22

Аре стига!

преди 7 месеца

Аре сгига с тия "упражнения". Глад, глад и глад. 130 кг съм на 190 сантиметра. Не знам какво ме беше съборило преди месеци на легло за 10 дена, но пиех само вода. Просто нямаш апетит дори за ягода. 15 килограма надолу без да ставам от леглото. Има хора, които го правят съзнателно и доброволно един-два пъти в годината за по 20 дена. И през живота си не правили упражнения, но са като фиданки.

21

Аз

преди 7 месеца

От тези три жени лъха такава кулинарна радост и спокойствие.....А аз движа между 62 и 64 кила и все се мисля за пухче:-)

20

Анонимен

преди 7 месеца

Че то всеки с правилен режим на хранене и физически упражнения може да отслабне. Истината за отслабването винаги е била да се изразходват повече калории отколкото се приемат. И да ВИЛЯ трябва!

19

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Българина без хляб и баница не може, а от там идват килцата...

18

от Плевен

преди 7 месеца

Преди години бяха ми предписали ..... поради слабо (!..) завишени стойности на кръвна захар; все пак в цялата (!..) фамилия сме и обременени от диабет. За около 6 месеца свалих над 12 кг, но след това съгласно един добър лекар преминах на ..; доволен съм! Сега съм на 62 г., внимавам какво и как да консумирам, пия само сухо червено вино, даже вместо кафе. Стойностите ми захарта са под 6,1. Доста от представители на фамилията които бяха с диабет, те си зиманиха от този свят от други заболявания

17

Анонимен

преди 7 месеца

И ся ше го адмат в бан листинга

16

До Анонимен

преди 7 месеца

Не, не мисля, че е платена раклама, просто толкова си могат.....Точно това лекарство в момента е в недостиг у нас (поне според новините), а и почнаха едва преди около година да го изписват (в ЕС е одобрено от септември миналата година).

15

Анонимен

преди 7 месеца

А тая част защо я пропускате: "Съчетан с интензивана диета и упражениния"? Иначе и с метформин стават нещата, няма защо да се рекламира поредното "ново" лекарство срещу диабета. Истината е, че повечето народ го мързи и не иска да прави упражнения.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Дебелаците ще изядат диабетиците.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Тюлените искат да отслабват без физическо движение и без да спират дюнерите, а болните хора умират щото тюлените искали да отслабнат с техните лекарства!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Тъжен свят. Просто трябва да лаппаш по-малко и ще отслабнеш. Ама не - хапчета, операции...

11

протеинови добавки

преди 7 месеца

от щедри господа помага за отслабване с около 30 килограма на трътлести моми комбинирано с разделно хранене и креватна гимнастика

10

АнонимеН

преди 7 месеца

ТЕЧНОСТИ КЪМ ВСЯКО ХРАНЕНЕ ТАКА СЕ РАЗРЕЖДАТ СТОМАШНИТЕ СОКОВЕ И СЕ УСВОЯВА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ ХРАНАТА ПРОЧЕТОХ ГО. И ДЕЙСТВА ОТ ЛИЧЕН ОПИТ НЯМАМ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ С НАПЪЛНЯВАНЕ А СЕ ТЪПЧА НА МАКС! НО ПИЯ ПО 100-200 МИЛИЛИТРА ВОДА ИЛИ НЕЩО ДРУГО СЛЕД ВСЯКО ХРАНЕНЕ

9

Анонимен

преди 7 месеца

До тюлен (малък). От малки така ги тъпчат.

8

тюлен (малък)

преди 7 месеца

Угояват се цял живот и заприличат на морж, после чакат вълшебното хапче - хем да се тъпчат, хем да слабеят. Аз се сещам за един метод без странични ефекти и 100% успеваемост - да намалят фуража и повече движение. Ама, нали.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на статията. Всички кюфтаци към аптеките. А болните да му мислят

6

Анонимен

преди 7 месеца

Според мене ако всеки ден повръщаш и имаш диария трябва да отслабнеш с доста повече, явно тия са си похапвали след повръщането.

5

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 3. Никакви лекарства няма да помогнат и това на всички е известно. Те се тъпчат денонощно с най различни "чипсове" и "пилешко диетично" пият най-различни смеси с неясно съдържание, дебелеят и чакат да отслабнат.

4

Анонимен

преди 7 месеца

До морски тюлен. То и тука не е много по-различно. Има нюанси но дебелто си е дебело.

3

Анонимен

преди 7 месеца

"Съчетан с интензивана диета и упражениния, медикаментът може да помогне на пациенти със затлъстяване да свалят една четвърт от теглото си." О, добре... Значи пийте това скъпо лекарство и ако спазвате диета и спортувате, ще отслабнете....