35

Жал

преди 7 месеца

! Мисля да се ваксинирам тая вечер с 2-3 чаши вино! Вие одете да се бодвате,умно красиви и зависими сладурковци. Ай почвай с минусите бе,льольо! Хората вече знаят какво им напарвиха!!!

34

Анонимен

преди 7 месеца

Коритаров умря от ковид. Късно се ваксинира, не беше направил още имунитет.

33

Анонимен

преди 7 месеца

31, кажи го на Коритаров и на друго с диагноза: ВНЕЗАПНО и НЕОЧАКВАНО

32

Анонимен

преди 7 месеца

Абе всички починали са неваксинирани. Що ли тъй? Истината боли, да!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Ее, на времето какви антиваксъри имаше.....ама всичките ги отнесе дългата ръка на ковид. Само профилът им във фейса остана.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ахой, общество Нелюбимо антиваксърско. Само маски ще спасят положението, нужно е и да въведем задължителни маски навсякъде и дистанция. А антиваксърите - за тях яки глоби - ама глоби до дупка.

29

до 27

преди 7 месеца

Вакс пропагандатора не се отказва. Всеки, който иска да се боде вече разбра къде и как. Не е нужда всеки ден да тормозиш хората за надника си. Шефчетата в бели престилки плащат ли добре или си много "загрижен" за здравето на хората?

28

за кого бият камбани

преди 7 месеца

https://t.co/PUYlLN4jDr 8 г. момче рекламно лице на мРНК в Израел. Му спряло сърцето при вземане на вана и починало в болница.https://t.co/90HSBhsnvI 4 г. момче рекламно лице на мРНК от Аржентина починало миналата година след пневмония.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Конспито не се отказва. Продължава да пише лъжи за ваксините. Абе контрол срещу дезинформация няма ли?

26

мРНК внезапна .....

преди 7 месеца

https://kirschsubstack.cOm/p/the-died-suddenly-vax-vs-unvaxxed Съотношението между неваксинираните срещу COVID и ваксинираните при хората, които са починали внезапно след въвеждането на ваксините COVID, се оценява на по-малко от 1 на 1000, но 25 % от американците не са ваксинирани. Ако ваксината COVID не е свързана със смъртните случаи, тогава приблизително 25% от хората (в САЩ), които умират внезапно, би трябвало да не са ваксинирани. Това не е така. Те са по-малко от 0,1 %.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не е обявявал край на пандемията. На друго нещо свързано с Ковид-19 обявиха край.

24

Барон Мюнхаузен

преди 7 месеца

Отдавна,обявиха край на ПЛАНдемията,само някои медии,продължават да броят,умрели и болни .Това вече не е Ковид-19,който върлуваше 2020година,а Корона вирус,който винаги го е имало.А относно починалите,аутопсия може да докаже че са починали от Ковид.

23

В момента

преди 7 месеца

Имам такива симптоми, боли ме гърлото,отпаднал,чат пат главоболие и обърканост в тиквата.....и какво? Снощи пих 3 бири, днес ми малко по-кофти,но това не значе че трабва да ида да ми бъркат в носа и да участвам във фалшивите статистики,камо ли пък игра да си сложа! Нивгаш!!! Насищянето от небето продължава!!! Мисля да почна детокс днес! Лек ден тигри!

22

Анонимен

преди 7 месеца

В последните три месеца имахме един ваксиниран постъпил в интензивното, но вчера и втори ваксиниран постъпи в интензивното. Иначе за последните 7 дни 13 човека да постъпили в интензивното.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Още три неваксинирани жертви на антиваксърите.

20

До евростат

преди 7 месеца

Личи си, че не си разбрал какво показват данните на Евростат. Опитваш се да доказваш нещо за смъpтността, използвайки данни за друг разрез на смъртността.

19

Евростат

преди 7 месеца

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics#Recent_data_on_excess_mortality_in_the_EU Сред петнадесетте държави - членки на ЕС, в които е регистрирана свръхсмъртност, най-високи стойности са наблюдавани в Ирландия (21,1 %), Малта (16,9 %), Португалия (12,7 %) и Нидерландия (9,4 %). Сред дванадесетте държави - членки на ЕС, в които не е регистрирана свръхсмъртност, най-ниските нива (- е минус понижена смъртност) са отчетени в Румъния (-8,3 %), България (-6,3 %) и Словакия (-5,7 %). През юли 2023 г. в шестнадесет държави - членки на ЕС, е реги

18

Анонимен

преди 7 месеца

евтина, смешна, жалка пропаганда :))))

17

Анонимен

преди 7 месеца

Ясно е, държавата прави ли се на много загрижена, има нещо не в ред.

16

Чао вакса...

преди 7 месеца

Никой - ама никой - вече не иска да прави мРНК инжекции. Дори и това, че Травис Келсе се усмихва за Pfizer, не може да спаси тези дози. Хората знаят, че те не спират инфекцията, знаят, че страничните ефекти често са жестоки, и не ги искат.Известната някога биотехнология за ваксини официално почина миналата седмица след дълго боледуване. Може би миокардит или диабет тип 1. Може да е била инфекция от херпес. А може би просто смесица от безполезност и неприятни странични ефекти. https://alexberenson.substack.COM/p/nobody-but-nobody-wants-mrna-jabs