31

Анонимен

преди 7 месеца

тая отсечка от 800 м е за предизборно замазване , първо тапата на метростанцията с моста остава , поради ненадърно проектиране , и после тъкмо се засилят 400 м по новата отсечка и хоп остават заклещени на новия асфалт пред обелския тесен мост . В това се състои подобрението ще правят задръстване по нов асфалт

30

Анонимен

преди 7 месеца

Браво

29

Анонимен

преди 7 месеца

ще питаме арменския поп на изборите :))

28

Тотев - София

преди 7 месеца

Драги софиянци, Др. Фандъкова е за затвора за откраднатите с нейна помощ милиони, но тя саминката е вече милионерка и с чадъра на Боко и наследниците на Гешев НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Й ПОИСКА СМЕТКА ЗА ДАЛАВЕРИТЕ С ГЕРБ, ДПС И БСП-БКП! Няма да е първата, няма да е последната! В последно време много дейна стана! Но ГОСПОД ГЛЕДА, МОЖЕ ДА ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!

27

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 28 Те старите градинки са по-добри от соца, само трябва да се обезплевелят и да се изпраска един асфалт или бетон отгоре за основа и са готови вместо това къртят всичко за да се оскъпи за данъкоплатеца. Това, че всичко е с некачествени материали няма значение. Столична община прави трамвайно трасе 5-цата на Княжево до Лидъла 2-3 месеца. В Китай за 24 часа строят 10 етажна сграда.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Иначе 100 пъти по-добре кал в Манастирски ливади, отколкото до ТЕЦ-а в гетото с аутсайдерите бачкатори и провинциалисти. Мерси............ Тоз ентусиазъм от живота "на Попа" ли го имаш - да газиш кал в "тузарски" квартал,!? Всеки живее , където може. Пък и "имотите" ти със сигурност са ти "кацнали" Хахахаха

25

Анонимен

преди 7 месеца

"Маааллккоооо довършителни" , които ще ги влачат до напролет. В "Надежда" разкъртиха няколко градинки, зарязаха ги недовършени и отидоха да правят други глупости. СМОТАНИЯ, ГЕРБЪРСКИ КМЕТ ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИ ЗА ЕДНО: ТОВА , КОЕТО СИ ПРОСПАЛ НЯКОЛКО МАНДАТА НЯМА ЙАК ДА НАПРАВИШ ЗА СЕДМИЦА!!! Да не повдигаме темата за изпълнителите и КАПЕСТВОТО им на работа.

24

Каракочев

преди 7 месеца

Ей колко е хубаво да има избори. Общинарите си размърдват, знаете какво.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Сега за да сипя от "Кристала" трябва да правя обратен завой или да влизам през Обеля, много умно!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Пускат го точно на време, с тайната надежда, че няма да се наложи ремонт преди изборите!

21

До 21

преди 7 месеца

Да сравняваш соц квартал, в който на 1км2 живеят х души, с нов такъв с x/100 души на 1км2 е, меко казано, нелепо... Да не говорим, че е в края на града, строен за работчий клас от Кремиковци... Както всички крайни северни квартали на София де.

20

ЧЕСТИТО!

преди 7 месеца

Честито на софиянци!Оставали довършителни работи!Как веднъж няма нещо напълно готово и така да се открие.Да видим и този път колко време ще издържи.Явно с наближаването на изборите герберастите все повече ще се хвалят.Георгиев само се хвали какво били направили,но не казва как и какво е можело да се направи,ако не крадяха.ББ се гневи,че само се ремонтирали пътищата-ако беше ги построил както трябва нямаше да се налага ремонт.Софиянци НЕ трябва да избират Хекимян-новото усмихнато лице на ГЕРБ.

19

до 21

преди 7 месеца

Отдавна избягах от София и живея във вилна зона на Витоша. Иначе израстнах в центъра на Попа, имам и имоти в Манастирски ливади, но в най-хубавата част и в Лозенец. А всички крайни бачкаторски квартали- Надежда, Обеля, Дружба, Люлин, са строени за бедния бачкатор по времето на Бай ти Тошо. Работчий клас. Знам, че се засягаш, ама за бачкатори- панелки и ЕПК-та. Толкоз. Иначе 100 пъти по-добре кал в Манастирски ливади, отколкото до ТЕЦ-а в гетото с аутсайдерите бачкатори и провинциалисти. Мерси.

18

Само

преди 7 месеца

10 месеца и половина закъснение, на отсечка 1 км.Трябваше да е готово на 1.12.2022г.стана сега.Вмест за 5 месеца стана за 15.

17

Анонимен

преди 7 месеца

В Китай за 24 часа строят 10 етажна сграда.

16

Иван

преди 7 месеца

Айде време е да си ходи. Това вече даже не е смешно... Трагична некомпетентност и безхаберие. А да и да си вземе софийския герб в Самоков, тук не ни трябват...

15

...

преди 7 месеца

Хубаво е, че сложиха светофари, явно за кръгови парите не са стигнали.Сега пак ще де минава бавно, но поне ще е по-безопасно.Без разширяване на надлеза не вярвам да има полза от разширяването на онази отсечка, дано да не се окажа прав.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Сиреч утре започват ремонтните дейностти.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Има-няма 200-300м отсечка. Срам и позор! В това гето не стъпвам, но един от начините да стигна до Баухаус е от там. Новият "булевард" е вече пропаднал, прочее!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Бързат преди изборите да приключат, че после не се знае, ама сигурно са си оставили ръцете.