

276

полковник Колев

преди 7 месеца

Пука им на рептилите - нали техните синагоги никнат по целия Свят като отровни гъби

275

Анонимен

преди 7 месеца

Без да съм русофил се чудя, какъв отговор може да е бомбардировката на църква и масов геноцид, па макар и насочен към цигьни? Че чак пък и "закономерен" и "реципрочен"? Ама сигурно вие русофобите сте по-умни и знаете отговорите.

274

Дрънканиците

преди 7 месеца

Тотална дезинформация

273

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо за контра-настъплението?Нямааа.Явно не се получава.Доскоро храстите пречеха,сега снежинките ще пречат.

272

Факти

преди 7 месеца

На 7ми октомври 2023 година Хамас проведе терористична атака над цивилно население, като убиха повече от 1200 човека и отвлякоха повече от 200 човека, включително бременни и малко деца. Въпросче за русофилите - какъв е закономерния реципрочен отговор на това действие? Това не са ви руските сай-фай филми за Донбас в които руския режисьор е наредил дрешките на децата и разправя как са идвали нацистни със свастики да ги убиват.

271

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Хамас спира да хвърля заложници от високи сгради. Просто високи сгради не останаха.

270

Анонимен

преди 7 месеца

Газа трябва да се прочисти от радикалните мюсюлмани. Не може да сте съседи и да викаш алаху ачбар, да стреляш с ракети към Израел, да взимаш заложници и да се снимаш как танцуваш с автомат над трупове. А после се опитваш да се правиш на жертвата. Е не става. В Газа пълно прочистване от терористи за да има мир.

269

Анонимен

преди 7 месеца

До 296:Не всички евреи са такива.Тези не са истински.Омешана им е кръвта с други.Истинските евреи са кротки хора.В 21-ви век не може да има гои(роби).Народите са омешани,а от Авраам са се народили много народи(божествени),а не само един като това в Библията го пише.

268

Анонимен

преди 7 месеца

Рушат джамии,рушат църкви...Предизвикват Господ да видят от къде ще се появи.Искат Исус пак да се върне,но няма да е сега,защото ще го помислите за холограма и ще стане както едно време преди 2000 г. когато евреите са го мислели за мошеник,а не е бил.Не се кланяйте на сатаната,за да предизвиквате божия гняв.Сатаната си е шефа на затвора и там си отиват онези,които нарушават божиите закони.Все едно да направите нарочно престъпление,за да отидете на топло.Същото е.

267

Анонимен

преди 7 месеца

Каза ли ви го еврейчето? Безсилни гоими - полуживотни. Единствено от древните българи са се страхували, но такива вече няма или се броят на пръсти

266

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименХизбулла и Ислямсака държава войуват помежду си смъртни врагове са от както ги има.Хизбулла войуваше с Ислямска държава в сирия .Говориш на изуст като обикновен кибик от кварталната бутка...

265

Анонимен

преди 7 месеца

Иран финансира всички тея ислямски групировки - Хамас, Ислямска държава, Хезбола и т.н. Исляма трябва да се забрани в Европа, тука полза от такива нео-религии с радикална насоченост просто няма.

264

Борба за власт ????

преди 7 месеца

Нетаняху се радва на войната тя го върна като едноличен ръководител, нещо куца в схемата -могъщия Мосад и системите за наблюдение по стената да допуснат 500 главорези да правят каквото си искат няколко часа в Израел... Накря го отнасят цивилните и в двете страни.Жалко за дечицата и от вдете общонсти.

263

anonimen

преди 7 месеца

До Анонимен: И кво ще им направите на евреите, жалки шушумиги ? Само пищите по форумите и си фантазирате как щял да дойде някой които да ги постави на място. Няма такъв и няма да има. Евреите правят квото си искат ( или поне много повече от това което е позволено на другите ) и ще продължат да разрушават и трепят колкото трябва, а вие пак ще подвиете опашки накрая. Безсилни гоими !

262

Анонимен

преди 7 месеца

Тез пък не спряха да се трепят, толкова години не могат да намерят решение на проблемите помежду си! и какво им е виновна гръцката църква?

261

Анонимен

преди 7 месеца

Зверщина и кощунство! Кощунство към вярата! Кощунство към културата! Кощунство към историята, към всичко човешко! Не, нищо антисеметско не казвам, зверството е зверство независимо кой го е извършил! Зверовете не могат да се оправдаят с никаква политика, с никаква народност, с никаква заповед. Не са никакви - зверове са. А брюкселските мекерета, които ги оправдават са най-големите зверове!

260

Анонимен

преди 7 месеца

Тия май си търсят мустакатия