40

Анонимен

преди 7 месеца

радев е срам за България.

39

ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ

преди 7 месеца

ДЕНКОВ НЕ БЪДИ СКРОМЕН,ЦЕНИТЕ ЩЕ СКОЧАТ МИНИМУМ ДВОЙНО СПРЯМО ЦЕНАТА ИМ В МОМЕНТА НА ИЗЛИЗАНЕ НА ДОМАКИНСТВАТА НА БОРСОВИЯ ПАЗАР В ОПТИМИСТИЧНИЯТ ВАРИАНТ!!... В ПЕСИМИСТИЧНИЯ - ПЕТОРНО...

38

Анонимен

преди 7 месеца

Бизнесът живее в комунизъм и твърди цени, народът ще живее в дивия капитализъм на бизнеса, живеещ в комунизъм.

37

Алекс

преди 7 месеца

До Сър Пичук Сър Пичук живее в уредена държава,но кисне в български сайт.Изглежда в уредената държава не се вписва в обществото и е изхвърлен в периферията.

36

До 40

преди 7 месеца

Не си разбрал напълно..ще спрат не само Тец но и АЕЦ реакторите..Белене го спряха! Ние ще купуваме ток от Турция и Сърбия! По скъп разбира се! Фотоволтаиците ще ги дотираме но те няма да стигнат за нико като енергия!!

35

Анонимен

преди 7 месеца

До 123за какво трябва да ви дотираме фотоволтаиците бе наглост неземна, спиране на дотациите и фалит. а евтиния ток от аец и тец се изнася за братска Турция и Сърбия.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Има ли пазарна икономика в енергетиката, че да има свободен нерегулиран пазар на тока, няма всичко е един кръг, полукартел.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Питайте бизнеса на свободния пазар какъв роб е от години...

32

Анонимен

преди 7 месеца

До 123абсолютен опоркаджия си на властта...

31

Анонимен

преди 7 месеца

Масово е резнат достъпа на хората до сайта на парламента за да се пробутват ей такива закони за олигархизацията на токта. и да се смачка конституцията.

30

Преди се пераха пари

преди 7 месеца

Дега се пере газ, ток и нефт! Тоест Кабинета на Посолството решава от къде ще купуваме газ, ток и нефт и за този Лобизъм ще си вземат комисионна или пари от еврофондове! ще предложат собствени фирми за посредници и тези посреднически фирми ще станат богати! Тока, газа и нефта ще са пак същите ( например от Русия) но изпрани чрез Посредници и частни фирми, които ще си гушнат печалбата! Сметката ще плати крайния потребител народа!

29

123

преди 7 месеца

До Въпрос. Значи цената на тока на регулирания пазар просто казано се дотира от държавата. На практика държавата (ние) плащме дотацията освен на бедната баба Пенка и на милионера Иванов. Дай да видим сега сметката. Баба Пенка харчи примерно 100 лв ток от които държавата е платила 50лв. Милионера Иванов има къща с външен басейн и харчи 10 000 лева ток от които държавата е платила 5 000. Аз искам да даваме 50лв на баба Пенка, но да не даваме 5000 на милионера. Е затова ретулирания пазар е вреден.

28

Значи цените

преди 7 месеца

Ке скочат много, държавата ( тоест ние самите) ще се себсидираме, но само една година, и после кой както може да оцелява!

27

До Въпрос

преди 7 месеца

Не искат по високи цени, но ако не пишат евроатлантическите опорки не им плащат от Еврогрантовети и Посолството на САЩ! Точно като на нашите поритици от ППДБГербДПС! Парите от Посолството и ЕС са по-важни!!

26

До Въпрос

преди 7 месеца

Тези или не живеят в България и не им пука, или са платени от Америка за България да пропагират опорките на Посолството или живеят в България но са прекалено про_сти да разбират какво значи Либерализация на пазара за ток и Зелена Сделка!

25

Радев

преди 7 месеца

Радев като руски путинов проводник, не е български генерал а още по малко български президент. Той е срама за България откакто съществува. Това което прави и говори за можете да го прочетете и в инфото на руското посолство.

24

Въпрос

преди 7 месеца

Някой от коментиращите по-долу иска ли 3 до 5 пъти по-скъп ток от сега? Защото толкова е токът като "свободна цена" на борсата в момента. Просто питам, защото оставам с впечатлението, че повечето искат и ще са радостни да плащат повече.

23

Анонимен

преди 7 месеца

При либерализацията неминуемо се вдигат цените, защото се въвежда ново звено - посредници, които също трябва да лапат. Измислено е добре. Овцете ги стрижат яко до кръв.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Връща, не връща, това е, бате. България пое, към Европа. Добитъкът да свиква

21

Бгг

преди 7 месеца

До Анонимен 23А бе става въпрос за цената на електроенергията в България и за наложената либерализация от гейсъюза. Къде тук видя замесена Русия ? Тя да не ти е бръкнала отзад, че навсякъде да я намесваш ?