157

Van Dam

преди 7 месеца

България е много скапано място за живеене 😥,все повече мои приятели и познати се изнасят по чужбина, където работят за по 5200-6000лв и си живеят нормално.Нямат грижи за инфлации и високи цени.България завинаги ще остане скапана държава,управлявана от крадци и некадърници така че народе *** по добре учете чужди езици и се насочвайте към Западна Европа, Канада,Скандинавия

156

до чуденка

преди 7 месеца

ако от тези 1400, 1000 са за наем, отопление, данъци, автомобил и тнкато за 3-***, тези разходи няма да са много по-различни и остават 3х500 за индивидуални разходи

155

Чуденка

преди 7 месеца

Винаги съм се чудил как например на 1 човек му трябват 1400 лв, но ако са трима в семейството, изведнъж сумата на човек магически пада на 800 лв.

154

Пешо

преди 7 месеца

Голям процент сива икономика е БГ. На минимална и в пликчета. Като се огледам по улиците не ми се вижда 2/3 едвам да свързват двата края.

153

Пешо

преди 7 месеца

Яко сив сектор има в България. Тези 2/3 са на хартия, щото една камара народ взима пари под масата. Най-елементарното, влезте в един магазин за хранителни стоки и вижте как пазарува народа. Всеки се вози на кола на 3лв/л. гориво. Вярно има и на газ, ама какъв в процента.

152

140

преди 7 месеца

Странни сметки за двама... Може да не си математик, но това са елементарни неща. Ако се плаща наем или ипотека, сумата е една и съща и за един, и за двама. Същото се отнася и до режийните за жилището и евентуална поддръжка на една кола. Дори и храната за двама не струва двойно повече, а е около 1 1/2 от стойността за един. Накратко, разходите за двама живеещи заедно не са двойни! Наличието на дете променя нещата, разбира се, но твоето твърдение беше за двойни разходи за двама души.

151

Иванов

преди 7 месеца

Червените тикви мечтаят за ''прекрасното'' минало когато Жан Виденов даваше 20 долара заплата и 10 долара пенсия. Мечтите им ще се сбъднат. Но нормалните хора ще избягат от България.

150

Марко

преди 7 месеца

КНСБ ви внушава че сте богати, но реалността ви показва че КНСБ лъжат яко. Те натискат фирмите да дават заплати и не се интересуват от това че в България среда за бизнес няма. Като съсипят частния сектор и държавния ще изреве на умряло. Защо военни и полицаи са с огромни пенсии при положение че не са работили нищо?

149

Спасов

преди 7 месеца

Нашата държава унищожава частния сектор и дава големи заплати на държавни служители които не вършат абсолютно нищо. Ще се изненадате ли ако скоро нещата рязко се влошат?

148

Пена

преди 7 месеца

Понеже в България икономика няма - българите заминават на Запад където има истински държави и истински доходи

147

Джо

преди 7 месеца

БГ синдикатите са излишни организации

146

Анонимен

преди 7 месеца

Вие само чер хайвер, крокодилски пъп и филе от акула ли ядете?

145

Кармен Златарева

преди 7 месеца

По време на секс си мислех: Тия пари може и да ги дадат и на човек,ама тогава парно,ток, вода,медикаменти и бельото ми ще скочат 20 пъти

144

Бай Иван

преди 7 месеца

Не всички работят в антибългарски фондации да хвалят клоуните от пплгдб+, нормалните хора им се налага и да работят ;) !!!!

143

Анонимен

преди 7 месеца

Тези данни от коя стъкмистическа агенция са?

142

Анонимен

преди 7 месеца

То е ясно,че не стига,но само на Пъклени Продажници-Демонична България не е ясно.Понеже не им е ясно и обядват за 5 лева в партийнкя дом те сега искат да вдигнат данъците.Отделно да направят застраховките на колите над 600 лева.Отделно заради тях бензина ще скочи.Нелсучайно им се падна сатанинския номер за изборите.Това си е знак от горе да покаже какви са.

141

Анонимен

преди 7 месеца

ау аз се издържам с 700 и арча 7000 за други странични не неотложни разходи

140

ВАШ КИРО ТЪПОТО.

преди 7 месеца

СПИРАШ СИ КОЛАТА, КАБЕЛНАТА, ТЕЛЕФОНА, КАШКАВАЛА.... - КАРАШ НА ХЛЯБ И ВОДА....И СИ БОГАТ!

139

КАК НИ СТИГАХА?

преди 7 месеца

А БСП - ЖАН ВИДЕНОВ НИ ДАВАШЕ ПО 8 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ?

138

Анонимен

преди 7 месеца

продавачката в DM в МОЛ 1700 бруто.