111

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, някой чете ли ги тези статии поне веднъж преди да ги публикувате? То просто е смешно... "изплащаме" годината или я "изпращаме". Веро, че ще ни дойде нанагорно, ама за сега само я изпращаме. После "сушата и морето се стопяват..." сериозно ли? Ами как ходят по стопената суша? С ботуши? :-) :-)

110

Анонимен

преди 6 месеца

климатичните промени се използват за да забогатеят едни хора и после ще кажат ние сбъркахме, това не работи само че те са натрупали несметни богатсва на гърба на обикновения човек в това число и на българина

109

Анонимен

преди 6 месеца

климатичните промени се използват от една група хора които искат да забогатеят от внедряване на така наречените зелени технологии, защото не могат да се намърдат в конвеционалните технологии.

108

Анонимен

преди 6 месеца

климатични промени има, включително и заради това че горим нефт и газ но това не е причина да си правим икономическо харакири. Земята е била и по-топла и нищо не се случило лошо. Всичко ще бъде добре.

107

Аноним

преди 6 месеца

Защо плашите хората с климатични промени заблуди за наивници и едни да станат по богати да усвоят едни пари Кой може да повлияе на природата

106

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 113, грешка :) Различни хора сме :)

105

Анонимен

преди 6 месеца

107: Аха, ти си този, който се подписва "Хахаха", редовно пише с главни букви и врещи навсякъде - на всяка манджа мерудия. Яснооооо.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Всички знаем кой е виновен за сегашната инфлация - печатането по 80 милиарда долара и евро на месец от ФЕД и Европейската Централна Банка наречено "Quantitative easing " от тях :) Увеличаването на парите в обращение води до инлационна спирала - урок по икиномика от първи курс в университета който тези *** явно са пропуснали, и сега се учат на гърба на хората !

103

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 100, направете проучване :) Не всички домове са такива каквито ви ги показват по новините. Спрете да гледате телевизивя. Имат една цел, да ви промиват мозъците. разходете се и вижте с очите си. Има и други, истински и добре уредени домове :)

102

Анонимен

преди 6 месеца

Хора като Макъл Блумбърг и неговите приятелчета от демократическата партия са инвестирали доста в зелената секта измама. Основната им цел е да промият мозъците на децата, защото те са лесна мишена. А голямата цел е зелена диктатура, подобна на сесерската - колелото се върти, едно време и комунистите са действали по същия начин, със същите захаросани утопии.

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Ламбо, ти пък се скрий! Никой не му пука за твоите тъпотии!

100

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

До Анонимен 97, няма да престана. Такива като теб са онези, които дърпат цялата страна назад. Нямаш доводи! Прочети това, което ти пиша. там са доводите. Имаш твърдения и мение, БЕЗ обосносвка. За това ти казвам, че имаш конгнитивни проблеми! Не разбираш написан текст! Да, ще се подготвя за да не вися на врата на децата си! Не са го заслужили. Такива като теб си въобразявате, че целят свят трябва да се върти около вас и врещите някой да ви подмива. Срамота! ***! Заробвате децата си!

99

iiiiiii

преди 6 месеца

Глобално затопляне няма.Има некъдърници в общините.

98

Защо?

преди 6 месеца

Сушата се стопява при рекордни темпратури? Не изсъхва ли по скоро?

97

Блюнгбършит :

преди 6 месеца

"Ама защо не се тревожат за климатичните промени?!?!? Инфлацията изобщо не е важна,не ги разбираме тези третокласни хора!"

96

Ламбо

преди 6 месеца

До ХммммНещо май нямаш връзка с главния мозък , къде го чукаш къде се пука .Тук не става дума за съседката ти байноооо.

95

Ламбо

преди 6 месеца

Естествено , че инфлацията е мнооого по-страшна и ше плаши хората . Климатичните промени ги има откак свят светува и ако има нормални правителства ще се справим , инфлацията се поражда изкуствено от човеко мразещи личности като сорос гейтс и другите тем подобни маймуни за да могат да си трупат милионите .

94

Анонимен И

преди 6 месеца

Да,наистина живеем в консумативно общество,което сами си създадохме .Нещата не се от миналият век,вчера.Изграждали сме това общество с години.И сега се стоварва в/у главите ни с двойна сила.Човекът е това,което сам прави на себе си.

93

Анонимен

преди 6 месеца

97: Ако ще ми говорите за частни домове и там е малко като руска рулетка. Няма никаква гаранция, хеле пък ако си тежко болен. Освен това почти няма институции, които да упражняват контрол върху домовете. Примерът е последния репортаж за незаконен дом, в който бая бяха измрели и се оказа, че няма сила, която да го затвори. Така че наистина ми е любопитно - какво ще направите?

92

Анонимен

преди 6 месеца

Тук някой спретнаха наистина кавга по повод гледането на болни възрастни.Наистина е трудно. Днес на улицата видях млад мъж на не повече от 35 години, който явно беше прекарал инсулт. Имаше сериозни затруднения в цялата дясна част, но се движеше. В нашия квартал имаме поне още двама, за мен млади, мъже,на около 40, които също са с тежки инсулти и са трудно подвижни, преди ги извеждаха на разходка, вече не.Инсулти стават от нервно напрежение. При инсулти и психиката се променя. .Не се надценявайте