32

Анонимен

преди 7 месеца

до 31 - ами сегашната не коалиция управляващи съсипва живота на 5 милиона народ бе. плащат ли нещо?

31

Анонимен

преди 7 месеца

НАЙ ЛЕСНО Е ДА ОСЪДИШ НЕВИНЕН. ПЛАТЕНИТЕ "СЪДНИЦИ" ПРОКЛЕТИ ДА СА.

30

Бай Дрън

преди 7 месеца

Не знам дали пилотът е виновен, но определено управниците са виновни, задето унищожиха авиацията и авиаторите ни. От няколко стотин самолета, днес имаме десеткна работещи и още толкова пилоти. Ако тръгнете да съдите и пилотите, ще трябва не само да наемате чужди самолети, а и чужди пилоти за десетте ни самолета.

29

Да допълня...

преди 7 месеца

До *** 12 Кучето Лайка умира още в началото на полета от стрес. Никой не знае дали човек ще остане жив, при такъв полет. Хвърлят Гагарин в неизвестността ,за да е първия човек в космоса.От тук нататък е мъгла , в която в последствие загива Гагарин.

28

Да допълня...

преди 7 месеца

До Анонимен 11 Съществува и тезата че Гагарин не е ходил в Космоса , вироглав е и може да изплюе камъчето.Няма нито едно доказателство.Доказателство че ракета е обиколила един път Земята има , но дали Гагарин е бил вътре или е инсценировка.Тогава Русия има един от най добрите фотоапарати Лайка.Няма дори една снимка Хрусчов казва че Гагарин е станал по известен от него в света . Това не се прощава.

27

Ти да видиш..

преди 7 месеца

Като дойдат Ф-ките нашите опитни пилоти ще ги приземят да няколко години и нищо.

26

Ти да видиш..

преди 7 месеца

Е браво. Този пилот бил един от най опитните...! Какво остава за другите , които не са толкова опитни ? Да съсипеш техника за 5 милиона и нищо. Народа плаща.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Попиляха милиарди на държавата, сега за някакви 5 милиона решили да ревът. Скръндзи. Хахахахаха....

24

Анонимен

преди 7 месеца

А военен съд за тия където саботират военните кога, Тагарев??

23

Анонимен

преди 7 месеца

Щом не е убил някой не трябва да влиза в затвора.

22

Нафърфорий

преди 7 месеца

Алоууу......, С-25 никогъ не е бил нито Истребилеллъ, ниту бомбардировач, Су-25 е Щурмовик!!!!!!! По съветсата/рускатъ класификация, самолетъ е "Фронтовой Штурмовик"!!!!!!!

21

Лъвски

преди 7 месеца

Нито ме интересува войната в Украйна, нито Израел нито твоята в контра страйк. Ходи се бий това не е нашата война. Войната е с такива като теб , летеца с рамо в долна митрополия , и тези който ти плащат да ни забавляваш с политика

20

До 21

преди 7 месеца

Платен . Не изби ли надника ? Никой не го интересува смешната политика и ни най малко САЩ Русия кремъл брат ти сестра ти. Добре като наливат милиони във ВВС само срещу Македония могат да се справят. За какво са ? За нападение от Турция , Русия. Лягай отмъстителите свърши и дори след филма геройте спят

19

До лъвски

преди 7 месеца

Абе мишкарски, стига ръси мозук, който немаш. Или си следователя, или прокурора. Не се оправдавай за неадекватните ти действия.

18

Лъвски

преди 7 месеца

Като не може да следва правилник , да започне в градини и паркове . Там като счупи метлата или тримера няма са му се карат. Не може ,аз като счупя служебната кола да я плащам ,а този бивш летец да погуби държавна техника за милиони да му пляскаме. Ми дайте му медал ,че е оцелял и няма жетрви герой. Направо стара планина и догодина кмет

17

Йа ха ха

преди 7 месеца

Е кой ще ви воюва на Магаренко, ако за всеки свален самолет ще те пращат в затвора. А военния прокурор и следовател са страхливци за служба.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Сега ги е яд,че можеше да го подарят на Украйна. За тях всичко е безплатно. А за този пилот прошка няма. Нали е българин и за него ще се съди строго.

15

Лъвски

преди 7 месеца

А за хората ,който само се возят в частни лайнери и допуснаха унищожението на над 200 годни бойни самолета наградата е стотици милиони левове за тях,децата и внуците им. Какво остава за милиарда и половина лева преведен на САЩ преди години и за след години самолети ,50 годишни ,но чисто нови . Референдум за закриване на така или иначе не ефективните Български ВВС . Макар и повечето кадри от тях да не стават за нищо друго освен за скатаване биха били по полезни за обществото

14

Лъвски

преди 7 месеца

Щом е нарушил правилата за безопасност нека си понесе последствията . В случая разбил техника за милиони те къде 5 сега 4. Изхарчил на държавата милиони левове ресурси за да учи и стане Слабаков ,а в тязи професия място за такива няма. И сега го чака 1 година Пробация като си му остават разрушителното за летец. Следващия ще му боинг с 150 човека над Лондон.. но не в него в корена на проблема ,а в хората допуснали го да започне , дипломира и нехаиства . Успех на п.п.

13

Анонимен

преди 7 месеца

На плещите на Румен Радев като лежат два умрели лейтенанта?? Него кой ще го подведе под съдебна отговорност? Да не забравяме случая Чешнигирова когато неговите пионки управляваха. Единият вече е назначен като посланик в САЩ от Румен Гуменов Радев.