20

Анонимен

преди 7 месеца

В 6:30 летяли ракети към Газа? На път за летището отвличали хора? Тоя боцман слави фотев или ще е гипсиран от страх милия, или е природно и опасно за околните ***.

19

IQ 3.14

преди 7 месеца

един вид ал бънди си е изкарал агентурата от кораба, и сега тия дето де факто са на работа там ще го отнесат.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Браво! Герои! хи хи хи

17

Анонимен

преди 7 месеца

Рожен не беше ли в Мариупол като почна войната в Украйна. Сега пък Израел... следващият път като тръгнат на някъде, да публикуват дестинацията, да знаем къде ще гърми

16

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ми се струва, че само българи биха си напуснали работното място от страх.

15

А сега де...

преди 7 месеца

До Анонимен Той този ,,капитан " изобщо не знае в коя посока на картата е ,,Газа".Приказва глупости ..., може би от страх.Или репортеето е сбъркало .......

14

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя кораб не беше ли в Мариопул миналата година, когато започна войната? Май все се бутат между шамарите.

13

Morski

преди 7 месеца

До Анонимен 6- Ти гоУем спец стана по Морско право!Хайде всеки да си гледа професията ,че да сме наред! За твое и на всички помирисали море само лятото - ВАХТА НА МОСТИКА СЕ ДАВА ПОСТОЯННО-24/7/365!!! Затова Холандия е това което е ,защото печели не от чадърен бизнес ,а от морски транспорт целогодишно, а ние сме една западнала "морска" страна" ,която даже централата на *** е в Шопландия, а не като нормална държава - в най-големия и важен град на държавата- ЦОЦИАЛИЗЪМ по Шопски!

12

до 12

преди 7 месеца

До Загрижен:Чакай бе!От държавния бюджет и стотинка не е платено.Ти защо се притесняваш?А?Кое те дразни?Ти,на кораб стъпвал ли си?И това не са моряците от Севастопол.Екипажите се сменят.А и фирмата е частна.Защо е тази злоба бе?

11

Ютубер

преди 7 месеца

Началото го даваха по Ал Джазира на живо. Една репортерка се снимаше пред една сграда. И 5 ракети американски влязоха в сградата с така точност и прецизност и я събориха. До сега се питам как Хамибабас знаят да работят с такова оръжие, от къде го имат и са толкова точни? После ги даваха как с мотори и знамена по шалвари минават най- добре охраняваната граница в света. Въпросът е кой ги пусна?

10

Загрижен

преди 7 месеца

Страхливци - плащаме да ги прибират втори път същите мушмуроци! Предният път от Севастопол!

9

Анонимен

преди 7 месеца

"В 6:30 на 7 октомври бях на мостика на вахта и веднага видях атаката - десетки ракети в една и съща посока започнаха да летят към Газа." ?????

8

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Риск на...професията,някои от моряците на Магелан,ги изядоха...*** на времето.

7

Off

преди 7 месеца

А бе понасраАте се малко....

6

Анонимен

преди 7 месеца

И кво като сте били първите? И сега Орден Стара Планина ли искате...??

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Сярата" стигна ли до получателя ?

4

Анонимен

преди 7 месеца

"В "6:30 на 7-ми окомври бях на мостика на вахта" трябва да означава че е спал като пън след запоя и са го стреснали взривовете. В пристанищата може и да има вахтени обаче за граждански кораби ме съмнява на мостик вахта да се дава. Само охрана някаква от един човек ужким да обикаля кораба някой да не открадне нещо.

3

Велин от Велинград

преди 7 месеца

Като стане нещо, което разтърси света, винаги се появяват разни типчета и типеси, които търсят внимание- ама колко близо бях, ама на 5 метра от мен, ама пет секунди след като си тръгнах...а след час пишат в тубата, как пак те първи чули великото парче на Азис, докато репетирал в неква кръчма, пък те търкали ламината наблизо...

2

Анонимен

преди 7 месеца

Мир в света може да има само кога сащ,исрал и ционизма ги няма.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е***и и каръшкия кораб,д**ба,да го режат за скрап ,че само трагедии с Него. Вчера им се разралил самолета след излитането и трябвало да кацнат обратно на летището четиримата моряци от Рожен.Б**и и карък са теа....