11

Анонимен

преди 7 месеца

Единственият правилен път е сваляне на американските слуги от власт и вкарване в затвора. Знайте само това и то е достатъчно да просперирате, действайте.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Вредоносна статийка за заблуда на овцете и прикриване на диверсантите. Има нужда от оптимизации, но не такива каквито ни съветват "западни експерти" -- това са капани.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Паника: В БГ аптеките настана ужас, иде ли масов мор?!Супер заглавие на статия, вече става весело.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Народе ликувай, вече зависим само от природата,ако тя се смили над всички, добре, ако ли не...., е така е няма ТЕЦ, няма ВЕЦ, няма АЕЦ, е какво остана,.........

7

Троти Тротинетката

преди 7 месеца

Да чакаме вятър и слънце е мижава работа ясно е че ще бъдем на режим на тока. Хората ще живеят на свещи, ще се возят пеша или на тротинетки и зимата ще се топлят на слънцето.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Последните 40 г. СДС, ГЕЙРБ и дебепебе само закриват.

5

Анонимен

преди 7 месеца

До 4. Нищо не разбираш от свободен пазар . Ти си готов за живот в страна с Диктатура . Там ще си добър слушко - послушко със постоянна заплата . И ако си на пагон . Според заслугите ще ти се повишава на пет десет години. Ще ти слагат на пагона по звезда или ще получиш часовник пред строя.

4

Анонимен

преди 7 месеца

България е нетен износител на електроенергия. Има достатъчно ресурси да си има ток без внос . И без да работят въглищните ТЕЦ - ве. Това го знае всеки българин и ЕС. Но и всеки знае , че износа на ток осигурява парите в сивия сектор на партииния каси

3

Анонимен

преди 7 месеца

Енергийният интензитет на България е един от най-високите в ЕС и ни е оставен в наследство от НРБ. Съвременните либерасти правят всичко възможно да го съсипят.

2

Румен

преди 7 месеца

Най слънчевия град е Батак . От 365 дни годишно 295 са слънчеви. Освен това ВЕЦ Батак работи с водна турбина Сименс. От времето на Царство България 1923г. Града и тези около него са напълно независими в енергията от НЕК

1

Анонимен

преди 7 месеца

Стига с тия глупости бе от 9 кладенеца вода да носите за да обяснявате "зеления ппреход". Не разбрахте ли че разбираме че такову животну нема ?