29

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро рикши ще караме.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Аз мойта кола я карам на зехтин, и в салатата слагам и в колата наливам, от аспуха отвреме на време изскача по някоя маслина ама карай няма пълно щастие. Пък гаджето кара неговата кола с шанел номер 19, няколко впръсквания и хвърчи в завоите като рали Париж-Дакар.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Програмист, спор няма, ама колко могат да си позволят къща с дворче + соларки + генератор, че да му излезе 0? Докато дизела/бензин за 10к. взима нещо прилично и 10 години кара. За тези пари може само читав генератор да вземе и до там.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Може с медицински спирт.

25

до 27

преди 6 месеца

Истината е, че не си се докосвал до електрически автомобил и плямпаш само празни приказки. Като човек, на когото градското придвижване и извънградско до 650км му излиза 0 ти казвам :) В най-лошия случай 4лв./100км.. А вие давайте там по 1к месечно за ремонти и тунинг на Е60ките, дето на светофара ги отнасям, редом до Поршета и Ферарита :)

24

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо олио, може и с люта чушка.Какво тичане ще падне само....

23

Анонимен

преди 6 месеца

До ПрограмистЗа градско шофиране ел. автомобила е по-добър факт, но само ако имаш гараж и зарядна станция където да го зараждаш. Какво правим обаче когато ти си наложи да пътуваш 200-300 и повече километра извън града? Трагедия! Истината е че ел. автомобилите са бутикови такива за зелени сектанти. За да бъде заместен ДВГ, трябва базова нова по-добра технология, а не реанимирането стари неефективни такива.

22

Инж. Петрол Нефтов

преди 6 месеца

До ПредприемачТревожи ги - дрън, дрън.. просто от петролни, станаха енергиини компании. Вместо да преработват нефта до горива, дизел и бензин.. ще си го горят директно и ще произвеждат електричество - т'ва е положението, Пенке ле...

21

Itso

преди 6 месеца

Товарисши недорасли, екогориво се прави не само от ползвано олио, но и от рафинирано такова, и не е задължително да е евтино, еко означава незамърсяващо. В Бразилия си изсичат джунглите за да правят фураж за дoбитъка си а също да садят рапица и други култури от които се прави олио за биодизел. Ясно?

20

Инж. Петрол Нефтов

преди 6 месеца

Много ги разбирате ей :D първо си оправете таралясниците да работят нормално с нормалните горива.. че всяка втора кола е димялник в момента.. като се съберат 10-20 димялника на светофара и става Пекин...

19

Анонимен

преди 6 месеца

Какво по дяволите е екокола адски тъппи и проссти преписвачи? М?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Не аз не планирам, нека първо пишман еколозите Сандов и Тома Белев да подкарат такава

17

Екологичен Зеленоид

преди 6 месеца

Никакви коли повече! Само магарцедеси!

16

Еко гориво

преди 6 месеца

Караш и целия квартал мирише на пържени картофки.

15

Иван

преди 6 месеца

Ако е държавна кола може , и с ракия да се кара

14

Анонимен

преди 6 месеца

олиото е по-скъпо от нафтата .... иначе преди години ги караха дизеляци и меришеше на пържени картофи покрай тях

13

Пък да ви кажа...

преди 6 месеца

Па у дома на село под един камик на двора излазя нафта... и то само по тъмна доба?! Ко да прая не знам...Ше *** изселят ей, само да *** разберат ше ми спретнат една концесия пожизнено да се спомина незнайно как и никой нема да чуе за мене. Обаче у америчко не било тъй...Питам аз шо тъй....а?

12

Анонимен

преди 6 месеца

по-глупава статия не бях чел скоро....

11

Не,анисиЙОУ!

преди 6 месеца

Не планирам дори да ти чета зеленоидните др&сканици! Ще има да чакаш...

10

до 8

преди 6 месеца

това е от всичкиге Токсини и Радиация в УкроНаци-Слънчогледа, нали се сещаш, че Всичките Химикали и Обеднен Уран от НАТОвските Снаряди - Изтичат в Почвата и от там в Слънчогледа и изобщо във всичко Живо!